icon

Jak řešit flirtujícího manžela v kavárně?

31. led 2025

Ahoj ženy ☀️...
Zajímalo by mě váš názor na situaci která se mi dneska stala. Zda byste byly ticho, či něco řekly manželovi?! Respektive jak byste to řešily...
S manželem jsme spolu 9let z toho 3 r manželé. Máme spolu dvě děti (4a1). Dříve jsem se o sebe starala, hodně se líčila, hezký se oblékala. Pracovala jsem v obchodní sféře takže jsem musela firmu reprezentovat. Nikdy jsem však nebyla úplně hubená. Vždycky jsem měla kolem těch 70 kg někdy i více. Jenže, zůstalo mi nahoře samozřejmě 15 kg. I když se snažím s tím něco dělat tak se mi to moc nedaří. Kojím a stejně jako u první dcery při kojení nehubnu. Uvědomuji si že jsem ztratila takový ten guns. Krom toho že mám na sobě pár kilo navíc, jsem se přestala malovat, vlasy nosím neustále stažené v culíku, prosím legíny a vytáhnout péřovou bundu. Ano pořád si říkám že to změním ale nějak nemůžu najít tu sílu. Při dětech si dodělávám vysokou školu, takže se opravdu nenudím. Krom toho co jim v noci snad nonstop takže špatně spím. A teď konečně k věci....
Dneska jsem šla do obchodního centra, kde jsem potkala manžela na nákupech. Dal mi pusu a zeptal se mě jestli nezajdeme na kafe. Měla jsem s sebou mladšího takže jsem řekla že jo není problém. Zatím co manžel šel koupit kafe, já stála za zídkou a vyndavala prcka z kočárku. Nebyla jsem asi vidět. No a když jsem si stoupla, viděla jsem jak manžel objednává kafe u takové mladé, hezké slečny, která se na něj culila. Říkám si ok.. manžel je kus, je kravaťak takže vždy stylový a elegantní ( a já za ním v leginach a ve svý oblíbený bundě co nosím už 5let 😂). Dobrý. Sedím, čekám. Manžel jde a slečna za ním cupitá s tím že se zapomněla zeptat z jaké že kávy to chceme... Ok. Manžel přišel, slečna donesla kafe. My si povídali asi 20min. Pak že půjdeme, manžel se zvednul a že jde zaplatit. Platil u její kolegyně. A ta buchta stála za ní a furt na něj čuměla, a to už mi bylo fakt nepříjemný. Culila se, hrála si s vlasy, čuměla jak péro z gauče. A já stála za tou zídkou a čuměla na ní, co jako čumí 😂... Otočila se, šla něco chystat a v tom jsme si všimla, jak manžel lehce natočil hlavu směrem k ní. No prostě se na ní díval. Pak šel za mnou, pomohl mi s malým a občas se podíval směrem k baru. Když jsme se oblékali, tak opět čuměl směr bar. A já v tu chvíli sice byla ticho ale úplně mě to sralo. V hlavě se mi honilo... Nechceš jí pozvat na kafe? Nemám ti skočit do auta pro brýle? Haló nepřekážem ti tady??? Atd atd. Pak jsme šli kousek spolu, rozdělili se a každý si šel zařídit svoje. Manžel jel domů autem a já jdu pěšky, procházka a dítě spí. Celou dobu nad tím přemýšlím. Ano jsem žárlivá. Ano měla bych o sebe víc pečovat a získat opět nějaký sebevědomí. Ale přijde mi že mám to hotovek že prostě nevím kde mám začít. Jak byste reagovali vy? Řekli byste něco....

