Jak doma udržujete pořádek, abyste pořád neuklízeli?
Ahoj, chci se zeptat jak doma udržujete pořádek? Já mám doma uklizeno, večer přijde přítel z práce a ráno můžu uklízet všechno znovu. Máte nějáký "fígl" aby to doma vydrželo chvíli uklizené? Nemusím mít doma naklizeno, ale každé ráno nosit tunu hrnečků a obalů od všeho možného mi už docela vadí. Místo toho abych měla doma uklizeno a další den šla například umývat okna tak jdu dělat zase to co den před tím. A neukamenujte mě za otázku třeba má někdo nějáký fígl který by se mi hodil. 😀
Největší bordel u nás dělá PAK. (Pak to udělám, pak to uklidím na místo.. ;))
@adinka_k souhlas 🙂 u nás přesně tohle dělá POTOM.
@adinka_k @savagegirl asi bydlíme ve stejné domácnosti 😀 😀 😀 😀 😀
ted plánujem udělat nějaký nábytek dětem do pokojíčku a mám v plánu vše zavřené, žádné policové skříňky na blbosti...všechno půjde pěkně do komod a zavíracích skříní aby místa ,,na výstavku,, nebo také na prach a binec, bylo co nejméně:o)
ježíííš holky, omlouvám se, to sem vůbec nepatříííííííííí
Ale houby, největší bordeláři v každé, ale každé domácnosti jsou bráchové - SETO SAMO a SAMO SETO.
Maňana - nejoblibenější slovo mého manžela 😀
Kdo neznáte doporučují se přihlásit na flylady NET budou vám každý den chodit maily s popisem úklidu co mate udělat. Je teda potřeba umět anglicky. Maji výbornou předvánoční uklizeci misi 🙂 vsechno je na principu drobného průběžného úklidu.
na pojdte-dal.cz není potřeba ani ta angličtina, je to česká verze Fly lady.
já jedu ještě podle Terapie domova, taky super stránka.
Teď to neberte, prosím, jako reklamu, ale včera jsem si uvědomila, jak jsem ráda, že jsme šli do Roomby a Braavy. Obzvlášt to druhé při malých dětech a našem Hujerovic rodinném stylu oceňuji co chvíli. Prostě je pustím, jdu pryč a je hotovo. Pak jen se jen jednou začas pro jistotu vezmou pořádně rohy místností hadrem. Jsou dny s dětmi, kdy je pouštíme téměř každý den.
Včera jsem si to uvědomila zase - měli jsme velkou narozeninovou akci. Zatímco jsem ji chystala, Roomba povysávala předsíň a koupelnu. Zatímco jsem to pak sklízela, Roomba povysávala celé patro, pak jsem si šla číst a pustila se Braava a vytřela následky dětského šampaňského. Jindy by to byla akce na půl dne.
@brunetka11 prosím o odkaz, nějaký pomocník by se mi asi taky hodil 🙂
@terinda No dost možná mne někdo smázne - my je máme odtud http://www.roboticky-vysavac.cz/irobot-braava?g... - nejdříve jsme tehdy chytli akci přes OnaDnes. Pak jsem si všimla, že se ty věci u nich dají zapůjčit na ozkoušení. Zkusili jsme tu Braavu a nechala jsme si poslat ten lepší typ 🙂
Kamarádka má Scoobu mop, je strašně hlasitá a zlobí plnění. U té Roomby jsme se spokojili s šestistovkovou řadou, měla lepší recenze než ty osmistovky.
Díky 🙂
Pořád uklízím, pořád a stále se snažím vychovat tu svojí smečku, ať po sobě všechno průběžně uklízí. Dělám to tak už 33 let a ještě se mi to nepodařilo.

Taky prispivam do diskuze....Udrzet poradek podle me neni mozne,at to ma clovek sebevic zorganizovane, tak se stejne nedari:( Mam ditko 3,5 let a mohu uklizet od rana do vecera a stejne je porad neporadek,takze by se mi nejaky figl,taky hodil🙂 Je to kazdy den do kola proste....jsem uz z toho taky na palici