icon

Jak se vyrovnat s nevěrou partnera na seznamkách?

25. zář 2023

Dobrý večer , mám zmatek v hlavě. Nevím jak dal, přijde mi, že jsem schopná odpustit všechno , jen aby jsme byli kompletní rodina. Jsme spolu 17let. Je to úžasný muž, otec, máme tři malé děti.. manžel byl vždy hodně na sex, potřebuje to furt, je perverzní , často mi říká , že by chtěl aby mě před ním delal jinej chlap , vždycky jsem to tolerovala jako jeho představy , choutky Ok. Často jsem mu prisla na nějaké vypisování s ženami, nic vážného , ale stále potřebuje nějaké interakce s někým. Vždy mi vše vysvětlil, řekl jak mě miluje, brecel že mě nechce ztratit, šli jsme dál , každopádně donutil mě tím k tomu, že při špatném pocitu mu vlezu do telefonu. Téměř vždy jsem něco našla. Ale nic konkrétního, jen ne věci které by ve vztahu za mě byly úplně Ok. Poslední cca 2 roky si stěžuje , že odemne nemá už tu pozornost, že ho jentak sama od sebe nepohladim, málo sexu atd. Ano , jsem si toho vědoma. Mame malé děti, jedu kolem nich na 1000% , nestíhám se ani každý den osprchovat , nemám čas na sebe. Říkala jsem mu co bych potřebovala , aby tu byl častěji semnou, uložil třeba děti, pomohl s nádobím. Udela to vždy jen nárazově, nic pravidelně. Ale stále kňourá, “ty už mi ani nedáš pusu, ty už mě nemáš rada…” 🙈 no k věci. Našla jsem mu účet na seznamce. Amatéři.CZ. Za poslední rok asi 200zprav. Ženy, muži, páry. Co nsem tak stihla přečíst, setkal se asi se 4mi ženami, se 4mi muži. Když mi třeba řekl, že přijede dyl z práce, nebo že pomuze s něčím kamarádovi. Nemůžu se z toho vzpamatovat, cítím se jak ve špatným filmu, samozřejmě jsem mu to řekla , co to má znamenat. Tvářil se jak smutný štěně, řekl mi, že to byl jeho únik od toho, co mu doma chybí , že mi to říká už dlouho. Tak já hned měla pocit , ze si za to vlastně muzu sama. Mícha se to ve mě , nevím jestli to přejít , snažit se mu teda dat co potřebuje , ale jak mu věřit. Po tom všem. Asi už to nedokážu , je to vše ztracený? Upřímně si nedokážu mít s nim ten sex teď už vůbec po tom všem, co jsem tam viděla , četla. Naháněl všechny možný ženský , chlapy, lidi tady z našeho kraje. Přijde mi to strašně sobecký , já sebe kvůli dětem hodila na poslední kolej, svoje potřeby , ale netrpim tím, beru to jako období. On myslí jen na ty své potřeby a řeší to takhle. Existuje někdo kdo by to dokázal nějak prekousnout? Nebo bych byla jen jediná na světě tak blbá, že pro rodinný klid a pro lásku, kterou k němu cítím bCh se to snažila přejít.
Diky všem co docetli a za případné názory, zkušenosti… pomuze mi to možná otevřít oči jakýmkoliv směrem.

Strana
z6
michaela666
28. zář 2023

Loučil se s dětma, že to napálí do stromu?? 🤮 Takže do těch svých sraček a manipulací ještě zatahuje děti? No ty kráso, to bych s ním vyrazila dveře rovnou. I ty kufry by za ním letěly oknem ať se na něj nemusím dívat.
Psycholog je dno? Co dělal celý rok? Ukázal, že nemá problém kvůli sexu pomalu i lízat podlahu.

Máš možnost sbalit sebe a děti a odjet třeba na víkend k rodičům nebo někam ke kamarádce? Ať se s tím můžeš vypořádat a vymyslet jak budete fungovat. V neděli bych ho postavila před hotovou věc - bude to takhle, takhle a hotovo.

