icon

Jak říct snaše, že návštěvy se časují?

5. bře 2023

Ahojky všem,včera tu bylo téma na tchánovce.Já to teď mám opačně a už mě to to začíná štvát a ne málo.Starší syn má dceru(1rok).Já dělám přes týden 12ti hodinové směny,(prodavačka),ale víkendy mám volný.A fakt jsem unavena.Máme barák se zahradou.A jde o to,že syn k nám jakoby "domu" občas přijde v týdnu,něco podělá na zahradě.On mi nevadí,vyrostl tady,ale snacha s vnučkou většinou jezdí,když já jsem v práci.Málo o víkendu.Protože já mám ráda pořádek a ona moc to neřeší.A už mi začlo vadit,že by s malou měla přijít k nám o víkendu,když jsem doma.My když k nim jdeme,tak jí musíme dát vědět,jinač by bylo zle a to nám ještě řekne,jestli se jí to hodí nebo ne.Jak jí to říct,že se chodí na návštěvy,kdy jsme doma?🤷🏻‍♀️.Nechci dělat zle,ale nesnáším návštěvy,když nejsme nikdo doma.
Píšu raději anonymně,chodí jsem i moje dvě dcery.

Strana
z3
orangutan123
5. kvě 2023

@orangutan123 jo a jinak to, že Vy se musíte hlásit k nim na návštěvu vcelku taky chápu. Ono roční dítě má nějaký harmonogram dne, já bych si teda nedovedla představit že jakmile uspím dítě tak se mi sem někdo nasáčkuje a vzbudí mi ho

Strana
z3