Jak se bránit psychickému týrání ve vztahu?
ahoj nevím kam to napsat a kam se obrátit ale já už nevím co mám delat...s přítelem SME spolu sedm let mám dvě děti z minulého vztahu a jedno máme spolecne. Začalo to prakticky od začátku psychicky me tyra vždy když se napije urazí me křičí jak sem neschopná ze všechno platí on ze moje není nic ze nějak neprispivam atd křičí na me před detma ty pak pláčou přitom se doma otacim varim uklizim atd o děti se staram písem úkoly atd,do práce zatim nechodim stále kojim nejmenší dceru brzy jde do školky a já už mám práci zajištěnou ale tohle je porad když si nedá pivo doma jde do hospody pak přijde a jeci na me dnes do me začal dokonce strkat opět před detma které brecely....nemůžu od něj odejit finančně to nezvladnu rodiče mi nemůžou pomoci azylovy dum tu nikde není abych mohla odejit trpim to sedm let a já už opravdu nemůžu čekám jen kdy to dojde do takové fáze ze me zbije

@alexkisss okamžitě kontaktuj OSPOD a oni tě už postrčí,kdyby náhodou přímo nepomohli. Na možnost, že se změní rovnou zapomeň! Takových slibů jsi možná slyšela už hodně, ale NIC se nezmění! A budeš nešťastná ty i děti! Ty nejsi vina. On je vinen, jestli se chová takhle. Řešila jsem něco podobného. Taky jsem si byla jistá, že odejít nemůžu. Ale můžeš! Musíš!! Pod mostem neskoncite. Jsi ženská,ty to samozřejmě zvládneš!