Strana
z2
klokanka31
31. led 2025

Já bych se ho s úsměvem zeptala co na ní zírá, ale nedělala bych z toho vědu. Navíc seš si jistá že koukal po ní? A jinak nechápu, že na sebe víc nedbáš. Chápu že člověk má tendenci asi zpohodlnět, ale já teda vždycky všude chodím dobře oblečená, namalovaná jdu i s kamarádkou a dětmi na hřiště...Člověk chce být hezký nejen pro svého chlapa, ale prostě i pro sebe ne?

zuzkasim
31. led 2025

Jsou věci, které neovlivníš, jsou věci, které ano. Takže k těm, co ano - začít o sebe dbát, zmenšit porce, nedojídat po dětech, hýbat se. Budeš se cítit lépe v první řadě ty, bude to z tebe vyzařovat a všimne si každý, i tvůj muž.

reeeza
31. led 2025

Moje babi se vždycky upravila, i když šla jen na sídlišti vynést odpadky " Hele nikdy nevíš, kdy potkáš Alaina Delona" říkávala 😂🥰
Takže ano, jsou věci, které můžeš změnit. Ber to jako malou lekci a nakopnutí k tomu o sebe trošku víc pečovat 😉
Na druhou stranu bych nedělala z komára velblouda. Jako že doslova. Děláš drama ( sice ho v sobě dusíš, ale už to v tobě vře). Slečna mu mohla být jen sympatická. To že oma hp balila neznamená že se tvůj štramàk hned nechá sbalit ne? Trochu mu a sobě věř ;)
A nebo se mu mohla líbit. Je to součást života, ne žádný bubák. Ber jako součástí života že je ok že se nám líbí I jiní lidé. Zkus se k manžovi při takové příležitosti přidat. Já vždycky tu dotyčnou vychválím až do nebes jak je nádherná, jaký má krásný vlasy, prsa, zadeček, šaty atp...že se až přítel červená😂

mourovatakocka
31. led 2025

Zeptala bych se ho, řekla, že se mi to nelíbilo. Na druhou stranu, koukne každý chlap a je to asi v pořádku, já se taky na pěkného chlapa kouknu 🤷
Jinak pokud jde o kila navíc a takové to starání se o sebe - přijde mi, že pro spoustu ženských je to takové to odůvodnění nevěry - ona se o sebe nestarala a tudíž si za to může sama. Jenže ouhala, ony jsou i pěkné ženské věčně upravené, kterým chlap zahne 🤷 Jedna z mých známých absolutní kočka co netloustne ani kdyby jedla za nás za všechny, upravená v pěkném oblečení a ten její blbec si pořídil druhou rodinu s nějakou takovou co nebudu pojmenovávat. Nicméně tím neříkám rezignovat, sama se musíš cítit dobře, klidně i s kilama navíc. Takže mysli na to, abys sama cítila, že vypadáš dobře, ale bacha na takové to nesmyslné "může si za to sama, má culík a nezhubla".

lis6
31. led 2025

Já furt čekala kdy jako s ní začne flirtovat a ono nic😁

lis6
31. led 2025

Myslím, že bys měla něco dělat se svým sebevědomím, nebo vaše manželství nedopadne dobře

eviicka
31. led 2025

V tomhle flirt fakt nevidím, vždyť to byla úplně normální situace. Mě balit nějaký sympaťák, tak se na něj taky usměju a podívám. Jako jasný, vedle manžela tak, aby to nebylo trapný 🙂.
Jinak souhlasím abys zapracovala na sebevědomí, začít dělat něco, co ti pomůže cítit se lépe. Ono to není obvykle jen o tom, jak o sebe člověk dbá, ale co vyzařuje.

lvl16
31. led 2025

Asi bych něco řekla, ale spíš ze srandy. Tohle přece nelze ani považovat za flirt 🙂.
Jinak s tou sebepéčí od porodu taky bojuju. Asi jako většina žen nemám chuť čas a náladu se fintit, když jsem doma s dětmi. Ale každý den, než přijde manžel z práce, juknu do zrcadla, jestli nemám na triku sople a omáčku a přečešu culík. Taky se snažím i na doma kupovat hezké oblečení. A když jdeme na rande, tak se samozřejmě vyfiknu 🙂.

