icon

Jak řešit urážku manžela o levné prostitutce?

sfet
11. říj 2023

Dobrý den,
poprosím Váš nezávislý pohled na věc. Mám problém, že trpím vaginismem a mít normálný sex je skoro nemožný, i panenskou blánu odstranili chirurgicky. Chodila jsem taky k různým sexuologum, ale efekt skoro žádný. Antidepresiva a nazdar bazar. Takže nic. Nakonec se otěhotnět podařilo, porod skončil akutní sekcí a od té doby a už to bude 5 let, no bolesti strašné. A doktor mi včera na prevenci na gyndě poradil botox vaginy, že by mi tam pichnul dvě injekce a hráz by se roztáhla a šlo by to. Jen že to bude stát 6000 a a bude to fungovat tak půl roka, pak zase třeba botoxovat.
Řekla jsem to manželovi, bavili jsme se o tom dlouze a on řekl, že to ho ta prostituka vyjde levněji. No já zůstala jako obařená. Jako urazilo mě to. On se teď hájí, že to bylo myšleno ze zábavy, že to byl fór, že jsem trapná a přecitlivělá, jak byste to brali vy? Vyšiluji zbytečně?

michaela666
11. říj 2023

@sfet Trapná? Přecitlivělá? Vyšiluješ? Zvládnu hodně hloupých vtipů, ale tohle by mi ublížilo taky. Roky se s tím trápíš, snažíš se ten problém řešit a místo podpory hned vtípky o levných šlápotách. 🤦
Tvůj muž asi chyběl, když se rozdávala empatie. Bych mu řekla, že má pravdu. Za těch 6 tisíc si koupíš něco hezkého pro sebe, aby tě to tolik netrápilo a on ať hledá hlavně nenakaženou slečnu.

levandule_k
11. říj 2023

Kdybych si to vztáhla na nás dva s partnerem, urazilo by mě to, ale věděla bych, že to nemyslel zle, že chtěl situaci odlehčit, ale stejně bych mu to dala sežrat, i když to není asi nejdospělejší...Chvíli by mi trvalo, než bych to strávila.

Neznám tvou finanční situaci, takže šestka na půl roku může být pro někoho pálka, pro jiného jsou to drobné. Ale jestli máš pocit, že ti to pomůže, tak to vyzkoušej. Za tu blbou poznámku si může najít brigádu, aby bylo na botox.

lauriak
11. říj 2023

Fakt zalezi ako spolu fungujete. My si zo seba robime srandu stale a mna by sa taketo veci nedotkli. Ale pokial je to pre teba citliva tema tak chapem. Kazdopadne botox by som vyskusala a muz teda nech pekne zaplati. 6k za pol roka neni taka hruza.

reeeza
11. říj 2023

A jak ví kolik stojí prostitutka?

lauriak
11. říj 2023

@reeeza zjavne nevie, ked si mysli, ze so 6k mu to vyjde na pol roka 🤣🤣🤣 Alebo ma velmi malu potrebu sexu.

escapelle
11. říj 2023

Záleželo by jaký stylem by to řekl.pokud ze srandy,tak by se mě to možná dotklo,ale přešla bych to.protoze já sama jsem expert na blbý vtipy a kolikrát řeknu něco,co se "nehodí".on to dělá podstatně méně,ale taky se mu to občas povede.
Rekl bych mu,ze mě to mrzí,on by se omluvil a jedeme dál.

20190418
11. říj 2023

Jako my do sebe s mužem taky neustále rýpeme, ja mám humor tak černej, že by mohl sbírat bavlnu...takže mě by se to nedotklo. Ale u vás je situace evidentně jiná, takže máš určitě právo být naštvaná a cítit se ponížená. Tam je plno okolností, jak spolu vycházíte jinak, jak to ovlivňuje váš sexuální život (jestli ho kvůli vaginismu nemáte vůbec atd), ale pokud jsi mu už řekla, jak se tě to dotklo a on nemá blbé vtípky dál, tak už bych se v tom nebabrala. Každý občas udělá nějaké faux pas.

sfet
autor
11. říj 2023

No myslel to tak, že kdyby ten botox náhodou nepomohl, tak ta prostitutka by se oplatila víc, nebo tak. Ale asi tam nepůjdu, teď jsem četla zkušenosti mnoha žen a při tomto problému zatím botox nikomu nepomohl, nebo dokonce to zhoršil, prý to i při znecitlivění hrozně bolelo, myslím ta samotná aplikace a plno omezení po. Doktor taky řekl, že původ je v mým případě spíš v psychice. A myslím, že něco pravdy na tom bude a souvisí to se vzpomínkami v dětství, ale pozor, nejednalo se o zneužití, byl tam jiný problém.

westie
11. říj 2023

Pokud spolu fungujete tak, že máte rádi humor, někdy třeba drsnější, černý atd. a ty jsi se mu zrovna nehroutila v náručí, jak je to šílená situace, aby měl jednoznačně možnost poznat, že v danou chvíli se vtip nehodí, tak pak by mi to nevadilo, protože já jsem na podobné vtipy zvyklá a sama si je někdy dovolím. Hlavně proto, že oba chápeme, že je to jenom vtip. A oba taky chápeme, že jsou situace, kdy je ok je říct a kdy je to mimo🙂

vodnarka2013
11. říj 2023

Myslím z je jasne , ze tvůj muž neví kolik stojí prostitutka :D takže to je vlastně fajn. 6tis. Na půl roku …. To by měl sex maximalne dvakrát a ještě by na svůj výkon měl sakra málo času 🤣🤣🤣🤣

amazienka
11. říj 2023

@sfet Kamarádce pomohlo vaginální mapování.

jannym
11. říj 2023

@20190418 tak to je dobry oznaceni pri cerny humor…to si s dovolenim pujcim
jinak pro tazatelku: me by se to nedotklo, oba mame dost zvlastni smysl pro humor, a ja mam v rodine vystavenou stopku na pohrby a svatby, protoze nesnasim lakovani veci na ruzovo … kdyz je nekdo debil, tak je to debil i kdyz umrel, nebo si bere moji kamaradku…nicmene tebe se to dotklo, je to pro tebe citlive, bolestive misto a melo by zaznit, ze te to ranilo a proc, rict ok, nemyslels to zle, ale me to ublizilo, protoze…napr. kvuli tomu si nepripadam jako 100% zena, kvuli tomu mam mensi sebevedomi, citim se neuplna…dosad si cokoliv co to pro tebe predstavuje…rict si to bez vycitek, ale musi to zaznit…jinak to bude jak vyhnivajici triska jestli mi rozumis…

trdelnik234
11. říj 2023

@sfet
No taky vulgarizmus ma teraz napadol,jak ùz davno nie.
Taku by schytal,ze by mu druhu dala stena.
Nemam slov.
Kasli n'a to,fakt

sfet
autor
12. říj 2023

@amazienka něco jsem si o tom načetla, nevypadá to špatně, taky cesta. Prosím tě a kde a u koho byla? prý to dělají šamani, no když by mi to pomohlo, tak i šaman.

amazienka
12. říj 2023

@sfet Kdepak šamani. Byla v Arkaye, tam si můžeš vybrat i podle obrázku terapeuta/ku, který ti bude sedět.

levandule_k
12. říj 2023

@sfet Na fb je skupina Kongres pro ženy, vede i Lucie Harnošová, co je propagátorkou ženských kruhů a má projekt Alchymie ženy. Je tam hodně žen, co mají zkušenosti s různými alternativními terapiemi, určitě tam budou i uživatelky, co budou mít zkušenost s vaginálním mapováním. Tak se tam můžeš poptat na reference.