Holky, nevěřte chlapům. Věrný chlap není
Ahoj všem, chci se podělit o svoje zkušenosti s věrností chlapů. Nebo spíš s jejich pernamentní nevěrností. Nemyslím si, že bych měla takovou smůlu, že ani jeden z mých partnerů nebyl věrný, ale je to asi celoplošné, věrný chlap není. Můj první kluk v začátku naší známosti a v období zamilovanosti odjel na plánovanou dovolenou s klukama, pánskou jízdu, a za nějaký čas po návratu se musel ženit. Můj druhý kluk se asi po roce známosti při příležitosti vyspal s mojí kamarádkou. První manžel mi po několika letech začal zahýbat, několikrát jsem mu odpustila, až mě nakonec nakazil pohlavní chorobou a byl konec. A přesto jsem věřila, že můj druhý manžel takový nebude jako předešlí partneři, máme 2 dcery 11a 6 let a zase se to stalo. V létě jsem zjistila, že někoho má, o tom jsme si promluvili, slíbil, že to ukončí, zdálo se, že vše se dalo do pořádku a minulý týden jsem zjistila, podívala jsem se mu do mobilu, i když vím, že se to nemá, že v té známosti pokračuje. Nechodím doma neupravená, starám se o domácnost, vzdělávám se, v sexu nám to také klape. Zatím mlčím, nevím, jestli mu to říct nebo si to nechat pro sebe, že o tom vím, On se doma chová mile, děti zabezpečí, snaží se i pomáhat. Takže nevím, chyba je asi v mužském pokolení. nevěřím, že bych měla smůlu na nevěrné muže, vidím to tak, že jsou takoví všichni.
@melodygirl no jelikož už ženatý byl, tak vím, že on z těch věrných za každou cenu teda rozhodně není 😉 ale já to nějak neřeším. nehodlám se užírat něčím, co nemám dokázané. na to bude času dost, až mu na to přijdu 😀
Já teda obdivuju všechny, které můžou říct, že jsou si 100% jisté, že je chlap nepodvedl,,,, nejsem naivní a neveřím, že by tolik chlapů dokázalo být věrní jedné ženě po celý zbytek života,,, jako samozřejmě jsou určitě výjimky ( a každá z nás by si jistě tuto výjimku přála mít doma), ale vzhledem k tomu, že to tu napsala každá druhá,,,, no nevím nevím 🙂 Podle mě ruku do ohně za svýho chlapa nemůže dát žádná
@melodygirl Statistiky četnosti myšlenek na sex? Vždyť je to blbost.
@marketa233 Např. podle psycholožky Terri Fisherové z Ohio State University myslí na sex muži 18x denně a ženy 10x. Možná se ti nelíbí slovo "statistika"? Výzkumy se ale dělají........
@melodygirl tak já na sex třeba pomyslím často, ale aby se k němu měla v reálu, to teda zrovna ne 😀 taky nikdo nepsal o tom, jestli ty myšlenky jsou pozitivní nebo negativní 😀
@melodygirl To se zjišťuje nějak na přístroji, nebo mohou dotazovaní lhát? 😀
Název zní dost děsivě... stejně tak můžu říct: "Nevěřte lidem"... člověk se za život spálí mockrát, tolikrát potká člověka, kterému dá svou důvěru a on ho zklame... tolikrát se Vám stane, že Vás někdo podrazí, v práci, v lásce, může to být kolega, kamarád nebo dokonce rodina...prostě Vám někdo ublíží, podvede, úmyslně nebo nechtěně... stává se to... člověk musí být hodně opatrný v tom, koho si vpustí do života a komu tu důvěru svěří, a i když bude stokrát opatrný a bude si naprosto jistý, že se mu to stát v žádném případě nemůže, i přesto se může splést... lidé se mění, vztahy, lásky, všechno může být za pár let jinak a člověk s tím musí vždycky tak trochu počítat, že se může něco přihodit... můžu tvrdit, že si jsem stoprocentně jistá, ale jistotu nemáte nikdy a v ničem... i já jsem si byla naprostov jistá, že jsem potkala toho pravého, co by mi nikdy neublížil, nikdy by mě nepodvedl a nikdy by mě neopustil... když jsem se vdávala, tak bych nikomu nevěřila, že to za pár let může být jinak... a ouvej, člověk míní, život mění, jsem rozvedená a sama... život mi pěkně nakopal prdel, ale kdybych si řekla "nevěř chlapů, vždycky ti ublíží", tak bych si musela hodit mašli... je mi 30, nemám děti a má zůstat sama jen ze strachu, že mě zas někdo raní nebo opustí???????? To to asi radši risknu...
