Dvě - nebo tři?
Děvčata, než jsem se odstěhovala do Prahy, tak jsem se kamarádila se dvěma kamarádkami, které se naopak mezi s sebou znaly dříve a více, než já s nimi. Obě dvě se staly tak trošku rodinnými příslušnicemi, než jsem se odstěhovala. Byla jsem s nimi v kontaktu, ale spíš formou sms zpráv, nebo prostě, jak to napsat,- po telefonu. Přestěhovala jsem se zpátky před několika měsících. Nicméně, na Vánoce jsem jim napsala přání a také pozvání, že bych je ráda viděla. Každé zvlášť. Ovšem, netušila jsem, že se spolu nebaví a že já budu toho terčem.Je pravda, že jedna z nich není zrovna příkladnou manželkou, která mi napsala, že já můžu za to, že jí ta druhá - z těch kamarádek, odvedla partnera. Koukala jsem na ten email, jako by z monitoru lítaly rachejtle. Chápete to? Podstata je taková, že ten její u nás viděl pořádek, který měla doma i ta druhá. Ale já můžu za to, že její partner za tou druhou odešel...., aniž bych něco takového předem věděla, protože mi to nesdělila ani jedna z nich, přičemž ani ta druhá - co vím, s partnerem té první nežije.
V emailu doslova stálo,- no, tak je to tady, tys prostě měla pořád vše akorát a já ne..., ten můj odešel za...., .... . Jako bych snad za to mohla!
@ivcan124 Nehodlám se zaobírat paní Luciamala1979 a tebou taky ne. Máte nejspíš naladěno na stejnou notu a já s tím zaobírat nehodlám. Pa. Mám jiné priority v životě, Např. to, že jsem nejspíš sama, přitom jsem ve vztahu 25 let. Ahoj
@ivcan124 no vidíš.. tak jdi spinkat.. to bude asi nejlepší.. a příště, až zase budeš chtít někomu kazit náladu, napiš mi.. s radostí si s tebou podebatuju, mě totiž zkazit náladu umí jen inteligent...
A taky, mimochodem, až se rozhodneš zase někam přispět, zkus třeba něco, co té druhé straně nějak pomůže, poradí, nebo aspoň pohladí na duši. Zla je všude strašně moc, a úplně zbytečně. "slunce v duši"
Tak jsem se to rozhodla nějak vyřešit. Dostalo se mi odpovědi, že když mám čas mít navařeno, tak i na to, abych uklidila...
@magdalenax sice to nechápu, asle to je jedno, já jsem to nedopsala, šla jsem víte kam... a odklepla to
@magdalenax Ahoj, diskuzi sleduji po očku, když mám čas- neměla jsem ho tolik, abych reagovala...a tak za mne vše napsala cattus 🙂 Jenom bych ještě připsala(možná už to tu padlo), že "sejde z očí, sejde z mysli"-nebyla jsi v centru dění a tak s Tebou nepočítaly, a pak člověk zírá jak opařený, když místo milé zprávy od kamarádky přečte si takové obvinění... Já jsem taky taková, pro všechny se rozkrájet a pak ...? Bylo by škoda přátelství mezi Vámi 3. Asi bych to nijak zvlášť neřešila, napsala kamarádce, že je Ti líto, že to tak bere...třeba se chytne za čumák a uvědomí si, že to přepískla, třeba ne a třeba je pořád ublížená a pochopí to až za čas....
My jsme se třeba zas odstěhovali z "našeho" města a to jen 25 km, a kamarádky "z města" už prakticky nemám...jóó zkraje jsem nestíhala dělat ledový čaj v létě a svářo v zimě, jak k nám všichni výletovali...ale po čase to vyprchá a když je teď po čase nějakým vidím, tak si pomalu nemáme co říct. Kdyby mě některá z nich obvinila z takové věci, tak bych asi přibouchla dveře, ale Ty píšeš, že jste v kontaktu byly....Inu čas ukáže
A ještě:co se týče lucky a ivči...dělaly jste tu holky ze začátku dobře, trolly ignorovat! A napadá mě:když se odmlčí jedna, píše druhá(Lucia je prý bilingvní🙂, možná tu máme ukázkový případ nějaké schizofrenie 😉 Samozřejmě otitulované 😉 A sexy!!!
S tou jednou, co zmiňuješ, to už prostě nešlo, než nereagovat. Ona sama napsala, že se jedná o její první a poslední příspěvek. Ale pokračovala dál. To už jsem prostě vypnula
@majkoz S tou jednou to nešlo, sama začala příspěvek tím, že bude první a poslední. - já to přivítala, ale pokračovala dál, takže z mé strany ignorace, ale jak je vidět, máme tu druhou. Nechápu, jak se může někdo snižovat pod úroveň dalších
@magdalenax Já vím, viz to co včera, viď? Ale je to peklo všude,člověk se musí naučit i to, že nechá urážky sjet po pláštěnce až k zemi-tam, kde je prostě buď zašlápneš, nebo přejdeš...A nenechat se tím stáhnout na jejich úroveň...tím nechci říct, že by ses tam dostala, ani omylem... 🙂
@majkoz Prosímtě, jedna začne, že jsem jí napsala cocsi o psychologovi, přičemž jsem to vůbec nebyla já, jenže jak se hádala s celým portálem, tak jí nestačila paměť, takhle můžem pokračovat
@magdalenax Tak jasně, má vtom holka(holky?) maglajs...píše, jak jde děsně pracovat a trollí tu dál...druhá píše, jak je děsně boží a že se ten její(?) na ni co nevidět vrhne(je tak chytrá a krásná) a stejně trollí dál...ono to s nima nebude tak horký 😉 Vůbec bych se nakonec nedivila, kdyby obě byly chlap, či kluk, co nemá do čeho píchnout 🙂
@majkoz 😀 😀 😀
@majkoz A nejvíc mne baví, jak je nejprve vyburcují k jejich názoru a pak jim napíšou, že je to nezajímá...
