Jak se bránit psychickému tlaku a manipulaci?
Vymyslel si spousty lzi a naši mi řekli, ať to rozlousknu, ale ať se na něj ani škaredé nepodívam, oni mu věří a nemají důvod mu nevěřit ani slovo. Když jim zavolá, že jsem mu vyčítala, tak oni přijedou, mě zmlátí jako žito před ním, ať mám ostudu. On je pod jejich ochranou. Já nevím, co jim nakecal, prý hrozne věci, ale to je snad moje věc s kým chodím, ne?
Navíc - před měsícem se mi zpozdily měsíčky a já měla strach, že jsem těhotná. Tak jsem mu to řekla, on hrozně vyváděl a řekl, že pokud budu tehotna, tak se budu muset odstěhovat zpátky k rodičům (bydlí 350 km daleko), tak to vykydnu, nějak šikovne se toho zbavím, je mu jedno jak, a pak bych se mohla vrátit, až by jsem chtěla. Ale musíme chránit jeho rodiče, to by nepřežili. Já a dítě je až na posledním místě. A začal se litovat, že se asi zabije, skočí z okna, podřeže si žíly, pustí plyn. Měla jsem mu říct, že ano, až to udělá. Stát dá dítěti aspoň sirotske, kdežto alimenty bych nikdy neviděla. Já mu řekla, že muze začít a odešla na 2 dny ke kamarádce. Pak si u ní udělala digitální test, vyšel negativní, já se uklidnila a večer přišel menzes. Bolestivý, ale chvála za něj. S ním a dite? Nikdy.
@lichozroutsudy odstěhovana jsem, kdybych nebyla, tak bych byla už dávno na psychiatrii. Vyčítají mi to pochopitelně, prý jsou už starší a budou mě potřebovat a kdesi cosi, ale stěhovat se k nim nebudu, nejsem masochistka. Utnout kontakty ale zatím nedokážu.

Ty woe, ty bud trollis, nebo proste okamzite prerus veskery kontakt s nimi vsemi a odstehuj se na druhou stranu republiky.