Jak se vypořádat se vztekem po rozchodu a rozpadu rodiny?
Ahojte maminky, mám takový dotaz, jak jste se vypořádavaly se silnými emocemi po rozchodu? Už několik dní mám příšerný vztek a všímám si, že to přenáším i na malou, která je pak nevrlá a hodně se vzteká. Je jí 7 měsíců a momentálně řešíme stěhování. Už se to táhne víc jak měsíc, hodně se hádáme o peníze i věci z bytu, nejsme vůbec schopní se na čemkoli domluvit. Chlap už má měsíc jinou (spal s ní i předtim), dělá naschvály, uráží mě při hádkách a odmítá mi vyjít vstříc, protože ho prý akorát vydírám přes dítě. Snažím se na to nemyslet a zaměstnávat se jinak, ale prostě to nejde. Mám pocit, že začnu křičet a že bych nejradši ubalila každému chlapovi, který zrovna projde kolem. Jak se tohohle pocitu zbavit? Dřív jsem prostě pár dní nevylezla z postele, vybrečela se a bylo to dobré, ale to je s malým dítětem absolutně nemyslytelné, takže se snažím být silná kvůli malé, ale pokaždé když si vzpomenu jak se zachoval a co předvádí teď, tak mě úplně popadá amok.

@1eso1 no právě, říkám si, že když si neumim najít chlapa, který by při mě stál kvůli svému vlastnímu dítěti, tak kde vezmu takového, co se postará o cizí dítě. Ale tak teď se tim asi nemá cenu trápit, stejně se nedokážu na žádného chlapa ani podívat natož si s nějakým začít. Když mám malou, tak nejsem sama a spolu to zvládneme i bez tatínků 🙂 <3