Taky mě kdysi vydíral, že se zabije když se s ním rozejdu. Nakonec demonstrativně sežral pár prášků, nechal si vypumpovat žaludek, zůstal týden na psychiatrii a tradá domů. Naštěstí jsme neměli děti, takže neměl důvod mě potom hledat.

llluckaaa
28. zář 2023

Tak ten se teda vybarvuje, ubožák. Nenech se citove vydirat! Lituje jen sám sebe, vůbec mu nejde o to, co chceš ty.

petrasipkova1
29. zář 2023

Prolítnu vždy jen tvoje odpovědi a zdáš se mi ale taky pěkně mimo. Jen tak na okraj, kolik že jich za poslední dobu bylo ? Nebojíš se HIV a kapavky ?

autor
29. zář 2023

@petrasipkova1 mimo a proč prosím? :D 🙂 bojim. Prý měl u všeho kondom , tak mi nezbývá než doufat.

llluckaaa
29. zář 2023

No, taky me překvapuje, zes ho neposlala na testy a sama na ne taky nejdes a jen doufas… lhal ti dlouhodobě, klidně ti muže lhát i teď, aby te opil rohlíkem. Ty mu veris?

benetka
29. zář 2023

Fakt existuje žena, která muže tolerovat tohle všechno? Nech se otestovat! On ti s ničím nepomáhá a ojede co se mu namane. A v tobě chce vyvolat pocit viny.

autor
29. zář 2023

Na testy půjde, kdzytak já. To bych jentak nenechala. 🙂 jen jsem to nepsala.
Jinak zmatky v hlavě mi dělá slušný. Dneska se alespoň teda sklidnil , začal přemýšlet a přestal hysterčit. Je pryč na vikend , ale jel si pro něco a mluvili jsme spolu , říkal jak měl prostě skrat, měl hrozny období, peníze , práce , záda , pak doma špatný. Bylo toho na něj prý moc , tak utíkal od reality a nevěděl jak to asi řešit jinak nebo co. Prosí mě furt , ať mu věřím, že už to nikdy neudělá, že udělá vše co po něm budu chtít, no nasliboval hory doly. Řekla jsem, že si vážím toho, že aslespin semnou začal mluvit na úrovni a že to prostě musíme probrat a vyřešit co dal. Ale že vim momentalne, ze důvěra tam není. A bez toho to nejde. No bude to ještě divoký. Šílený.

30bar
29. zář 2023

Jaky utek od reality? Tak mel utikat od reality do fitka,na kolo nebo s kámošem na pivo a ne strkat chlapum pero do zadku. Ja nevim,citim z toho co píšeš,ze začínáš meknout a ze s nim snad zustanes. Chapu te,ze se snad i bojis zustat sama s detmi,ale ver,ze on to udela znova. Pokud toto delal dlouhodobě behem tveho tehotenstvi a kdyz jste meli male miminko nestiti se niceho a znovu se k tomu vrati. Drive nebo pozdeji. Porad budes mit tendence mu cas od casu (se strachem)kontrolovat telefon.

michaela666
29. zář 2023

@30bar Mám stejný pocit. Manipulátor a lhář bude dobrý, když mu věří. Na takovýho chlapa bych nesáhla ani smetákem, když je schopný těhotnou manželku podvádět s x lidma.
Aby jednou nezačal předhazovat, že buď ona si koupí připínáka nebo bude chodit za chlapama, protože žena mu nedá co potřebuje. Takže ta nevěra bude zase její vina samozřejmě. 🤷

30bar
29. zář 2023

@michaela666 Ja bych mu uz proste nemohla verit a hlavne bych s nim nemohla spat,jakoze milovat se s chlapem, který me podvadel s chlapama? Psala jsem to uz vyse,hnusilo by se mi to jeho pero. A jak bych s nim a detmi mohla mit hezke chvilky? Vazit si ho a smat se s nim? Pořád bych to mela v hlavě. Pani se holt asi bude muset jeste hodne natrapit,aby do toho rizla. Ze tomu chlapovi vůbec nevadi,ze prijde svym chováním o deti...nebo on si je asi jisty,ze svou zenu ukeca,uhraje to na ni. Hnus fakt.

katcha21
29. zář 2023

@30bar
Ano, taky na mě působí, že zůstane. No, tak každý si může vybrat, jak chce aby s ním bylo zacházeno.
Jinak souhlasím ve všem, to péro pokaždé kdybych viděla, tak.... no hnus největší pro mě. To ponížení. To bych nesnesla.

katcha21
29. zář 2023

Tak teď jsem si ze zvědavosti přečetla techniky a fáze manipulátora a i reakce manipulovaného. A zde to sedí jak prdel na hrnec.