Co se týká nevěry, tak na tu má většinou vzhled partnerky pramalý vzhled. Mám ve svém okolí pár chronických nevěrníků a do jednoho mají doma hubené kočky.

cilkat
31. led 2025

Upřímně... A co jako manžel kde udělal? Podíval se na servírku v baru, která ho obsluhovala? I jen v rámci obyčejné lidské slušnosti mohla zajít ještě "dál": koukat, usmívat se, povídat si je úplně normální a žádoucí - od toho v kavárně pracují lidi a nechodíme si sami ke kavovaru... Protože jako jo, možná by nám to šlo pomaleji, ale to kafe z 90% fakt udělá ten přístroj a teprve nějakých tech 10% je nějaký grif barmana. Barmanova přidaná hodnota je fakt v tom, ež s ena vás dokáže u toho mile usmát a ušetří vám mentální práci s tím, pro kterou odměrku čeho kde sáhnout a kterej čudlík zmáčknout,
Máš zjevně společenského, milého a asi i hezkého manžela - to je dobře. Pochybuju, že je to něco, co na něm chceš měnit.
Blbý je, že ty sama máš pocit vlastní nedostatečnosti - s tím je čas něco dělat. Začni se o sebe starat. Ne proto, aby ti manžel někde nezahnul, ale proto, aby ty ses cítila dobře a žádoucí. Protože za to stojíš, ne?

amazienka
31. led 2025

Mně jednou balila manžela ženská na koncertě těsně za zády 😅 Furt mu lichotila, jak je vysokej, jak má široký ramena, blablabla. Byla tam na lovícím tahu po rozvodu s kamarádkou, jsem se přes rameno dozvěděla 😅
Přemýšlela jsem, co udělat. Jestli se otočit, obejmout ho a vášnivě políbit, nebo jí dát pěstí,..?
Nakonec jsem tiše nechala manžela, ať si to užije.
Doteď se směje, když mu řeknu, jak široký má ramena..
Víš ty co? Jsme jen lidi.

sonaxoxo
31. led 2025

@lis6 to samé, furt jsem čekala co z toho bude a ono vůbec ale vůbec nic..😱😱 to je fakt jen k pousmání a mě by jen těšilo, že se líbí a mám ho zrovna jaa..✌️ takhle třeba přemýšlím..takže bych to vůbec neřešila a za 2 min.bych už řešila důležitější věci...😀

hennrietta
31. led 2025

Pod pojmem flirtování si představuji něco jiného a to bys asi atmosféru u nás v práci asi nerozdýchala, kdy padají samý dvojsmyslný vtípky. 😂
To, že ona po něm pokukovala a jemu to polichotilo by mi nevadilo. To jeho čučení asi jo, ale vědu bych z toho nedělala a možná jen prohodila něco v tom smyslu, ať to příště nedělá tak okatě. 😄
To, že se ráda podívám na hezkýho chlapa neznamená, že bych ho hned chtěla. 🤷‍♀️

cherie24
31. led 2025

@reeeza taky mám takovou babičku, nešla by k popelnicím v teplákách. Ve svých 76 letech chodí oblečená líp než já ve 30. 😆 Já vždycky chlapovi říkám na takovéhle pěkné mladé slečny, že kdyby měly za sebou několik těhotenství, tak by takhle nevyhlížely, tak ať si to uvědomí, co má doma a je klid. 😂 Jo taky jsem tak vypadala 🥲 Ale úplně se zanedbat nelze, to pak není divu, že se manželé rozhlížejí jinde.

veruuu_kubesovic
31. led 2025

A já furt přemýšlím, kde je ten flirt🤔?
Ono, když i sama priznas, že máš nadváhu, že sice studuješ VŠ, to je sice fajn...ale s tou váhou bys mohla něco udělat?
Jako ano, krásná můžeš být i v teplácích pro sveho muže, ale pak bys neřešila tohle🤷‍♀️ třeba já bych úplně normálně přešla, a že můj muž je velmi komunikativní s kde kým, včetně servírky v restauraci...
Byla jsem doma přes 10let, ano občas i v teplácích/legínách, ale když si mě vybral takovou jaká jsem, nikdy jsem se pořádně nemalovala, tak ani na rodicaku jsem to nijak neměnila, chtěla jsem být svá, citit se takhle dobře, ne si na něco "hrát" co nejsem...
"Ono totiž, pokud tě muž bude chtít podvést, můžeš se fintit sebevíc a stejně ti uteče"

