Jak byste se chovaly na mém místě? 😔
Ahoj,
Chtěla bych se vás zeptat, jak byste mojí situaci řešili vy ☹️. S přítelem spolu budeme tři roky, nicméně před dvěma měsíci jsme se hrozně pohádali a řekl mi, že mě sice miluje, ale žádný vztah nechce. Pak jsme si řekli, že to spolu zkusíme, ale opět došlo na velkou hádku a řekl mi že už mě dlouho nemiluje a že mě nenávidí. To už jsem věděla, že jsem těhotná a když jsem mu to řekla, tak obrátil jak to miminko chce, miluje mě atd.. Bohužel to skončilo potratem a už jsme zase ve starých kolejích, neřekne mi že mě má rád, nedá mi pusu....
A já nevím jestli zůstat a zachraňovat nebo odejít
@zita277 pokud autorka chtěla fundované rady, tak si měla k nějakému odborníkovi dojít. To evidentně neudělala, takže nemůže čekat, že tady takové rady dostane. My se vyjdřujeme k dotazu na základě v něm uvedených informací, to by si měl každý, kdo řeší svoje problémy na internetu uvědomit. Navíc jsem toho názoru, že velká většina lidí, kteří takto řeší svoje problémy, vlastně nechce skutečně vědět, jak svůj problém řešit, chce se pouze ujistit, že způsob, jakým ho řeší (což je většinou nijak), je správně.
@catf s tímto tvým názorem souhlasím, ale podle většiny reakcí tady mi připadá, že si to málokdo uvědomuje. A nejdůležitější je, aby si to uvědomila sama autorka. Chápu, že člověk v krizi potřebuje nějakou sounáležitost, sdílení, vypovídání se, atd... Ale právě člověk v "oslabení" snadno podlehne křičení davu - proto bych jen čekala víc soudnosti ze strany ostatních a víc návrhů vyhledat jinou pomoc (ať už odbornou, nebo alespoň někoho, kdo zná celou situaci) a jen se divím kolik lidí je schopných odsoudit šmahem vztah, o kterým nic neví...
@terunap pridam nazor jestli muzu....jestli uz ted kdyz nemate k sobe vlastne zadne zavazky resite takovou krizi a nevite jak dal tak by PODLE ME bylo nejlepsi odejit....neco podobneho jsem zazila taky....od zacatku to nebylo ono a ja se porad utesovala,ze se to spravi...a nespravilo....pak se narodil syn....a po peti letech jsme se stejne rozesli....mam skvele dite,ale taky jsem prisla o hodne iluzi....ale ty sama musis vedet co je pro tebe nejlepsi
Terko,nač čekáš? Proč zůstáváš s takovým tupcem ?Naprosto nespolehlivej,nevypočitatelnej,nedůvěryhodnej člověk... Pryč,pryč... 😨
hele todle sem zažila biologický otec dětí to samo a radím rychle pryč, jeho diaknoza schizofremie

@zita277 akorát o tom musí chtít ten druhý mluvit....