icon

Jak se vyrovnat po neúspěšném vztahu s nezájmem partnera?

hloupahusa
22. črc 2024

Ahoj, potrebuju se vypovidat a mozna podiskutovat zda jste nektera taky resila.
Potkala jsem chlapa, rikejme mu Jarda, zatimco jsem mela vztah. Zacli jsme si spolu, stykali jsme se u nej. Po nejake dobe mi bylo jasne, ze jsem zamilovana… ale pak prisla studena sprcha, ze on to neciti a vztah z toho nebude. Ja mu nerekla o svych citech. Rozesla jsem se doma.. ale z ruznych duvodu stale bydlime spolu s ex.
Po nejake dobe jsem se Jardovi ozvala, ze nekam pujdem. A zacli spolu zase spat, stykat se, travit nejaky cas, obcas jsem prespala.. ale po nejake dobe zase sprcha, ze to neciti. Ja husa hloupa mela rada jeho spolecnost natolik, ze i pote jsme se vidali, obcas sex atd. Vzdy se choval tak, ze jsem uzasna, skvela, nejlepsi. Znala jsem x jeho kamaradu, potkala jsem asi trikrat jeho bratra a otce. Ale nikdy to neprekrocilo mez vztahu.. no a nedavno mi rekl, ze nekoho potkal. Ja vedela, ze to jednou prijde, vedela jsem, ze z toho vztah nadosmrti nebude, ale ted mam stazeny zaludek, stavy uzkosti, zarlim, jsem smutna a nevim jak z toho ven.
Nechci mu to nove znicit ani se mstit, ale potrebuju asi vedet kdo ona je, jaka je … ani nevim proc. On je v klidu, zacina si jinde a ja kvuli nemu rozdrbala svuj zivot.
Byli jsme od te doby nekolikrat venku, jdeme spolu na vylet za par dni.
Tahal me za nos dlouho, nerekla bych ze schvalne, ale je zbabelej a ja si ted rikam, ze nechci snadno vyklidit pole. Ze chci byt nablizku jako kamoska aby me mel na ocich. Sem tam utrousit poznamku, ze nam bylo dobre atd.
Vim, ze je to blbe, ale proste mu nechci nechat volnej prostor a lehce ho potrapit. Zpet ho nechci, nechci s nim vztah, ale proste se mnou zametl a ja asi potrebuju nejakou satisfakci.
Prosim nepiste mi, ze jsem zla a hloupa a zavistiva, ze nemam uroven atd. Verim, ze jste nektera byla v podobne situaci a chtela bych nazory a pokec co jste delaly…

Strana
z2
anezzzka36
23. črc 2024

Já vím, že teď už je asi pozdě plakat nad rozlitým mlékem, ale stálo to všechno za to? Co bylo špatného na tvém předchozím vztahu? Nemyslím si, že s tebou zamítl, na začátku ti dal jasně najevo, že vztah prostě nechce, měla jsi vycouvat už tehdy. Chápu, jak se cítíš, ale ve tvém případě bych se stáhla úplně a vyklidila mu pole jak píšeš.

sonaxoxo
23. črc 2024

@hloupahusa rozumím ti, srdce..ale čím dříve to utneš, tím ti bude líp, i když teď tě to bolí..šla bych prostě od toho a někam bych třeba vypadla na dovču..💪

violettka546
Odpověď byla odstraněná
hloupahusa
autor
23. črc 2024

Zpetne vim co jsem udelala spatne, vim, ze jsem mela chtit odpovedi a utnout neco co mi nedavalo co jsem potrebovala. A ano pozde plakat nad rozlitym mlikem. Za spoustu veci si muzu sama, nesvepravna nejsem. Spoustu veci naopak posral on kdyz se choval jinak nez co zrejme chtel. Je slaboch a nestal si za svym. Neco rekl, ale choval se casem jakoby to neplatilo. Vyuzival me a ja se nechala, ano to jo. Ale vedel, ze z me strany to neni jen sex a nechal to byt a resil jen sve potreby. Jsem hloupa husa, ze jsem vic nedrzela sve hranice, ze jsem podlehla hezkym momentum a jeho hezkemu chovani. Na druhou stranu on neni ten, ktery vse udelal spravne a ja nemam pravo byt zhrzena… mstit se nebudu, stejne nemam jak a je to dalsi energie, kterou proste uz nemam🙁

budouci_maminka
23. črc 2024

Ja se obavam ze cim vic energie vynalozis na to nevyklizeni pole (jak rikas) nebo snahu, aby na tebe nezapomnel, tim min energie ti zbyde na hledani neceho noveho a potencionalne lepsiho a na zahojeni se.
To ze spal s tebou a namotaval si uz novy vztah, to mi prijde, ze dela 99% lidi, za to bych ho uplne nehanila. Zatim si udrzuji holuba a doufaji ve vrabce. Kdyby vrabce nechytili, at maji hezky cas a sex s holubem.
Treba v mnoha pripadech se taky snazil aby to fungovalo a klaplo vam to, proto jsi videla, ze jeho chovani neodpovida slovum, ale proste to bohuzel nevyslo. Nemusi to znamenat ze ta nova je lepsi nez ty, jen je lepsi pro nej. Ty muzes zas byt lepsi pro nekoho jineho, nez ta, se kterou je nekdo ted.
A jasne ze vedel ze jsi do nej udelana a jasne ze s tebou cas travil prave proto, protoze mu to davalo dobry pocit.
Me si namotaval takhle profesor na vejsce, co mel tesne pred svatbou a po ni me vyghostoval 😂 dnesnim uhlem pohledu tomu dost rozumim (co se v nem odehravalo a proc to udelal) a jsem za to rada (ze jsem se v tom neplacala delsi cas a na druhe koleji) ale jako 18leta jsem se z toho vzpamatovala asi pul roku

