icon

Jak řešit škodu způsobenou přítelovou agresí?

michajla1
12. únor 2025

Zdravíčko, chtěla bych se tu poptat. Dnes se nám stala taková nepříjemná situace. Já s manželem jsme odjeli mimo město se synem na operaci. U nás doma hlídala tchyně mladší dcerku. Přišel za ní její “psychopatický” přítel a začal tu nadávat, tak za ní zabouchla dveře. A on nám vykopal do dveří pěknou díru. Jsme v pronájmu. Policie zavolána, nic moc nám k tomu neřekli. V kanceláři kde je správce řekli že nové dveře vyjdou na 7.000,- že nám klidně vystaví potvrzení té ceny. Mám pojištění domácnosti, ale nevim jestli se to na to vztahuje. Až dostanu papír od policie tak zkusím znovu volat na pojišťovnu, jestli mi to projde.
Od toho jejího přítele peníze neuvidíme to vím na 100% protože je v insolvenci a je to totální tupec.
Zajímá mě jestli když to bylo nahlášené na policii, tak jestli by to už dále neměli řešit pouze s majitelem. Nebo jestli to jde stále na mou hlavu a přijdu tím případně o kauci. Protože 7 tisíc zaplatit jen tak nemůžeme.
Děkuji všem za názory 😞

Strana
z2
hanka_12345
15. únor 2025

@enoli souhlas!

fyii
18. únor 2025

@michajla1 at to zaplati tchyne a jeji tupej pritel. Pokud si dovoli v cizim byte prokopnout dvere, tak je hovadu co se neumi chovat. Majitel vam to ztrhne z kauce, urcite nebude resit, koho si zvete do bytu, kdyz tam.nejste. Kazdopadne bych si moc nevyskakoval, o takove najemniky zadna velka poptavka neni. Ze za to nemuzete, to je fakt ale pustis si do bytu matku a ta si pozve hulvata k tvymu diteti.. jako nechapu

Strana
z2