icon

Jak řešit frustraci z nedostatku sexu ve vztahu?

9. pro 2024

Co dělat když se cítím ve vztahu frustrovaná protože mi nestačí naše sexuální frekvence?
Nestačí mi sex jednou týdně nebo jednou za dva týdny, navíc jen o víkendu..
Během týdne je manžel unavený z fyzické práce kterou má. Chápu jeho únavu, ale ta frustrace je obrovská. Manžel je o 10 let starší, ta frekvence mu stačí. Mě ne. Ví to už roky a stejně s tím nic nedělá. Opustit ho nechci, ale jsem strašně naštvaná že je takový sobec.
Do sexu s ním se mi navíc už ani nechce. Myslí si že pro něj budu celý týden vzduch a když se mu pak zachce sexu tak hned poslechnu jako psík přiběhnu a budu celá nadšená že mě konečně chce a konečně si mě všimnul. Jenže takhle já nefunguju. Frustruje mě že jsem pro něj celý týden po sexuální stránce vzduch. Zraňuje mě to. Musím se vypínat, utlumovat libido abych se mu přizpůsobila, jenže už mi to pak ani nejde nahodit při sexu. Jsem úplně vypnutá. Vždy jsem yla na sex, uměla jsem si ho užít. Vůbec se teď nepoznávám, jsem úplně vypnutá kvůli němu..

Není s ním o tom řeč. Je unavený a do sexu by se neměl nikdo nutit...no proti tomu se nedá argumentovat.
Jenže já nejsem takhle vůbec šťastná. Ještě mi není ani 40 a jsem jak důchodce. Někdy mě napadá si užít jinde, ale nemám na to žaludek. Nedokázala bych být fyzicky nevěrná.
Někdy se ale modlím ať nepotkám někoho kdo by o mě jevil zájem, protože pak za sebe neručím. Nevím jak přimět manžela k diskuzi a tomu aby to bral vážně. Příjde mi že ho tento můj problém úplně míjí, I když jsem s ním o tom mluvila...

Strana
z2
autor
10. pro 2024

@jijulka já to nechci každý den 😅 Jen by bylo fajn krom víkendového jednoho sexu přidat ještě něco k tomu, třeba jednou týdně si jakkoliv pohrát.

autor
10. pro 2024

@ninive211 děkuju, něco na tom je..Já jsem se o takový přístup snažila, ale jsem jiná povaha. Nemusím úplně to pohodlí a předvídavost, vědět že v neděli bude pokaždé sex, navíc pokaždé v posteli a pomalu i ty samé pozice, kdy se manžel moc nenadře...už mě to nebaví, chci úplně něco jiného. Blízkost a intimita jsou důležité, ale já potřebuju i trochu jiskry, obměňovat místa, spontaneitu ( aspoň někdy, nemusí být pokaždé), jsme jak důchodci, hrůza.

jijulka
11. pro 2024

no ale porad jsi mi neodpověděla, jak by ses cítila a chovala ty, kdyby to bylo naopak?? Ty by ses nechala donutit i pres to ze nechceš? Manželství, resp fungující vztah je přece o vzájemným respektu a pochopení a toleranci. Ty nemáš vůči svému muži ani jedno.

autor
11. pro 2024

@jijulka pokud by šlo místo 1 týdně o 2x týdně tak ano, naladila bych se na to. Dala tomubšanci a vím že únava by šla na chvíli do háje 🥰
To je náš případ. Chtěla bych 3 a víc krát týdně, ale po manželovi to ani nechci. Chtěla bych po něm třeba 2x týdně, někdy klidně 1x týdně. Přihlížím k jeho limitům že je unavený. Vím že se mu sex líbí a když je volno nebo dovča, má to rád častěji než 1x týdně, třeba 2x někdy 3x ( víc ale ne, ok má nižší libido než já ale nevadí mi to).
Pokud by šlo o místo 1 týdně o 3x a více za týden, byl by to pro mě problém ( pokud bych byla v jeho kůži) a sex by se mi stal povinností a zhnusil by se mi sex i partner.
Chtěla jsi odpověď, tady je.

jijulka
12. pro 2024

tak vidíš, teď šiď odpověděla. Pracuješ na tom, aby se mu sex zhnusil. Pokud je unavený, tak může mít i potíže s erekci. Tím, že mu budeš vyhrožovat milencem tomu nepomůžeš.

autor
12. pro 2024

@jijulka no tak to jsi špatně pochopila co píšu 🙂 Nechci 3x a víc. Jen 1-2x.