vladenkamaminka
23. črc 2024

narovinu ti jasně řekl, že z toho vztah nebude, že k tobě nic necítí. Ty ses mu ozvala pak sama a dobrovolně v tom pokračovala. Za co se mu chceš mstít? že se k tobě choval hezky? Měl tě snad po každým sexu vyhodit jen v kalhotkách se slovy ať už vypadneš nebo jak jsi si to představovala? ničím ti hlavu nemotal, byl upřímný, narovinu ti řekl, jak to má. Ty ses zamilovala, stává se, ale v tu chvíli jsi měla prostě nadobro odejít, když ti řekl, že víc ti nenabídne. Nebyli jste ve vztahu, takže jich může mít kolik chce, tam jsou pravidla trošku jiná anebo je třeba si je aspoň ujasnit rovnou. Mám milence několik let a jelikož nechceme ani jeden, aby se to přehouplo jinam, přijede v 9 večer a do hodiny je pryč.

izz76
23. črc 2024

@hloupahusa Ty ho milujes, on tebe ne,tohle se stalo tolika lidem.. Život jde dal, ber to jako životní etapu,zažili jste hezke chvíli,každá zkušenost se počítá. Je čas jit dal,uvidíš ze časem budeš rada,ze to dopadlo takhle😉

antoinet
23. črc 2024

Už se v tom nevrtej, spíš se zamysli, jak na to příště jinak. Jestli chceš vážný vztah, měla by ses k mužům chovat jinak a ne si takto pouštět k tělu někoho, kdo tě nemiluje. Svůj život máš ve svých rukou, jeho ne.

rosalindamelinda
23. črc 2024

Jaj, to je ale nick. Netradiční, ale aspoň to pro tebe nebude nadávka, ale oslovení. Tak to je fikané. Jinak jediné, co ti tak pomůže - je čas. Časem zapomeneš. Musíš být trpělivá. S tím se nedá nic jiného dělat. Každý si to někdy zažil a musel jít dál... aneb nějak bylo a nějak bude.

llluckaaa
23. črc 2024

Byla jsem v podobne situaci, ale naopak. Proste ikdyz ten člověk se zda skvelej a je fajn jako kamarád/ka s výhodami, tak když ho druhy nemiluje, není co řešit, je naivní čekat, ze se to změní. Za me jednal na rovinu - na vztah to neviděl a předpokládám, ze ti nevykladal, jak te miluje, ne? Tys to akceptovala. Teď znis jako zhrzena žárlila milenka, která mu chce zavarit. Promiň, bude si myslet, ze jsi uboha a tvé trapné chování smaže veškeré pekne vzpomínky na to, co mezi vámi bylo. Jo a zbaběla jsi byla ty - tys měla jednat, pokud ti nastaveny stav nevyhovoval. Teď to hazis na nej.

zanett
23. črc 2024

Jako takhle; zakladatelka asi neni zadnej lumen (mysleno tak, ze za sebou asi nema moc vztahovych zkusenosti), ale ja myslim, ze ten chlap taky neni uplne bez viny - planuje s ni nejaky vylet, i kdyz uz ma novou partnerku? Tusim, ze to bude dalsi vosoustnik, ktery bude chtit sedet na dvou zidlich...

goldenova
25. črc 2024

@hloupahusa Možná bych začala tím, že si změním nick "hloupahusa", tím už něco vyjadřuješ, nemyslíš? A zkus hloupá nebýt, vždyť ti, tedy doufám, není už 15, máš nějaké zkušenosti a pokud ne, pouč se z této. Lidi řeší mnohem závažnější věci, děti, nemoci, práci, dokonce i války, představ si. Tvůj problémek je úsměvný a z velké části sis ho způsobila sama vlastní naivitou nebo neschopností najít si ve svém životě něco přinejmenším tak zajímavého jako byla interakce s tím holoubkem. Co třeba zkusit nějaký kurz, workshop na téma vztahy, najít si hobby, uvědomit si vlastní hodnotu. Ano, samé milionkrát přežvýkané fráze, ale funguje to minimálně v tom, že člověk pak hledá méně kompenzačních úniků do věcí, které mu vlastně vůbec neprospívají (jídlo, alkohol, závislost na internetu, toxických vztazích, apod.).

irmamala
26. črc 2024

A ja chapu tvoje pocity, kazda holt nejsme Matka Tereza. Ale bohuzel jsi v situaci, kdy zadnou satisfakci nedostanes. Nestoji o tebe, proto mu nemuze tvoje blizkost ublizit. Budes mu akorat k smichu, jestli se mu budes dal vnucovat. Pomstit se mu muzes jedine tak, ze te jeho nove naprasis, jak to mel rozjete s Vama obema. Tim mu asi ublizis, ale zpatky ho neziskas.

Strana
z2