autor
29. zář 2023

Děkuji všem za názory 🙂 samozřejmě nikdo z vás neví co vše se mezi námi děje , jedno napíšu radši hned než se tu bude špekulovat, že nsem nána, která se k němu vrátí a budu dělat jakože nic. :D já mám své hranice vysoko , ale timhle hranici přesáhl. Přes to nejede vlak. Nedokázala bych s nim pokračovat tak, jako to bylo predtim. Důvěra je na nule , ale jsem otevřená tomu s nim normálně věci řešit , komunikovat a snažit se v klidu vše vyřešit. Uvidíme co přinese čas, teď je na vikend pryč, v pondělí si promluvime.. pokud mate vedle sebe někoho , koho milujete , prožily jste s nim své největší životní štěstí (děti…) a mnoho dalšího, zkuste si představit s nim vše najednou zahodit , ukončit , udělat velkou tlustou čáru. To prostě nejde. Budeme si určitě teď procházet různými fázemi , nahoru dolu , ale jedno vim jistě. Nikdy mu to neodpustim, nezapomenu, nedokážu s nim prožívat a dělat to, co predtim. Jen jsem zde potřebovala potvrdit mé pocity , než se svěřím svým nejbližším a pomohly jste mi tu myšlenky utvrzovat a vnímat ty emoce. Doufala jsem, ze se i tady najde někdo, kdo má bohužel podobnou zkušenost a našel se. S paní si pisu přes zprávy a máme to tak nějak podobně. 🙂

dura175
30. zář 2023

Napíšu ti jen jedno. Pokud je tvůj muž narcis, což tedy podle tvého popisu čím dál víc vypadá, tak se nic nezmění. Narcis je natolik zahleděný do sebe, že ze své podstaty chyby neuzná. On je dokonalý, špatní jsou všichni okolo. Je to porucha osobnosti, ne žádná nemoc. Jediný způsob, jak to vyřešit je odejít. Je normální, že se oběť brání odchodu. Je to jev zvaný kognitivní disonance. Je to tvrdé. Je to drsné, ale žádný jiný způsob než odejít od narcise, neexistuje.

llluckaaa
30. zář 2023

Tak možná bys ho ještě měla politovat, jak to měl těžký, a sama mu objednat grupac, aby si chudák malý odpočinul, ne? Víš jen ty, co mezi vámi je a bylo, ale takto z povzdali to vypadá, ze vi, co chceš slyšet, a nabulikuje ti cokoliv, abys vymekla. Kurevnikem se člověk nestává kvůli problémům v práci, s penězi nebo s bolestmi zad, to se resi ve fitku nebo s kamoskama u piva, jak to někdo psal.

dandaa
30. zář 2023

Jako když bys psala o mém ex . Ten člověk se opravdu nezmění.

knuffel
30. zář 2023

Ani jsem nedokázala dočíst všechno, ale win-win situace nastane, až půjdete oficiálně od sebe. On bude mít čas na svoje sexuální aktivity, Ty budeš mít čas ale taky na sebe, protože se konečně začne řádně starat o děti.
Jak tady několikrát zaznělo, že je to vždy problém obou, souhlas, ale zde je v poměru 1:99. Furt tady některé omílaly, że se máš usmívat, být taková a maková. Hovno. Chlap je debil, co nepodal pomocnou ruku a myslel jen na sebe. Na nikoho jiného. Jen na sebe, to je na celé věci nejsmutnější. Jak jsi ho k tomu dohnala, jsou jen kecy. Změna nastane, až si uvědomíš, jaký to je sobec. Pláče, že o Tebe přijde? Je mu líto sebe samého. Co udělá/udělal on pro Tebe? Nezištně, sám od sebe? Jen pro Tebe? Nechal Tě doma s dětmi a šel šukat. Borec.
To hezké s ním je pryč. Uvědom si, že mu nejde o Tebe, ale o sebe. Všechno na to ukazuje, otevři oči, jo?

autor
30. zář 2023

Já to vše vim, je to strašně těžký si to připustit. Ale vim to a potrebuju aby jste mi to tady vy takhle napsaly otevíraly mi postupně oči. Takže fakt dekuju za každý názor!!!!! Fakt moc.

