icon

Jak často je Váš partner/manžel v týdnu večer pryč?

slunko1
5. srp 2019

Ahoj, chtěla bych se zeptat jak často jsou vaši partneři/manželé v týdnu večer pryč? Nemám na mysli práci, ale zábavu. Přítel jede s kamarády na týden pryč, a když se vrátí, tak každý večer je s kamarády na rybách. Přijde z práce a je doma půl hodiny a pak odchází. Většinou se vrací až už spím s dcerkou (2,5 roku). Mně to dost vadí. Když jsem příteli řekla, že mi to vadí, tak mi odpověděl, že co mám za problém a mám být ráda, že nechodí do hospody. Během té půl hodiny co je doma, tak si 10-15 minut pohraje. Chci znát váš názor. Děkuji.

Strana
z4
slunko1
autor
6. srp 2019

@eva118 Bud jsou bez rodin a nebo bez pritelkyne.

slunko1
autor
6. srp 2019

@bledulka84 jjjo, presne to vsechno delam. Predtim bydlel s rodici.

slunko1
autor
6. srp 2019

@krutak1fle Tak to tise zavidim.🙂

martt
6. srp 2019

@slunko1 Asi to bude dost radikální. Ale ja bych s ním zkusila promluvit pokud by nechtěl od tebe nic slyšet a rikal ti že to je tvůj výmysl. Tak bych mu rekla, že ho vlastně k ničemu nepotrebujes, že si stejně s malou věcne doma sama, tak ze at si sbali svých pět švestek a jde zpátky k mamince nebo k těm svým kamarádům. A uvidíš buď se chytne a dostane strach ze te může ztratit a nebo teda opravdu odejde, tím pádem zjistíš že to s ním nemelo absolutne žádný smysl.

krutak1fle
6. srp 2019

@slunko1 prosad si svou.
Ale v klidu. Zadna hysterie a plac.
Proste strucne a jasne, ze tohle rozhodne normalni neni. Mas na to pravo.
On chudinka tvrde pracuje a ty se flakas s ditetem doma, vid?
Ale sam by se doma s ditetem "neflakal".
A jeste k tomu ty jedes ctyriadvacitky od pondeli do nedele. Ale on to videt nechce.
Znamenalo by to pro nej nejakou praci.
Mel by se stydet! Chova se jak idiot a ztrapnuje sam sebe.

konidana
6. srp 2019

@slunko1 meli byste si promluvit a kdyz on ma volne večery, mela bys mit taky. Aspoň treba on 3 ty dva a vikendy treba spolu. Nebo jakkoli jinak, ale kompromis ktery bude vyhovovat oběma. Minimalne bych mu oznámila ze jeden den v tydnu prostě pohlida a ty na par hodin vypadnes. Kamkoli, ale bez deti.

miaelle90
6. srp 2019

@mates133 souhlasím s tebou. Partner chodi
2x týdně cvičit (do práce autem), a 1x za 14 dní s kamarády. Naprosto nám to vyhovuje, nechtěla bych chlapa, co se beze mě nikam nehne 🙂.

krutak1fle
6. srp 2019

@slunko1 a to bych se jeste nedivila, kdyby pulku casu, co stravi doma, prosedel na zachode a tu druhou, co si hraje s malou, procumel do telefonu.
Jak daleko jsem od pravdy?

klea81
6. srp 2019

Nikdy 😇

klea81
6. srp 2019

@mates133 jezdí do práce 5 km na koloběžce a má fyzicky náročnou práci, váha je hlavně o stravě, pokud je vyvazena, sport k udržení hmotnosti není potřeba.

evaviki
6. srp 2019

@urtica mám to stejně 🙂 Ideál 1-2x týdně, ale taky tu možnost chci mít já (a mám teda..) Kdyby byl každý večer pryč, vadilo by mi to..

michaela_2
6. srp 2019

@mates133 já teda nevím, ale nemyslím si, že by sport pokazdy rozhodoval o tom, jestli někdo bude nebo nebude knedlík 😃 Jasný, že něco jiného je, pokud má někdo opravdu fitness styl života, ale třeba dvakrát týdne začutat fotbal, chodí vesměs “pupkati” tatici, zvlášť když pak následuje to “jdeme na jedno” 🙂)
Manžel třeba teď na sport čas moc nemá (podniká a máme 3 malé děti), ale ač mu bude 40, postavu má štíhlou - ono hodně děla strava

@slunko1 hele tohle je těžký, každému vyhovuje něco jiného, některá je rada, když manžel třikrát týdne někam vypadne a ona má svůj klid a čas na sebe aspoň doma, některá to nese špatne.
Jestli je ale ten tvůj pryč kazdej večer, tak to potom normální není, o tom asi nemá smysl diskutovat. V kolik se tak vracívá? Když chodí na ryby, asi tam nebude do tmy ne

Jako manžel taky leckdy chodil z práce až když děti spaly, ale z práce ....ne aby si trajdal po rybách

miba10
6. srp 2019

Taky přítel nechodí nikam. Chodíval na ryby jak se mu chtělo, ale to bylo než jsme měli děti. Teď místo ryb raději tráví čas s dětmi nebo všichni někam jdeme. Ono při 3 smenach se těžko chodí taky každý večer pryč 🤔

@mates133 na sport teď opravdu nemáme čas ani jeden. Konečně jsme koupili dům a přestěhovali jsme se před týdnem a je práce jako na kostele, takže si myslím že pohybu je teď mraky kolem baráku 😂

mravenecekmaly
7. srp 2019

Uf. Znám to. Radím ti, ODEJDI. Bylo to to nejlepší co jsem mohla udělat. Máme nového milujícího tatínka a kdybych neodešla, bylo by to všechno jinak. Přeji hodně sil a skvělého milujícího tatínka a partnera ♡

slunko1
autor
7. srp 2019

@krutak1fle Vetsinou si cte a nebo je na telefonu.