klokanka31
31. led 2025

Není to nakonec zas troll? 🤔

la_amanita
31. led 2025

Já taky někdy čumím na muže, co se mi líbí, i když jsem vdaná, někdy si prostě nedokážu pomoct. Dokonce se mi to stalo měsíc po svatbě, s tím mužem jsem navíc měla lektorovat na vícedenním workshopu. Byl prostě velmi sympatický a vizuálně taky podle mého vkusu a tím, že jsem zadaná, jsem o oči a jiné smysly nepřišla. Takže to, že on se líbí jiným ženám a zřejmě si toho všiml, a naopak že jiné ženy se líbí jemu, je úplně normální.

vladenkamaminka
31. led 2025

Tvl a co teda jako udělal? 😆😆😆

kakba
1. únor 2025

Jezis, jak ja se koukam kolem sebe, drbnu do muze a reknu, ten je, co? On rekne, jasny. Jen ma spinavy boty😀 a takhke to provozujeme i s zenskejma. To, co si popsala, tak ja bych mu rekla, hele, ta po tobe jede. Koukni jak na teve kouka.
Pises sama, ze je to kravatak. Nediv se? Chodis v leginach, nechapu, co to je za modu. Jeste kdyz ma nekdo nadvahu.

mollyweasley
1. únor 2025

@vladenkamaminka No on vzal vygajdanou manželku s dítětem na kafe, kde si s ní povídal, ale servírka, ta mrcha, se na NĚHO dívala!

felis
1. únor 2025

Odpověděla sis sama. Mela bys o sebe vic dbát a starat se, cvičit. Jako ruku na srdce. Když bys nevypadala, tak jak vypadáš, tak by ses necítila takhle a už vůbec bys sem nepsala elaborát na téma pseudo-flirt. Manžel je jen chlap a chlap se rád podíva a každého chlapa těší zájem jine ženy - čechrá jim to peříčka 🤷🏼‍♀️ fakt bych v tom nehledala vic. Klidně mu v klidu můžeš říct, že Ti to nebylo příjemný.... Já jsem držka, ja bych mu to řekla hned a jeste bych mu ji zhodnotila 😆 hlavně se v prvé řadě zamysli, co zmenis u sebe jako první. Třeba trocha řasenky, lesku na rty a jiny účes nestojí tolik času ani peněz. Pak bych přidala pohyb. Procházku neber jako možnost venčit dítě, ale dělat i něco pro sebe. Střídej treba sviznou chůzi s pomalou, přidej kilometry. Další kroky můžou nasledovat: pít vic vody, přidat bílkoviny, zeleninu, ovoce, nedojídat po dětech, zapojit doma cvičení. Nechat jeden večer děti manželovi a chodit plavat, koupit si něco nového na sebe. Třeba jinou bundu anebo bundu vyměnit za kabát 🤷🏼‍♀️
COKOLIV! Každý krok k tomu, aby ses cítila lip se počítá. Pak budeš i líp vypadat.

