Jak řešit flirtujícího manžela v kavárně?
Ahoj ženy ☀️...
Zajímalo by mě váš názor na situaci která se mi dneska stala. Zda byste byly ticho, či něco řekly manželovi?! Respektive jak byste to řešily...
S manželem jsme spolu 9let z toho 3 r manželé. Máme spolu dvě děti (4a1). Dříve jsem se o sebe starala, hodně se líčila, hezký se oblékala. Pracovala jsem v obchodní sféře takže jsem musela firmu reprezentovat. Nikdy jsem však nebyla úplně hubená. Vždycky jsem měla kolem těch 70 kg někdy i více. Jenže, zůstalo mi nahoře samozřejmě 15 kg. I když se snažím s tím něco dělat tak se mi to moc nedaří. Kojím a stejně jako u první dcery při kojení nehubnu. Uvědomuji si že jsem ztratila takový ten guns. Krom toho že mám na sobě pár kilo navíc, jsem se přestala malovat, vlasy nosím neustále stažené v culíku, prosím legíny a vytáhnout péřovou bundu. Ano pořád si říkám že to změním ale nějak nemůžu najít tu sílu. Při dětech si dodělávám vysokou školu, takže se opravdu nenudím. Krom toho co jim v noci snad nonstop takže špatně spím. A teď konečně k věci....
Dneska jsem šla do obchodního centra, kde jsem potkala manžela na nákupech. Dal mi pusu a zeptal se mě jestli nezajdeme na kafe. Měla jsem s sebou mladšího takže jsem řekla že jo není problém. Zatím co manžel šel koupit kafe, já stála za zídkou a vyndavala prcka z kočárku. Nebyla jsem asi vidět. No a když jsem si stoupla, viděla jsem jak manžel objednává kafe u takové mladé, hezké slečny, která se na něj culila. Říkám si ok.. manžel je kus, je kravaťak takže vždy stylový a elegantní ( a já za ním v leginach a ve svý oblíbený bundě co nosím už 5let 😂). Dobrý. Sedím, čekám. Manžel jde a slečna za ním cupitá s tím že se zapomněla zeptat z jaké že kávy to chceme... Ok. Manžel přišel, slečna donesla kafe. My si povídali asi 20min. Pak že půjdeme, manžel se zvednul a že jde zaplatit. Platil u její kolegyně. A ta buchta stála za ní a furt na něj čuměla, a to už mi bylo fakt nepříjemný. Culila se, hrála si s vlasy, čuměla jak péro z gauče. A já stála za tou zídkou a čuměla na ní, co jako čumí 😂... Otočila se, šla něco chystat a v tom jsme si všimla, jak manžel lehce natočil hlavu směrem k ní. No prostě se na ní díval. Pak šel za mnou, pomohl mi s malým a občas se podíval směrem k baru. Když jsme se oblékali, tak opět čuměl směr bar. A já v tu chvíli sice byla ticho ale úplně mě to sralo. V hlavě se mi honilo... Nechceš jí pozvat na kafe? Nemám ti skočit do auta pro brýle? Haló nepřekážem ti tady??? Atd atd. Pak jsme šli kousek spolu, rozdělili se a každý si šel zařídit svoje. Manžel jel domů autem a já jdu pěšky, procházka a dítě spí. Celou dobu nad tím přemýšlím. Ano jsem žárlivá. Ano měla bych o sebe víc pečovat a získat opět nějaký sebevědomí. Ale přijde mi že mám to hotovek že prostě nevím kde mám začít. Jak byste reagovali vy? Řekli byste něco....

Tak tě to aspoň konečně nakopne něco se sebou udělat. Tím jen pokukováním by to příště taky nemuselo skončit. Stačí se tam vrátit jindy a pozvat slečnu na kávu.