icon

Jak řešit nevěru a emocionální zhroucení?

2. črc 2022

Ahoj, s manželem mame dlouhodobe problémy. Hodne se do sebe uzavřel, nekomunikuje, sex 0 , utíká radeji všemožně jen aby nebyl doma. Čistě náhodou jsem zjistila že má milenku. . .hodne me to zničilo, ublížilo. Proc to ty chlapi delaj proboha :( myslela jsem ze ma nějaké problémy v práci (podnikatel) ale ono to je bohužel o jiné ženě. . Na dnešek jsem vůbec nespala, mam v hlavě silene emoce. . :( každopádně on o tom neví že to vím nedelam žádné scény, jen se ticha domácnost z jeho strany nema potřebu na me ani mluvit . Procházím si těžký obdobím on mi nebyl ani oporou a ještě tohle k tomu. . Nemam chut vůbec dýchat, fungovat:(

zrzinda
•
2. črc 2022

Panu manželovi bych sbalila kufr a poslala ho k nové paní. Na co s ním ztrácet čas 🤷‍♀️

tasimia
•
2. črc 2022

Proč s takovým jsi?

katule1990
•
2. črc 2022

Pokud máš ještě chuť manželství zachraňovat, tak bych si s ním sedla a řekla mu, že asi oba vidíme, že vztah dlouhodobě nefunguje a že víš o milence. Zeptala bych se ho, jestli má zájem v manželství pokračovat a pokud ano, tak samozřejmě ukončí vztah s milenkou a začnete chodit do manželské poradny a budete problémy intenzivně řešit a oba se snažit. Jestli ne, tak podle mě nemá smysl v tom pokračovat dál a celý život se trápit a doufat, že se to jednou zlepší.

misa31081988
•
2. črc 2022

Vítej v klubu ,prožívám to samé. Od pátku ti vím. Hele ...povím ti to takto......opakem lásky není nenávist ,ale lhostejnost. Kdyby tě miloval , bude se snažit a posral by se ,aby ti to vysvětlil. Když jsi mu jedno , nemá zájem ti něco říkat, vysvětlovat. Zrcadlí si to na sebe....když budeš zamilovaná jinde....budeš si dělat až takovou hlavu s ním ?! Nebudeš.

misa31081988
•
2. črc 2022

Mě třeba úplně zablokoval a zmizel. Mame dům ,hypo.

misa31081988
•
2. črc 2022

@katule1990 Kacko , myslíš ,že si bude chtít sednout ,teď ? Teď je v šoku ,že to zjistila a bude mít v sobě chaoz. Vůbec bych na něj netlacila ,dala mu vydechnout a pak to s ním řešila.

zmrzlinka
•
2. črc 2022

A máte děti?Jestli ne,tak bych už nechtěla ani vidět....ne to s ním ještě mluvit..... drž se ♥️

pinkyy
•
3. črc 2022

Verim, ze tohle je hodne tezke a nechtela bych to se svym manzelem nikdy zazit. Kdyz jsem byla mlada, tak me muj byvaly podvadel, ja mu to odpustila, zustala s nim, ale kamkoliv sel, tak jsem delala sceny a uz jsem mu neverila. Chces takhle zit po zbytek zivota? Bat se kam jde atd? Ja bych od nej odesla. Bude to bolet, ale najdes si casem jinou lasku a budes zase stastna, jako jsem ted ja, i kdyz jsem si to tenkrat taky neumela predstavit.

klpoiu
•
3. črc 2022

Vím jak se cítíš. Zažila jsem. Každopádně první krok co musíš udělat je, říct že to víš. Jinak se nikam nepohnete.

nnnadja
•
3. črc 2022

Je to tezke,ublizujici..ale zkusenost temer kazde z nas. Chlapi nepodvadeji proto,aby opustili sve zeny. To je treba si uvedomit. Upousteji paru,hraji si na Hero,potrebuji sex! Rekni mu to. Pokud s nim chces byt, tak zabojujte. Pokud s nim nechces byt,ne kvuli nevere,tak to skonci. Vsichni mame pravo na lepsi zivot.

petinos
•
3. črc 2022

Najděte si milence taky. Chovejte se úplně stejně. Uvidíte že se mu to nebude líbit. Vyfikněte se a vyrazte někam s kamarádkou, kamarádem, víkendové wellness atd. Věřte že když mu ukážete zrcadlo a stejné chování tak se najednou bude zajímat.

nicollbc
•
3. črc 2022

Podle mě má špatné svědomí kvůli milence a neví, jak z toho ven, proto nekomunikuje a utíká. Řekněte mu, že o tom víte a pokud nemáte děti, okamžitě se rozejděte, uleví se vám oběma.