teryem
1. únor 2025

Ono asi je to o tom, co si kdo dovolí. Žárlila bych taky, kdo ne, tak lže. Ale spíš než to, že se kouká, by mi vadilo, že se takhle okatě kouká přede mnou a tím mě před těma ostatníma ponižuje. Že se o sebe tolik nestaráš je samozřejmě blbý, ale i dost pochopitelný, když toho máš tolik. Zkusila bych něco z dřívějších zvyků obnovit, aby ses zase cítila lépe. Ale na druhou stranu, jsi jeho žena, porodila jsi mu dvě děti, jedno z nich ještě kojis, pokud by tě měl rád a vážil by si tě, nikdy by tohle před tebou neudělal. Já svýho chlapa zbožňuju, ale když jde kolem hezkej chlap, tak se podívám, ale prostě normálně zkoumavě, jako každej, ale ne přece před ním, to dávám dost najevo, že jsem jeho a on můj. Nedělám si už iluze, že můj se nikdy na žádnou nepodívá, ale když je semnou, tak si to nedovolí. Protože je to prostě hnus. Takže jsi nasrana oprávněně. Neudělala bych mu žárlivou scénu vyloženě, spíš bych mu řekla, že to bylo k tobě a k dítěti, který tam s sebou měl dost hnusný, a chlap a frajer by tohle svý lásce neudělal a ani by to neměl zapotřebí.. udělat z něj spíš blbce.. já bych si to líbit nenechala, nejsem žádná chudinka, ke který by si to mohl dovolit. Ale jako nějaký super haló bych nedělala.. druhá strana je tvoje sebevědomí a péče o sebe.. to nezávisle na tomhle zkus trochu zlepšit, nehledě na kila..i ty se dají nosit s nějakou noblesou. 🍀

klokanka31
1. únor 2025

Ale kde je jistota že fakt koukal na ní? Co když koukal za ní jestli tam třeba nebyly nějaké reklamy s nabídkou atd? A já nevím, ale když mi doveze kurýr třeba nákup nebo balíky, tak se taky usmívám a normálně s nima komunikuju, to samé číšníci, a kdyby mi manžel řekl že s nima flirtuju, tak bych si myslela že se dočista zbláznil.

drep
1. únor 2025

Pan manžel neudělal nic, co bych neudělala taky. Být milá na lidi, se kterými mluvím, mi přijde normální. A i přesto, že jsem vdaná, jsem nepřišla o estetické cítění. Když potkám krásnou vilu, zastavím a podívám se, když potkám krásnou ženu nebo muže, ráda se podívám , když vidím krásně šaty na ošklivé ženě nebi krásné trekové boty, ráda se podívám. Prohlídnu si krásný obraz nebo zajímavou reklamu. Lidi jsou mimojiné vizuální tvorové. Takže primárně bych neviděla jako problém, co muž udělal, ale to, že tě to z nějakých tvých vlastních pohnutek strašně deptá. Ale řeš sama sebe, ne jeho.

lis6
1. únor 2025

@teryem ne fakt bych nežárlila a nekecám. Jako kdyby jí dělal lichotky, nebo si s ní povídal stylem a tebou se hezky povídá a ty má stará mlč, tak to by bylo něco jiného. Ale už bych s ním nic neměla. Já svého muže miluju, vážím si ho a on si váží mě, já si vážím sebe. Takováhle situace by mě fakt nerozhodila. Jako teď jsem ustála, že mu nějaká dávná kamarádka přinesla na jednání vosí hnízda! To jako už je něco. Ale přece mu věřím, ne?

fire85
1. únor 2025

@mollyweasley vygajdana manželka? Co to znamená? Má toho dost , proč jsi tak hnusná?????

mollyweasley
1. únor 2025

@fire85 Volná bunda, leginy. Sorry, říkám tomu tak.

fire85
1. únor 2025

@mollyweasley ok, tak to já jsem taky něco podobného, i když je fakt že v leginach bych do nakupaku nešla.

mollyweasley
1. únor 2025

@fire85 Já jsem se taky takhle oblékala a označila bych se v té době za vygajdanou. Vlasy v culíku (dokud většina z nich nevypadala), vytahané rifle nebo leginy, tričko.

teryem
1. únor 2025

@lis6 tak to by mi bylo zrovna jedno, kdyby byly dobrý 😎😄 za to on nemůže..

barmil
2. únor 2025

Máš problém sama se sebou, cítíš se blbě a nic s tím neděláš. Za to ta slečna nemůže. A že se chlap podiva je normální. Já se taky ráda podívám na hezkého chlapa a když vidím hezkou ženskou, ještě sama partnerovi řeknu, ta je hezká vid? Přeci nejsme ve vztahu slepí a jsme soudní a na hezké lidi se rád podiva každý, jinak by tak nefrčely socky a i fluenceři.

Strana
z2