icon

Jak říct příteli, že jsem na dně? Nebo mu to neříkat?

koncice
5. únor 2015

Ahoj, asi mám problém, vše se na mě nějak řítí, snažím se dělat vše a všechno co nejlépe, dávám do toho maximum, ale muj přítel mě málokdy pochválí a když to nejvíce potřebuju tak mi příjde že tu pro mě není, a ani nevím jestli by pochopil jak mi zrovna je, dá se říci že vubec nemám chut do života, ještě třeba nedávno jsem se těšila až budu mít jednou mimčo, rodinu. Ale ted bych byla ráda prostě sama, někam zalezla, i odstupuji od všeho co jsem chtěla, svatba (ted ani jeden jí nechceme tak to zase není nějaký problém) ale co pak? to nebudu chtít ani děti, ani přítele? Doufám že se to zase srovná, že je to jen nějaká dočasná krize, ale co když ne? Já jsem spíše introvert, radši jsem doma v teplíčku,v posteli, než lítat po akcích a podobně. Ale jak naznačit nebo říct příteli že jsem tak nějak ted zrovna na dně? Nebo mu to neříkat aby si nemyslel že jsem nějaká torska, nebo že nic nezvládnu?

Strana
z2
koncice
autor
5. únor 2015

@andrrriiik nejvtipnější je že holkám co ho nechtěly, říkaly mu že není pěkný, že jim vyznal lásku, jedné prý koupil velkého plyšáka, a mě? no na začátku vztahu kytku, neřekl že mě miluje té co se o něho stará, byla u něho v nemocnici ikdyž mě hrozilo že mě nevýjdou ve škole hodiny, snad jediná co ho doopravdy kdy milovala a prozatím stále miluje si nezalouží nic? Jen okřikovat za to že tohle zrovna nevím nebo neumím? Že jsem něco rozbila na co jsem ani nesáhla?

andrrriiik
5. únor 2015

@koncice Prostě si tě neváží,protože tě má jistou.Aspon to tak vypadá.Tím svým chováním tě taky prakticky týrá,a odejdi dřív,než tě utýrá.

koncice
autor
5. únor 2015

@andrrriiik no už mu ani neříkam že chci ven, furt mě nadává že jdu pomalu, už mě stím se*e nemám nohy jako on, a už mu nikdy neřeknu když budu potřebovat někam jet, pak má keců plnou hubu, ale když někdo potřebuje něco jo tak hned letí, dyt já ani nic nechci aby mě kupoval, vozil někam, utrácel, ale prostě mu nestojím ani za pěknou večeři doma, za navodění nějaké pěkné atmosféry.

andrrriiik
5. únor 2015

@koncice Tak to je pěkný hulvát a protiva.Jestli je tak protivný už ted,dokážeš si představit,co bude,až mu bude 60?

koncice
autor
6. únor 2015

No těžko říct, no ted jsem se vypsala z toho celkem, je v práci takže jsem se pro probuzení ještě hodinku válela, odpočívala 🙂 No uvidíme jak se to bude vyvyjet prozatím mi nějaky vlak ještě neujíždí, ale nevím jak začít se sním bavit o tom, hned by zpustil co dělá, včera jsem tu psala negativa jenom ono to má i lepší stránku, zase se finančně dokáže postarat, nakupuje potraviny, prostě z téhle stránky je starostlivý ale na ukor toho že je pak na mě hnusnej, a jak ho znám kdybych řekla nespokojenost tak by hned zpustil že se stará o to abych se měla dobře, jo to přiznam že ano, ale z té milostné stránky to je celé v mínusu. A ještě jsem mu včera řekla že mě máma něco koupila na sebe, řekl no a ted to vypadá že já ti nic nekoupím (na sebe) tak asi že by koupil, ale jak jsem pak přemýšlela tak nic nechci, ještě by pak měl problém. Jinak já chodím do práce ale do takové než se najde něco lepšího .

andrrriiik
6. únor 2015

@koncice Tak přesně tohle jsem měla s bývalým.Plus bylo,že pomáhal v domácnosti,vydělával peníze,ale choval se ke mě hnusně.A když jsem mu řekla,co se mi nelíbí,tak na mě spustil,že si nemám na co stěžovat,když se stará,atd.A kor jestli si mladá,tak nemá cenu se zahazovat s takovým prevítem.