knuffel
30. zář 2023

Vím, že to znělo drsně, ale vám dvěma nepomůže blablabla víc komunikace, jak tu některé psaly. Pomůže fakt kopnout ho do zadku i s těma jeho smutnýma očima a vyděračskýma kecama. Ukaž mu, že manipulovat se nenecháš, ON to posral navždy, Ty máš na víc, ubožák je on. A stůj si za tím. Buď jednou tvrdá Ty. A neústupná. A hlavně SEBEVĚDOMÁ. V tom bude Tvoje síla.
Vybreč se mámě/kámošce/do polštáře, ale jemu už prosím neukazuj jakýkoliv náznak slabosti, které by se mohl chytit.
Vím, co chci/nechci a stojím si za tím pevně a sebevědomě! 😘

autor
30. zář 2023

@knuffel je potřeba abych to viděla ale takhle drsně. Jsme měká , on to ví. Ale nedám se. Slíbila jsem si to. Mám se ráda a neudělám si to. Tvoji odpověď jsem si vyfotila do telefonu a budu si ji číst každou chvíli 🤣🙏🏻🙈 díky fakt.

knuffel
30. zář 2023

Mysli teď konečně na sebe.
A budu moc držet palce, protože tohle bude hodně těžké. Pro mě nepředstavitelné.
Kdybych si měla představit, co bych dělala já, asi bych sebrala veškerou odvahu, nenechala bych chlapa vůbec nadechnout, všechno mu věcně naládovala, utloukla ho argumentama, oznámila konec jako partneři bez možnosti vzít zpět. A jela s dětmi za mámou. Přístav bezpečí. Pochopí, pomůže!
Držím všechny prsty!!!

22ka29
4. říj 2023

Ahoj zakladatelko, kdybys chtěla, napis mi zprávu. 🙂

zmrzlinka
4. říj 2023

A jak to pokračuje dál?

ina10
4. říj 2023

Tak to je humáč na entou. Měla jsem podobného exota, ten ale lovil ženské po barech, tehdy sítě totiž ještě moc nebyly v kurzu, byli jsme spolu cca rok, strašně chtěl už po 4měsících, co jsme spolu chodili, děcko, celou dobu o tom kefral, já na studiích, takže jsem o tom absolutně neuvažovala...o těch nevěrách jsem nevěděla, ale právě jednou jsem ho viděla s jinou (potkali jsme se v restauraci, kde jsem byla s mou širší rodinou, takže trapas a ostuda, já totálně nas.raná) a to byl tedy konec, dělal i jakože jsem jen nějaká známá atd...každopádně ohledně těch nevěr mě po letech řekli jeho kamarádi, které jsem náhodou potkala a i že za cca 3 měsíce po mě si našel bábovku, se kterou záměrně počali, aby ji od jejího 3.měsíce těhotenství podváděl, u nich to dopadlo rozchodem a střídavou péčí, na kterou si ten ex prý strašně stěžoval, bo neměl už čas na rejdy a rajdy, když měl u sebe dítě...a prý kdyby věděl, co dítě obnáší, tak žádné nechce 😀DD toliko ke zkušenosti s ku........
Jestli chceš se svým zůstat, nezmění se nikdy, sama píšeš, že důvěra 0 a to se už nezmění, jen aby to třeba pak v seniorském věku nedopadlo tak, že vezmeš kudlu a propíchneš ho za vše,co se stalo...
Dokud se nebude ten tvůj exot v domácnosti a ohledně dětí podílet stejnou měrou, bude mít čas na rajdy a rejdy, takže kdybych byla na tvém místě, trvám na rozvodu a střídavé péči, jsi taky člověk a máš své potřeby, rozvodem jen získáš...

dixi86
4. říj 2023

Asi ten test bych řešila hned. Ihned. Je mi zle. A bohužel je nejhorší, že nevidim dobrej konec. Vy jste rozhodnuta zustat.

30bar
4. říj 2023

Pani uz ani nepise,tak bych rekla,ze ji manzel ukecal

tehulinka91
Autor odpověď smazal
paturik
5. říj 2023

Já se divím, že vůbec píšeš.... mě by takový chlap ani nestál za tak dlouhé vypisování... okamžitě bych ho nechala s takovým uchylakem bych nikdy nežila... a on by se měl jít léčit

tehulinka91
5. říj 2023

@30bar je mi líto těch dětí, až přijdou i ony na to co on dělá, bude to pro ně horší než kdyby se rozešli.

jerrabina
5. říj 2023

Jak to vypadá? Už jste se rozešli, nebo peklo ještě pokračuje?

Strana
z6