Vím, že zakaldatelce někdo moc ublížil a podle toho, co psala, asi opakovaně a výrazně..rozhodně nebudu schazovat vinu na ní, možná měla smůlu na muže, možná si vybírá pořád stejný typ partnerů...to asi ano, ale to dělá hodně z nás, člověk jen těžko ovlivní, kdo se mu líbí nebo ne, i já s tím bojuju (proto narážím na samé nezralé muže😀), ale třeba se to změní, třeba po stopadesátédeváté konečně narazíme na něco jiného, lepšího a "pravého"... každopdáně vždycky jsme strůjci svého štěstí především my sami a svůj díl na podělaných vztazích si vždycky neseme a musíme za něj převzít svou zodpovědnost a poučit se z chyb... Byť ten náš partner byl hajzl, nevěrník, lhář atd., nikdy to není jen jednostranné a černobílé...
Já prostě nechci ztratit víru...co bych z toho života pak měla🙂... Hodně štěstí všem!
Depky mám někdy parádní, to zase jo😀... a že mám obrovský strach, to taky... i přesto to chci znova zkusit... takže hledám dál...
espada také pochopila, co jsem chtěla sdělit.
Romca13 taky.
Neviem,či je vhodné súdiť celoplošne.Mňa v živote podviedol len jeden chlap,hneď som na to prišla a rozišla sa s ním...Tiež som raz podviedla jedného svojho priateľa,to ale neznamená,že to urobím znova a už vôbec nie manželovi, s ktorým mám tri deti!A aj môj manžel mi je 100% verný,nedokážem si ani len predstaviť,že by niečo také urobil,nieje taký typ.Neurobil to nikdy a nevidím dôvod prečo by to mal urobiť.Hlavne by to nedokázal ani skryť,nevie utajiť ani prekvapenie,keď mi nejaké chystá,hneď na všetko prídem!To sú proste chlapi a CHLAPI.chlapi fiknú všetko čo ide okolo a dá sa fiknúť. No CHLAPI si založia rodinu a sú verní!!!
A ak sa k tomu niekto uchýli,je vždy treba hľadať chybu na oboch stranách!!
@polaks V podstatě s tebou souhlasím. Až na poslední větu. Ano, chyby dělá každý a v každém vztahu jsou období nahoře a dole. Ale pokud chlapovi něco ve vztahu vadí, má to s ženou/partnerkou řešit a ne začít podvádět. Pokud se ten problém nevyřeší, rozejít se a pak si někoho najít. A ne šu... jinde. Nemluvím teď o jednorázovém uklouznutí, které se stane a člověk toho lituje.
No jasné,že to treba riešiť najprv v partnerstve a nie hneď inej do postele vliezť. Ako vravím,príčina je vždy obojstranná.Uvediem vlastné pochybenie : mala som priateľa 6 rokov,obaja sme boli dospelí,no on všetko riešil viac so svojími rodičmi než so mnou,resp. čokoľvek sme spolu preberali a dohodli sa na niečom,tak to šiel potom ešte zkonzultovať aj s rodičmi a ak sa to rodičom nepáčilo,tak mi povedal: naši s tým nesúhlasia,tak to tak nebude! ??? Mne sa do života nestarali moji rodičia a cudzí sa budú?? Moja chyba bola v tom,že som sa mu neodvážila povedať,že mi to vadí a jeho chyba bola,že sa nevedel rozhodovať sám,ako dospelý muž,tak som ho podviedla a pre pocit viny som sa s ním rozišla.Nepodvádzala som ho ďalej,sama som usúdila,že nieje vhodné niekoho ťahať za nos a čakť,že mi to potom odpustí..Sama by som neveru nikdy neodpustila,ani malé uklouznutí!!!

@espada dakujem ja som to zažila ked som mala 18rokov ,mala som 2ročny vztah ,bola som mlada a naivná a hlavne moje vnutro mi hovorilo že ma partner podvádza,vždy ma ukludnoval že ma nepodvadza..nakoniec ked sme sa rozišli som postupne počuvala okolie jak mi potvrdili - ano par krat ta podviedol,,,sice mi to už bolo jedno ale niekde vo vnutri ma to i tak bolelo..sučastny partner jednou vetou som spokojna a musim dufat a verit ze je ten pravy posledny osudovy,pri nom nemam ziadne podozrenie teda zatial 🙂