@ivcan124 zavidis? Asi jo kdyz z tebe kape tolik jedu. Hele, na nervy je prej dobrej cukr. Zkus to, mozna po nem priberes ale nebudes tak jedovata.
A proc si myslis ze @majkoz nema kamaradky? Protoze ti umi rict pravdu "do oci" v mezich moznosti diskuze na internetu?
Radeji se zachumlej pod perinku k manzelovi a pokecejte si o tom, jak jsi zase setrela jednu uknouranou pindu z fora, kterou mrzi situace, v ktere se nachazi. A pak muzes jeste spocitat kolikrat jsi dneska nekomu jen tak lehce ublizila jedovatejma kecama a na zaver si muzes odfajfknout skvele zakonceny den.
PS: az budes chtit nekoho zase prudit, napis IP protoze me fakt vytoci jen inteligent...
@magdalenax Ale ony(oni) jsou geniální a čtou mezi řádky, např. nemám žádné kamarádky 😲 Ano, to ví ona...odkud?...Ne, já mám kamarádky...ale napiš jí to!Stejně si najde něco...A asi vymažu blog, když ho využívají k osobním přestřelkám kunhůty jako tato, je mi to fakt nepříjemný, nechci si představovat ty keci, když si otevřela moje fotky, z kterých přečetla kolik mám dětí a neváhala to použít 😠 Ta žena(ženy) je srab!!!
@majkoz no pocet deti se ti zobrazuje i pod prispevky.. ale to vis.. klofnout musi i kdyby to melo byt jeji posledni kvoknuti na svete... ja tyhle lidi vlastne lituju, bud jsou si s sebou tak strasne jisti, ze ve chvili kdy prijde jakakoliv prekazka tak se hrouti a nebo jsou tak nestastny, ze se pokouseji udelat nestastnymi i jine.. a pak uz jen zalezi na tom, na jak silneho jedince narazi.. bud jejich hru sezere i s navijakem a nebo se jim postavi...
@majkoz Já jsem o sobě v blogu také nic nezmínila, co je komu do toho proboha. Zda mám 10 dětí, nebo jedno...
Děvčata, ale co jsem se na sebe stačila dozvědět, to stojí zato. Jsem babičkou, neumím jinak, než česky rusky, píšu dvěmi prsty a jsem sama..., a dokonce mám i psa, a potřebuji psychologa, kterého nemám,..., ale poslala jsem k němu jiné uživatelky syna
@cattus No jo, ale ona mi napsala, že mít doma tolik chlapů, tak jí z toho taky jebne...nebo tak nějak?Úplně estébácky použila moji rodinu jako argument proti mne...Takže se o moji osobu zajímala a rozklikla si můj profil.... Tu to na MK bylo o sdílení a radách...a příjemné...proto jsem to nechala veřejné pro všechny přihlášené...chjo
@majkoz Tak o vymaž, já to nezadávala od začátku, asi jsem věděla proč
@magdalenax Mno, asi máš praudu 😉 Ale zas kvůlivá nějaký hen ten aký...ať si třeba trhne pařátem, nebudu kvůli ní měnit...ještě by si přišla ještě důležitější a o tu zeď s diplomama by si rozbila tu svou pěstěnou hlávku. Jdu chrupkat...to jsem toho zas naglazovala 😖 Pa
@majkoz bleda zavist.. nic vic.. nenech si jednou "pani uzasnou a dokonalou" kazit naladu.. ty pak sedis u pc s hlavou v dlanich a marne premyslis cim jsi ji ublizila ze se na tobe tak vozi a pritom ji to jenom dela dobre videt jak te trapi ze pichla do neceho citliveho.. uzivej si svou pocetnou rodinku.. i kdybys mela doma kluku cely regiment, ji to muze byt uplne jedno. Zivi te? Bydlis u ni doma? Prekazis ji jakkoli v zivote? Za kazdy ne si predstav, jak ji das facku..
To ze nekdo lustruje profily a pak jich vyuziva proti jinym, to je bohuzel v diskuzich normalni. Stejne tak z jejich odpovedi mi prijde, ze sedi cely den u pc a procita diskuze..
Z meho pohledu je chudak, ktery pro sve pobaveni kope do ostatnich a bavi se, kdyz uz ji nikdo nema co na to rict, ale ve chvili kdy se ji nekdo postavi snazi se najit spinu, kterou by ublizila, jenze u me narazila. Spiny na me nahazeli za muj zivot uz dost,nadelala jsem spoustu chyb a ted za ne pykam, ale stejne jsem pysna na to, jak se dokazu a snazim se svym zivotem poprat,protoze jsem se nenarodila ve zlate kolebce s diamantem v puse misto dudliku,ale do obycejne rodiny elektrikare a zdravotni sestry. Nikdy jako dite jsem nebyla s rodici na dovolene, v zahranici jsem byla 3x diky skole na vymennem pobytu,jsem snad kvuli tomu menecenna?
Uzivej si zivota.. a na takovou nanu nemysli.. nema to smysl...
@cattus Ty seš tak rozumná a srdečná holka, - promiň žena a s velkým Ž.!!!!
@majkoz A Ty taky.., samozřejmě. Ať se ty dvě třeba užerou, nejlepší je , je přehlížet, přestane je to bavit
@luciamala1979 to musel být ale průšvih

@cattus Mě tvoje problémy nezajímají.. 😲