Jak se vyrovnat s návratem muže k alkoholu?
Píši raději anonymně a snad se jen potřebuji vypsat a znát možná něčí názor. Když jsme dnes již s mým manželem spolu začínali, tak měl velký problém a alkoholem, kdy se střídala období klidu a období pití. Po narození syna nepil rok, pak opět začal a já jsem se s ním i rozešla, ale časem bylo vidět,že se skutečně změnil, že přestal pít, pracoval na sobě a tak jsme se k sobě vratili a několik let žili opravdu spokojeně než se znovu nenapil. V tu dobu si sám vyhledal odborníka a dochazel k němu a doma byl klid další roky až do narození naší dcery v létě. Od té doby byly nějaké náznaky,že se k tomu asi vrátil, ale já si pořád asi nalhavala, že se to snad neděje, když se vlastně i léčí. Až do dneška, kdy opět přišel úplně nasrot s tím, že už k doktorovi chodit nebude a že chce žít jinak, že ho rodinný život nebaví. Klasika, po vyspani mi tady leze do zadku a že to tak nemyslel. Já jsem mu však řekla, ať si jde a už se nevrací. Nevím,jestli jde jen o uklouznuti, a nebo se u nás opět rozjede alkoholove peklo, lhaní, bez peněz a taky ta agrese. Tak snad to ustojime a nebo budu raději utíkat zavcasu 😒

@jancazao jen se omluvik a řekl, pět let v prdeli a můžu začít znova..ale co, kdo nebo proč neřekl, jen že prostě nuda a tak si koupil pití 😏 k doktorovi půjde, tak je to tedka na něm no, s tím,že ví,že jestli to zopakuje, jde pryč