icon

Holky, nevěřte chlapům. Věrný chlap není

pumpi
2. lis 2014

Ahoj všem, chci se podělit o svoje zkušenosti s věrností chlapů. Nebo spíš s jejich pernamentní nevěrností. Nemyslím si, že bych měla takovou smůlu, že ani jeden z mých partnerů nebyl věrný, ale je to asi celoplošné, věrný chlap není. Můj první kluk v začátku naší známosti a v období zamilovanosti odjel na plánovanou dovolenou s klukama, pánskou jízdu, a za nějaký čas po návratu se musel ženit. Můj druhý kluk se asi po roce známosti při příležitosti vyspal s mojí kamarádkou. První manžel mi po několika letech začal zahýbat, několikrát jsem mu odpustila, až mě nakonec nakazil pohlavní chorobou a byl konec. A přesto jsem věřila, že můj druhý manžel takový nebude jako předešlí partneři, máme 2 dcery 11a 6 let a zase se to stalo. V létě jsem zjistila, že někoho má, o tom jsme si promluvili, slíbil, že to ukončí, zdálo se, že vše se dalo do pořádku a minulý týden jsem zjistila, podívala jsem se mu do mobilu, i když vím, že se to nemá, že v té známosti pokračuje. Nechodím doma neupravená, starám se o domácnost, vzdělávám se, v sexu nám to také klape. Zatím mlčím, nevím, jestli mu to říct nebo si to nechat pro sebe, že o tom vím, On se doma chová mile, děti zabezpečí, snaží se i pomáhat. Takže nevím, chyba je asi v mužském pokolení. nevěřím, že bych měla smůlu na nevěrné muže, vidím to tak, že jsou takoví všichni.

Strana
z3
darazv
3. lis 2014

@espada dakujem ja som to zažila ked som mala 18rokov ,mala som 2ročny vztah ,bola som mlada a naivná a hlavne moje vnutro mi hovorilo že ma partner podvádza,vždy ma ukludnoval že ma nepodvadza..nakoniec ked sme sa rozišli som postupne počuvala okolie jak mi potvrdili - ano par krat ta podviedol,,,sice mi to už bolo jedno ale niekde vo vnutri ma to i tak bolelo..sučastny partner jednou vetou som spokojna a musim dufat a verit ze je ten pravy posledny osudovy,pri nom nemam ziadne podozrenie teda zatial 🙂

blahova_andrea
4. lis 2014

@melodygirl no jelikož už ženatý byl, tak vím, že on z těch věrných za každou cenu teda rozhodně není 😉 ale já to nějak neřeším. nehodlám se užírat něčím, co nemám dokázané. na to bude času dost, až mu na to přijdu 😀

romca13
4. lis 2014

Já teda obdivuju všechny, které můžou říct, že jsou si 100% jisté, že je chlap nepodvedl,,,, nejsem naivní a neveřím, že by tolik chlapů dokázalo být věrní jedné ženě po celý zbytek života,,, jako samozřejmě jsou určitě výjimky ( a každá z nás by si jistě tuto výjimku přála mít doma), ale vzhledem k tomu, že to tu napsala každá druhá,,,, no nevím nevím 🙂 Podle mě ruku do ohně za svýho chlapa nemůže dát žádná

marketa233
4. lis 2014

@melodygirl Statistiky četnosti myšlenek na sex? Vždyť je to blbost.

melodygirl
4. lis 2014

@marketa233 Např. podle psycholožky Terri Fisherové z Ohio State University myslí na sex muži 18x denně a ženy 10x. Možná se ti nelíbí slovo "statistika"? Výzkumy se ale dělají........

blahova_andrea
4. lis 2014

@melodygirl tak já na sex třeba pomyslím často, ale aby se k němu měla v reálu, to teda zrovna ne 😀 taky nikdo nepsal o tom, jestli ty myšlenky jsou pozitivní nebo negativní 😀

