Jak se mám zachovat? Poraďte prosím

lussynap
26. led 2017

ZDRAVÍM VÁS 🍀
Včera měla moje dcera úraz, spadla ze schodů a má rozrazene obočí, hned jsme jely k lékaři, naštěstí má jen 3 stripy, na sundání má jít příští středu. Ale teď k věci... S jejím otcem žijeme odděleně, na víkend má jet s ním k jeho rodičům, jako každý víkend. (popravdě není to zrovna nejzodpovednější otec), ale o to nejde, budiž ať s ním jede.. Ale v neděli má jet dcera s jeho matkou na hory, k její kamarádce což se mi zdá jako největší blbost i nezodpovědné, protože, když spadne, tak hrozí rozjetí znovu a třeba i stehy... Řekla jsem mu to, dokonce jsem mu nabídla, že může malá zůstat u nich až do úterý, než půjdeme k lékaři, ale stojí si za svým, že když má jeho máma dovolenou, tak prostě pojedou a zajdou k lékaři někde tam v Krkonoších. Jak by jste reagovaly Vy? Pustily by jste ji na ty hory? Mám ji ve své péči a rozhodnutí je vyloženě na mě... Myslíte, že to. Moc hrotim? Děkuji za názory.

luj89
26. led 2017

@lussynap zalezi co tim myslis, ze jedou na hory. Myslim, ze treba prochazky neuskodi, pokud se dcera citi dobre.

yerry
26. led 2017

@lussynap tak snad je to její babička a postará se o ni. Nepustila bych kdyby se melo jednat o domluvenou lyžování., to bych se bála pádu ale pokud se jedna jen o návštěvu s procházkami na horách neviděla bych v tom problém.

japona
26. led 2017

@lussynap Nikdo tu neví, jak moc roztrzrne to mela. Zeptejte se lékaře, co to viděl. Ale asi bych to neresila. Zivot ohrozujici to neni, maximalne pojedou do nemocnice na sesiti.
Budte ráda, že ji babička vezme na hory..

lv
26. led 2017

Pustila bych ji, pokud by si chtěla i zalyžovat, tak pod dohledem na bezpečném terénu a s helmou.

lussynap
autor
26. led 2017

No dcerce budou 3roky, je hodně akční, tak je potřeba velké pozornosti okolo ní. Plán byl takový, učit ji lyžovat, samozřejmě bobovacka, užívani si sněhu. Ale jsem zvědavá co tam s ní ten týden bude ta babička dělat, aby ji zabavila. Prostě mám strach. Děkuji za názory.

viki788
26. led 2017

@lussynap Dcerka má necelé tři roky? V tom případě se neshodnu s holkama v příspěvcích nade mnou,ale nepustila bych. Je malinká,kdyby byla starší,dejme tomu školačka,neměla bych nejspíš problém. Ale takový malý bobek,pokud to je tedy ona,to bych asi byla proti. Může ji to začít bolet,znovu se rozjet,jek píšeš a v tom případě,pokud bude muset jít k lékaři,bude chtít jistě mít u sebe maminku. Babička ji má určitě moc ráda a ohlídá ji,ale pokud by se to muselo nějak řešit,jsem toho názoru,že pokud to jde,měla by být s tak malým dítkem maminka. Můj názor,nikomu ho nenutím,jen máme čtyři děti a píši z vlastní zkušenosti,když jsme museli jet s malýma dětma do nemocnice,ani tatínek nestačil,musela jsem já,ono to pak míň bolí a strach je menší... 🙂

lv
26. led 2017

Já myslela, že je to školák! Pustila bych, ale tak na sněhuláky, mírné kopečky boby atd, domluva s babičkou by nešla?

japona
26. led 2017

@lussynap Pustila bych ji. Trilete dítě toho moc nenalyzuje - bude chodit po rovine, pak trosku pojede a za pul hodiny ji to prestane bavit🙂 Sankovat bude s babičkou, tak na ni dohlédne. Byla bych v klidu a uzila si volno.

tyf
26. led 2017

To strašně záleží, jací jsou, jaká je babička babička. Moje tchýně je tak úzkostlivá a opatrná, že bych se mohla spolehnout, že na ní dá pozor a zváží co dělat a nedělat. Ale každá taky taková není, jestli s ní není moc často tak nemusí mít odhad, jak tříleté dítě může divočit. Jelikož my s těmi úrazy zkušenosti nemáme, takže kdyby to byl můj případ, chtěla bych jí mít radši u sebe a dohlídnout na ní sama. Takže bych se omluvila, s dětma si člověk nikdy život nenaplánuje a holt to nevyšlo.

killi
27. led 2017

Já bych ji pustila, tchýně bude vědět, že kdyby se cokoliv stalo, tak by musela k lékaři a to si podle mě bude hlídat. Stát se cokoliv může i doma, to neovlivníš. Nemusí zrovna lyžovat, můžou jít na procházku, sáňkovat atd. Alespoň na to nebude malá myslet. 🙂