lery92
7. srp 2019

@slunko1 můj úžasnej muž chodí na ryby též .Většinou mi to oznámí den předem , nemám problém .1x za 14 dní si vyrazí s kamarády ,1tydne na ryby , když chce zajde si v pátek do hospůdky na 2-3 kousky ( t.j od 6 večera do půlnoci)
Nemám s tím problém .Co by na mě furt viděl , že .To co popisuješ by mě též hodně mrzelo 😔to není ok

bledulka84
7. srp 2019

@slunko1 jo, tenhle prototyp jsem taky doma mela... uz dikybohu nemam, ocekaval "mamahotel" i v nasem vztahu aniz by on cokoliv v domacnosti udelal ci cokoliv dokazal ocenit. Typek, co nikdy nedozral do stavu, kdy by se zacal chovat jako partner ci otec rodiny... lituju jen jedineho, ze jsem ho nevyhodila driv...

luciebx
8. srp 2019

Muž jde možná jednou za x měsíců. A to stejně jde v 7 a v půl noc je doma

terry1512
8. srp 2019

Muž má většinou středeční pivko s kumpánama ( někdy jdu taky ) a v sezóně víkendové akce. Někdy 3 v měsíci, někdy žádnou ( dělá vojenské historické ukázky) tam taky někdy jedeme spolu, ale většinou jezdí sám.
Jinak nikam nechodí.
Pokud chci já volný večer, tak ho mám. A vůbec to není problém. O děti se stará stejně jako já.

@slunko1 chování tveho není normální. Očividně nepochopil že situace se změnila a nemíní se přizpůsobit v ničem.
Radim v klidu si promluvit, co ti vadí a proč. A zkusit domluvit kompromis který bude vyhovovat oběma. Nemůže jeden mít všechno a druhý nic.
Pokud to nebude ochoten respektovat, sbalil a bych mu batůžek a poslala hledat štěstí jinam.

helenka_g
8. srp 2019

@mates133 Manzel cvici doma 🙂 S dcerou na nej u toho koukame a jakoze cvicime taky aspon chvilku. A jinak nikam nechodi po vecerech, maximalne kdyz je firemni akce, tak jednou za ctvrt roku.

martiina_k
8. srp 2019

můj manžel také nechodí nikam... tak 2x do roka si zajde do kina a to je tak všechno.

nazka
8. srp 2019

@slunko1 já teda mám manžela po večerech často v práci, nebo spí, když jde do práce např od 3 ráno.. A to je ještě horší varianta. Když ale. Má. Volno, jde 2x týdně na trénink. Snažím se to dávat, aby si taky užil, ale přiznávám že občas toho mám plné kecky. To, co zvládáš Ty, je obdivuhodné. To bych nedala..

bervidova
Autor odpověď smazal
sylvusska
9. srp 2019

Tak 1x mesicne. Posedt s kamarady, firemni akce. Jak prijde domu, stara se o deti, hraje si s nima.
Mohl by zkudit nekolikrat v tydnu si chodit za zabavou. To by ode me slysel, proc si porizoval deti. Jako jasne bych tvemu muzi rekla, ze ma zenu a dite. Snad jeho priorita jste vy! Na rybky at si chodi brzy rano a nebo jen treba 1x tydne

katjja123
9. srp 2019

Holky a ti vasi chlapi co nikam nechodi a jsou porad s vami doma nemaji zadne kamarady ani zajmy? Ja jsem moc ráda když jde manžel jednou týdně na fotbal a pokecat s klukama. Má hodně náročnou praci (psychicky) a u toho fotbalu krásné vypne a nereaguje se. Domů se mi vrátí nabitý energii a pak se celý víkend věnuje rodině.

evaamy
10. srp 2019

1-2x tydne

martiina_k
10. srp 2019

@katjja123 za kamarádama chodíme nebo jezdíme společně

fiiif
11. srp 2019

Přítel dělá kratky/dlouhý týden 16tky,tak když má volno tak je celý den s námi a večer na 5 chodí do hospody, vrací se kolem půl 8. Každý volný den.. =/ a taky mi to vadí a nenadelam nic.. Měnit to nechce, akorát se kvůli tomu hadame.. Takže já neporadím. Mimoto chodí na dvě-tři piva, do hospody kde pracuje..

bervidova
11. srp 2019

@katjja123 zájmy má- běh,tak to chodí buď sám nebo s bratránkem, ale to nechodí večer. Když si pak výjmečně dojde na jedno, tak jde fakt na jedno a nějak nemá potřebu tam sedět. Čas trávíme společně, protože toho společného nemáme moc, dělá na směny a když je doma, tak zase odjíždím já do práce (jeden musí být vždy s dětmi). Volný má vždy každý druhý víkend a to jezdíme společně pryč, někam na závody, takže si tam vždy něco pronajmeme na prodloužený víkend a projdeme/projedeme si okolí. Takže vlastně moc večerů, že bychom byli doma a jen seděli a nudili se, to neznám. Kamarády tu nemáme ani jeden, nepocházíme odtud, nemáme tu kontakty s dřívějška, z rodiny. Kolikrát ho na to pivo vyháním a on je za hodinu zpátky, protože tam koukal na nějaký fotbal a on skončil.

luciebx
11. srp 2019

@katjja123 tak muž jde buď ráno běhat na hodinu nebo na kolo 2-4 hodiny. Víkendy. V týdnu málokdy. Jinak ano. Je s námi doma. Ale třeba pracuje. Vysedavání v hospodě teda nedělá. Nevidí v tom nic. Ani nikdo z našich známých takhle do hospody nechodí.

Strana
z4