marketa233
4. lis 2014

@melodygirl To se zjišťuje nějak na přístroji, nebo mohou dotazovaní lhát? 😀

codal
4. lis 2014

Název zní dost děsivě... stejně tak můžu říct: "Nevěřte lidem"... člověk se za život spálí mockrát, tolikrát potká člověka, kterému dá svou důvěru a on ho zklame... tolikrát se Vám stane, že Vás někdo podrazí, v práci, v lásce, může to být kolega, kamarád nebo dokonce rodina...prostě Vám někdo ublíží, podvede, úmyslně nebo nechtěně... stává se to... člověk musí být hodně opatrný v tom, koho si vpustí do života a komu tu důvěru svěří, a i když bude stokrát opatrný a bude si naprosto jistý, že se mu to stát v žádném případě nemůže, i přesto se může splést... lidé se mění, vztahy, lásky, všechno může být za pár let jinak a člověk s tím musí vždycky tak trochu počítat, že se může něco přihodit... můžu tvrdit, že si jsem stoprocentně jistá, ale jistotu nemáte nikdy a v ničem... i já jsem si byla naprostov jistá, že jsem potkala toho pravého, co by mi nikdy neublížil, nikdy by mě nepodvedl a nikdy by mě neopustil... když jsem se vdávala, tak bych nikomu nevěřila, že to za pár let může být jinak... a ouvej, člověk míní, život mění, jsem rozvedená a sama... život mi pěkně nakopal prdel, ale kdybych si řekla "nevěř chlapů, vždycky ti ublíží", tak bych si musela hodit mašli... je mi 30, nemám děti a má zůstat sama jen ze strachu, že mě zas někdo raní nebo opustí???????? To to asi radši risknu...
Vím, že zakaldatelce někdo moc ublížil a podle toho, co psala, asi opakovaně a výrazně..rozhodně nebudu schazovat vinu na ní, možná měla smůlu na muže, možná si vybírá pořád stejný typ partnerů...to asi ano, ale to dělá hodně z nás, člověk jen těžko ovlivní, kdo se mu líbí nebo ne, i já s tím bojuju (proto narážím na samé nezralé muže😀), ale třeba se to změní, třeba po stopadesátédeváté konečně narazíme na něco jiného, lepšího a "pravého"... každopdáně vždycky jsme strůjci svého štěstí především my sami a svůj díl na podělaných vztazích si vždycky neseme a musíme za něj převzít svou zodpovědnost a poučit se z chyb... Byť ten náš partner byl hajzl, nevěrník, lhář atd., nikdy to není jen jednostranné a černobílé...
Já prostě nechci ztratit víru...co bych z toho života pak měla🙂... Hodně štěstí všem!

codal
4. lis 2014

Depky mám někdy parádní, to zase jo😀... a že mám obrovský strach, to taky... i přesto to chci znova zkusit... takže hledám dál...

pumpi
autor
4. lis 2014

espada také pochopila, co jsem chtěla sdělit.

pumpi
autor
4. lis 2014

Romca13 taky.

polaks
24. lis 2014

Neviem,či je vhodné súdiť celoplošne.Mňa v živote podviedol len jeden chlap,hneď som na to prišla a rozišla sa s ním...Tiež som raz podviedla jedného svojho priateľa,to ale neznamená,že to urobím znova a už vôbec nie manželovi, s ktorým mám tri deti!A aj môj manžel mi je 100% verný,nedokážem si ani len predstaviť,že by niečo také urobil,nieje taký typ.Neurobil to nikdy a nevidím dôvod prečo by to mal urobiť.Hlavne by to nedokázal ani skryť,nevie utajiť ani prekvapenie,keď mi nejaké chystá,hneď na všetko prídem!To sú proste chlapi a CHLAPI.chlapi fiknú všetko čo ide okolo a dá sa fiknúť. No CHLAPI si založia rodinu a sú verní!!!
A ak sa k tomu niekto uchýli,je vždy treba hľadať chybu na oboch stranách!!

espada
25. lis 2014

@polaks V podstatě s tebou souhlasím. Až na poslední větu. Ano, chyby dělá každý a v každém vztahu jsou období nahoře a dole. Ale pokud chlapovi něco ve vztahu vadí, má to s ženou/partnerkou řešit a ne začít podvádět. Pokud se ten problém nevyřeší, rozejít se a pak si někoho najít. A ne šu... jinde. Nemluvím teď o jednorázovém uklouznutí, které se stane a člověk toho lituje.

polaks
25. lis 2014

No jasné,že to treba riešiť najprv v partnerstve a nie hneď inej do postele vliezť. Ako vravím,príčina je vždy obojstranná.Uvediem vlastné pochybenie : mala som priateľa 6 rokov,obaja sme boli dospelí,no on všetko riešil viac so svojími rodičmi než so mnou,resp. čokoľvek sme spolu preberali a dohodli sa na niečom,tak to šiel potom ešte zkonzultovať aj s rodičmi a ak sa to rodičom nepáčilo,tak mi povedal: naši s tým nesúhlasia,tak to tak nebude! ??? Mne sa do života nestarali moji rodičia a cudzí sa budú?? Moja chyba bola v tom,že som sa mu neodvážila povedať,že mi to vadí a jeho chyba bola,že sa nevedel rozhodovať sám,ako dospelý muž,tak som ho podviedla a pre pocit viny som sa s ním rozišla.Nepodvádzala som ho ďalej,sama som usúdila,že nieje vhodné niekoho ťahať za nos a čakť,že mi to potom odpustí..Sama by som neveru nikdy neodpustila,ani malé uklouznutí!!!

Strana
z3