koncice
autor
6. únor 2015

No hlavně se chvástal jak se sním nebudu nudit, já nejsem moc kreativní, jako líbilo by se mi třeba někam na víkend do hor třeba, na nějaká krásná romantická místa v Česku, do zahraničí, ale to něco stojí takže to nikdy nenavrhnu, ale když se ho zeptám co budeme dělat, tak hned vyletí tak něco vymysli! No tak kde je teda ten kreativec co říkal že nebude nuda? Navíc ani ho přátelé se semnou moc nebaví, jsem sice introvert že moc nenamluvím ale kdyby se mě zeptaly třeba jak se mám, co dělám, čím jsem, kde jsem studovala jaké to tam bylo tak by se konverzace nějak rozvinula ale sama se moc nezapojuji protože je to pro mě těžké.

pavlinar
6. únor 2015

Neblázni, na co je Ti takový chlap, vztah, život? Že nakupuje potraviny je snad normální, nebo nakupuje jen pro Tebe extra? A finančně se postará..to je fajn. Ale to se postaráš sama, až si najdeš lepší práci.
Už to tak vypadá, že o ty ostatní bojoval, Tebe má jistou, tak co.. Podle mě bys to měla zabalit. Najdeš lepšího chlapa k sobě, co Tě bude mít ráda, bude to dávat najevo, a finančně taky v pohodě. A vůbec, přece nejsi s chlapem hlavně proto, aby Tě živil!
Jinak výlety se dají dělat poměrně levně vlakem po okolí..

koncice
autor
6. únor 2015

@andrrriiik no už asi se ho na nic nebudu ptát, jsem se zeptala kde něco je, vubec neřekl vedle čeho, a pak že kolem jezdím furt,že jsem zase chytrá (ironicky) Opravdu si všimnu že to tam je.

koncice
autor
6. únor 2015

@pavlinar ne to ne, ráda bych měla svoje peníze, už se na tom ale pracuje chodím po firmách, agenturách, sice se moc nedaří ale zkouším to dál, ale i s tím má problém jako že to dělám schválně že nemám práci a že si prý nic nehledám, a jako proč se nezeptám v jedné firmě že tam berou, jak jsem to asi mohla vědět? A nakonec nebraly. Vše dělám naschvál, špatně, nic nevím, neumím, neznám, nedokážu tak proč on se mnou je? Když jsem tak k ničemu? I jeho máma řekla že by byla radši kdyby byl s jinou.

pavlinar
7. únor 2015

A proč s ním jsi ty? Já vím, člověk si nevybírá do koho se zamiluje.. ale tohle a k tomu po 2 letech?? :(
A jak třeba reaguješ na jeho ironické poznámky? Já bych mu to pěkně oplatila, určitě není ve všem dokonalý. Jak dovolíš, aby se k tobě choval, tak to bude dělat. Pokud do Tebe za vše rejpá a nic není vhod.. tak oboustranně nechápu, proč jste spolu

anna159
7. únor 2015

@koncice mela jsem neco podobneho,ne takovy extrem. Problem je, jak tady vsechny pisi, ze te ma jistou a myslis si, ze nemas na to, aby jsi ho opustila. Musis se k tomu razne postavit a natvrdo mu pohrozit,ze odejdes a nebo odchazis. Ja jsem vzdycky taky byla strasne hodna, vlastne jsem nic nechtela, protoze to nebylo z me kapsy. Nestezovala jsem si, nechtela otravovat atd. Jednoho dne pohar pretekl a ja ho tak sjela, ze jsem si tu zlost snad vytahla i z paty. 🙂 Rekla jsem mu vse mozne a ze odchazim, prosil me jak maly kluk, pomalu i brecel atd. Nejdulezitejsi vec: nenech se nikdy pred chlapem ponizovat a vzdy se bran. Zkusila bych odejit, jestli to nejak zabere. Pokud ano, jenom dobre a pokud ne..asi je to tak lepsi. Urcite jsi hezka a sikovna holka, ktera si zaslouzi mit se dobre.

koncice
autor
7. únor 2015

@anna159 no dneska jsem jela pryč řekl že tu uklidí, jenom jsem chtěla aby sroval přehoz a vyměnil žárovky, popřípadě umyl nádobí, a nic neudělal, jsné že se k tomu chlapy nemají ale tak když řekl že to udělá?

koncice
autor
7. únor 2015

@pavlinar vtipné je že pomáhám kamarádce, která má doma to samé akorát mnohem horší, má naprostého ignoranta, radím aby se sním rozešla, psychicky jí týrá , ale sama jsem se žádné kamarádce nesvěřila, nevím jestli mám , furt říkám jo je to dobrý, pohoda.

koncice
autor
7. únor 2015

Jenže také chlap vám dělá bordel, vy to uklidíte ale za chvíly ho udělá zas, a pak VY jste ta která neumí doma uklidit a má tam bordel.

Strana
z2