nicollbc
•
3. črc 2022

Rady typu najdi si milence a chovej se stejně jsou hloupé a vedou akorát do ještě hlubšího pekla a lépe by vám rozhodně nebylo.

autor
•
3. črc 2022

Všem děkuji za zprávy. Dite spolu máme 3 lete. . Jinak rady at si najdu milence to bych neudelala nemam na tohle povahu. Ja chci proste milující domov a ne chodit jinam. Naprosto zničil vse . . Nehledě na to ze vím i o koho jde sama ma rodinu a bydlí kousek od nas (15 minut autem) vůči chlapovi mam averzi a určitě nic zachraňovat JÁ nehodlam. Dnes prijede po víkendu domu a nemám chuť se na toho zmetka ani podívat. . On zatím o tom neví že to vím. . Ale u nás se nic nemění prijede ani nepozdraví a bude si dělat to svoje. . V podstatě ja si přijdu že žije sama. . .

jadadee
•
3. črc 2022

Tak tohle asi neni uplne v pořádku, to vidíš sama, pokud se už ani nenamáháte pozdravit.. tady nejde jen o vás dva, ale i to dítko, děti nejsou hloupé a i tohle chování bohužel vnímají. Chtělo by to ten váš vztah nevztah pořešit co nejdříve.

elialen
•
3. črc 2022

Asi je jedno, co poradíme. Vy budete přesně vědět v co danou chvíli dělat podle toho, jak to budete cítit. Osobně bych měla strach mu to říct, jelikož když Vás ignoruje, tak spíš mu dáte ten poslední impulz k odchodu. Spíš bych se zaměřila na manžela té milenky. Třeba mu dát anonymně vědět. Rozbouří to vlny na opačné straně.

autor
•
3. črc 2022

@jadadee bohužel takto se začal chovat on. Když jsem se zeptala co se děje buď neodpověděl nebo řekl že nemá naladu resit kraviny , boli ho hlava apod. Nebo nebyl radeji doma. . Neustale utíká. . Hlavně že ho neboli hlava s ní. .

biedronka10
•
3. črc 2022

@elialen a proč by měla mít strach mu to říct, když není co zachranovat? Jak to tak čtu zakladatelko, váš vztah je už mrtvý.

klpoiu
•
3. črc 2022

@elialen Manžel milenky, nebo samotná milenka do jejich manželství nepatří!! Takže řešit něco s nima je úplně zcestne a pro zakladatelku ponižující!! Řešit problém musí se svým manželem!

Neboj se a prostě až bude doma,jen v poklidu manželovi řekni, "vím že máš milenku" . Víc se zatím vyjadřovat nemusíš a čekej jak se on vyjádří. Až podle toho můžeš dále reagovat. Jeho chování je opravdu typické pro nevěrného může, který neví kudy kam. Potřebujete prolomit mlčení a začít to oba řešit.

vajtek18
•
3. črc 2022

Zbal mu a ať jde za ní.. bez emocí ho k ní pošli

autor
•
3. črc 2022

Vztah mrtvý je uz déle ale udělal tohle vše on.. .on se prostě nezmění. . At jde za ní klidne ja ho nedržím. Odejít musím ja bohužel vse je jeho. Rodinu žádnou nemám, bude to strašně těžké ale nedá se nic dělat. . Vím že když mu reknu ze to vím bude ticho nebo rekne jen no jo prosím tě ty víš všechno. . Taková ta ironie

2hanah
•
3. črc 2022

@vajtek18 možná už by tam i byl, kdyby neměli dítě a milenka nebyla vdaná za jiného😔

ito
•
3. črc 2022

No popravde mas ted jednu vyhodu a to,ze on nevi, ze vis. Je dost blby, ze vse je jeho a ty nemas zadnou rodinu. Vim, ze je to strasne tezke, ale ja bych ho zatim nekonfrontovala, pokud nestojis o zachranuvztahu. Zkus si nejdriv promyslet, co ty sama chces, jestli s nim zustat nebo ne. Samozrejme i kdyz budes treba chtit zustat, hrozi tu, ze on po konfrontaci uz nebude. Kazdopadne pokud urcite vis, ze chces odejit, vyuzij te vedomosti. Porad se s pravnikem, nasetri si aspon neco bokem, pokud to jde ... je dost blbe odejit bez niceho (pravnik ti poradi, jestli opravdu nemas na nic narok), s detmi a bez jakekoliv podpory nejblizsich. Pokud by te nejak tyral,... tak to je samozrejme jina.

veronikav31
•
4. črc 2022

ty chodíš do práce a prcek do školky?byt a vše je jeho před manželstvím nebo až v průběhu něho?

honzik101
•
4. črc 2022

poslat ho hned pryč, nevěřím na sliby a slovo promiň