Erekci má suprovou, jen je fyzicky unavený.

jijulka
12. pro 2024

ja to pochopila velmi dobre. Vím, ze je pro tebe těžký si přiznat, ze nerespektuješ jeho potřeby a potřebuješ ujištěni, ze to jak na nej tlačíš je v pořádku. Ale v pořádku to neni. Kousek níž je diskuze na podobné téma, akorát tam si žena stěžuje ze chlap chce víc a tlačí na ni. A co myslíš - je to sobec a mel by chápat… Pokud ti to nestačí, řešeni jsou pomůcky a autoerotika. V sexu nelze nic vynucovat, ne je ne.

pampelina18
12. pro 2024

Tak si prohodte práci, ty jdi dělat fyzicky těžkou práci. Příď domů totálně sedrena a jsem zvědavá jestli budeš ještě s manželem mít sex 😂 vzij se do jeho role. Pochybuji o tom. Prostě buď ať změní práci anebo to tak bude. Já tvého muze naprosto chápu, opravdu bych nechtěla ještě mít sex, když bych přišla po 8 hodinové sichte, kde bych totálně dřela. Přišla domů udrena jak pes a manžel po mě ještě chtěl další fyzický výkon. Nevím z čeho jsi frustrovaná? To ti říká, že jsi škaredá? Že na tebe nemá chuť? Anebo tě jinak ponižuje? Flustrovana z toho, že tvůj muž nemá zrovna chuť na sex protože je sedreny jak kůň, mi přijde na hlavu. Kup si vibrátor a je to.

2veverka
13. pro 2024

Možná by ti pomohlo vyjádřit pochopení manželovi, že je to holt náročný, ale zároveň přesně popsat svoje slabé místo: "nechci být k dispozici jen o víkendu". Kdyby se na tebe vyladil, mohl by to pochopit...

rosie18
13. pro 2024

Zajimavy je, ze kdyz je unavena zenska a nema chut na sex, tak je to ok. U chlapa je to hned odsuzovano. Priznam, ze ja jsem ta, ktera tolik sex nepotrebuje, u me je to dany ale jeste i jinyma vecma, nez jen unavou. A ano, je mi vycitano, ze jsem sobec a dostala jsem i ultimata. Ale to rozhodne moje libido nezvysilo.

arny79
16. lis 2025

Tak ja to mam obráceně, ja mam chutě dost a neni problem i vícekrát v týdnu, ale manželka jaksi časem zfrigidněla 😳 a ted uz je to čtvrt roku co sme spolu nespali. Pouze mi nabízí ruční uspokojení což si stačím sám. Je mi 46 a ji 44, takze si nepřijdu ze jsme uz starý na sex. I když bych mohl vícekrát týdne, nikdy ji do toho tolikrát nenutím, ted uz to zmiňuju jednou za týden a stejně nic. V kombinaci s tim je hrozne hodna povahově, uplne super na moje dva kluky z minulého vztahu a udělala by pro me cokoliv, jen proste ten sex je jaksi problém…kdyby to aspoň byla povahově mrcha, ze bych nemel problém se sebrat a jit, ale takhle 😄…uz jsem si říkal, ze si budu muset někoho najít na sex, kvůli tomu to dal udržet, šle vůbec nevim jestli to ma smysl si myslet ze tohle tomu pomůže…uz mi dochází ručníky a v sexshopech jim sochází masturbatory 😂…mate to někdo podobný? Jak to řešíte?

alice180
16. lis 2025
@arny79

Tak ja to mam obráceně, ja mam chutě dost a neni problem i vícekrát v týdnu, ale manželka jaksi časem zfrigidněla 😳 a ted uz je to čtvrt roku co sme spolu nespali. Pouze mi nabízí ruční uspokojení což si stačím sám. Je mi 46 a ji 44, takze si nepřijdu ze jsme uz starý na sex. I když bych mohl vícekrát týdne, nikdy ji do toho tolikrát nenutím, ted uz to zmiňuju jednou za týden a stejně nic. V kombinaci s tim je hrozne hodna povahově, uplne super na moje dva kluky z minulého vztahu a udělala by pro me cokoliv, jen proste ten sex je jaksi problém…kdyby to aspoň byla povahově mrcha, ze bych nemel problém se sebrat a jit, ale takhle 😄…uz jsem si říkal, ze si budu muset někoho najít na sex, kvůli tomu to dal udržet, šle vůbec nevim jestli to ma smysl si myslet ze tohle tomu pomůže…uz mi dochází ručníky a v sexshopech jim sochází masturbatory 😂…mate to někdo podobný? Jak to řešíte?

@arny79 Upřímně, pokud chceš vztah zachovat a zároveň mít sex, tajný sex je riskantní a často problém ještě zhorší. Lepší je otevřená cesta – komunikace, kompromis, nebo dohoda, která neohrozí důvěru.

arny79
16. lis 2025
@alice180

@arny79 Upřímně, pokud chceš vztah zachovat a zároveň mít sex, tajný sex je riskantní a často problém ještě zhorší. Lepší je otevřená cesta – komunikace, kompromis, nebo dohoda, která neohrozí důvěru.

@alice180 je fakt, že dlouhodobě tajit sex mimo to bych asi stejně nedal a stejně by to prasklo…a v pochopení proč jsem to udělal je asi bláhový doufat …nu což, holt člověk nemůže mít všechno 😄

Strana
z2