Exmanželka, děti a maminka - už nevím, co dál, partner upřednostňuje exmanželku přede mnou
Dobrý den, chci se optat jak to chodí v jiných rozvedených rodinách. Mám přítele 4 roky, z toho 2 roky rozvedený děti 16 a 17 let. 17 ti léta dcera, se se mnou nevídá celou dobu, vyhýbá se mi, stejně jako celá jeho rodina včetně bývalé ženy , se kterou má po rozvodu výborný vztah i když si predtim nemohli přijít na jméno. Rozvedli se po 15 letech společného žití prý , že si nerozumí. Přítel o své bývalé žene z počátku nemluvil hezky , chodil si na ni neustále ke mě stěžovat , po rozvodu si , ale najednou moc rozumí. Ona má v péči 17 letou a on má u sebe 16 letou dceru , tak se rozhodli děti . 17 léta dcera nechodí k němu k vůli mě a 16 léta nechodí moc k mamce , ze si prý nerozumí. Jde o to , že mám pocit , ze se od své bývalé neodpoutal , neustále ji se vším pomáhá. Ona je sama a nikoho nechce, přítel oni tvrdí , ze se mu furt líbí , ale nerozumí si a nechce se k ni nikdy vrátit . Vadí mi, ze společně všichni tráví Vánoce , všechny oslavy , chodí k ni domu na návštěvy . Kdykoliv zavolá něco chce hned se to řeší. Nechápu, když Vám chlap tvrdí co Vás miluje Vás dokáže poslat na Vánoce k rodičům a on si jde k bývalé žene , protože děti si to přeji , nebo , že Vás dokáže poslat na interrupci 😢. Já sama mám 16 letou dceru , po 2 zkouškách společného bydlení , bydlíme zase samy. Jelikož přítele dcera začne po 14 dnech společného bydlení neskutečné prudit , dělat naschvaly , má řeči typu tati, proč nejdou domu, mají svůj byt , já je tu nechci atd atd . Nedá se to vydržet a do toho jeho bývala žena + maminka která , když se po 2 letech po rozvodu dozvěděla , ze mám klíče od baráku je po příteli hodila a řekla , ze tam nikdy nevkroči , ze kdyby se tam něco ztratilo tak to aby to nebylo na ni . Připadám si jak kus hadru . Jeho maminka mě viděla 3 min před 4 lety a rovnou mě odřízla. Exmanželka má po rozvodu stále klíče od baráku a když tam nejsem a přiveze dceru, jde si dovnitř jako by se nechumelilo a přítel mi na to řekne , ze nevidí důvod proč by nemohla jít dal nebo on k ni , ze jsou slušný a má pocit, ze ji po rozvodu má pomáhat. Ze začátku to bylo tak , ze když měla přijet bývala s dcerou tak já musela z baráku odjet pryč , jelikož si to ex přála se se mnou nepotkat. Už mi z toho všeho začíná hrabat...
Vyvádí, protože přišel o svou hračku. Pak začne zuřit.
Taky apeluju na ukončení vztahu. A že jsem pěkně dětinská, vrátila bych mu to s úroky - tak bych ho slovně rozsekala, že by se do země zadupal. Jen ho pěkně zkritizuj, tenhle člověk tě tak už ponížil, že máš úplně volnou ruku 😉
@hlasimse manipulatora a psychopata je nejlepsi ignorovat,zadna pomsta tady nefunguje protoze oni vzdycky vymysli neco,cim ublizi jeste vic protoze jim chybi emoce a empatie.nejlip se mu pomstis tak,ze mu ukazes,ze jsi bez nej stastna.tohle rikaji i psychologove.
@eicul1234 je to opravdu jako droga a ne,ten problem opravdu nejsi ty.
@eicul1234 nene, nemuzes za to. On ti serviroval jed, kterym te postuplne uplne ochromil. Prosim, drz se, nevracej se k nemu, nestoji za to. Je to manipulativni idiot. Vydrz, za par dni bude dobre.
@sudylichozrout podle me nebude dobre za par dni,spis za par mesicu v tom lepsim pripade.v tom horsim nebude mit klid pokud se neodstehuje nekam hodne daleko
@ilonne oni jsou vetsinou hodne opatrni
@zelenaesmolda tak to asi máš pravdu, ale myslíš, že jestli je to narcis, by mu to aspoň trošku neskrouhlo hřebínek?
@hlasimse ne,na narcise naopak plati uplne preruseni kontaktu a to radikalne.zadne pomsty,zadne planovani jak mu to natres protoze oni vzdycky vymysli jeste neco horsiho kam normalni clovek nezajde protoze ma nejake moralni hodnoty.rekne ti to kazdy psycholog.ja byt ji tak se odstehuju protoze kdyz bydli kousek od nej tak nebude mit nikdy klid.on da mozna pokoj na chvili ale po case se zase ozve az nebude mit svuj "zdroj"
@eicul1234 umis anglicky?
@zelenaesmolda 20 let jsem vysetrovala na kriminalce a věř tomu, že zase tak opatrní nejsou.
@zelenaesmolda ne ne neumím a ani se nikam stěhovat nechci . Před rokem jsem si bohužel na hypotéku koupila byt co nejblíž k němu aby mě měl co nejvíc na blízku 🙄🙈. Dcera je konečně rada , ze máme svůj a , ze má svůj pokoj. Za posledních 5 let jsme se stěhovali snad 7 x .
@zelenaesmolda ne ne žádné pomsty neexistuji to mas pravdu , to jsme zkoušela jak on na mě tak já na nej a vždycky to otočil proti mě . Je natolik chytrej to by jste nevěřili. Na všechno má odpověď a hned tě sejme. Všechno vi a všude byl, ale jako to opravdu naprosto všechno vi ... to nechápete. Nedá se s nim vůbec na ničem domluvit . Musí byt vždy po jeho a když si to udělám já sama bez jeho rozhodnutí tak jsem divná a co se mi stalo . Jelikož nefunguji podle nej . Kolikrát di říkám zda jsem se nezblaznila nebo co to je ?!
@eicul1234 nezblaznila ale pokud se ho brzo definitivne nezbavis tak k tomu mozna dojde.ja bych zvazila i to stehovani,byt se da vzdycky prodat a lepsi prodat byt nez prijit o dusevni zdravi

Sleduji váš příběh od začátku a držím vám palce, ať se vymaníte ze spárů toho ignoranta. 🙏🏼