Jak se zbavit pobláznění z jiného muže?

27. zář 2023

Dobry den, ahoj
jsem vdana a mam manzela a 2 male deti, pred mesicem jsem ale navazaka kontakt s cizim muzem, nejdriv slo jen o pouhe flirtovani, pobláznění z mé strany, které přelezlo i v intimní sblížení - libání. Nez se tato situace stala, snazila jsem se doma znovu zažehnout jiskru, abych vztah s manželem posílila, ale bohužel i přes hovory s manželem se snažím jenom já a on sobecky upřednostňuje jen své potřeby, i přesto že dříve ke mne pozorný byl trvá to už 2 roky a pořád je to jak v začarovaném kruhu. Když se mnou začal flirtovat jiny muz, nejdriv mne zaskocila moje reakce toho ze se libim i nekomu jinemu nebo celkove ze se libim...druhy muz byl vsak velice neodbytný a dál dobýval mou maličkost... což vyustilo v častém psaní si o ruznych vecech...no proste mne chtel oblbnout a povedlo se mu to. Sesli jsme se na kafe po 4 tydnech psani a pri louceni doslo k libani. Priznavam se ze mne velmi pritahuje od zacatku co jsme na sebe narazili nez to prelezlo v nejaky kontak...
Ted po tydnu najednou po 1 schůzce zmenil cizi muz taktiku a obratil o 180° najednou mu vadi caste psani, napsal mi ze hrotim situaci a ze nema cas si psat kazdy den. Pritom slo o situaci kdy mi sam napsal ze je nemocny a co delam ja a ja se ho na oplatku po par dnech zeptala, jak se mu dari... na moji otazku reagoval az za dalsi 3 dny se slovy ze to hrotim a tlacim na pilu, pritom jsem mu mezitim nic nepsala, protoze sama jsem z cele te situace zaskocena... predevsim z mych hormonu, ze proste doslo k tomu libani a ze vlastně mne muj chtic dostal do takovehle slamastiky. I presto ze to doma neklape uplne na 100% spokojene, manzela miluji, ale ublizuje mi jeho chlad a sobeckost, lhostejnost k mym citum, po sexualni strance stradam...protoze on uprednostnuje sve poteseni pred mym (2roky), deti mame male. Nechci nicit rodinu, kvuli nekomu kdo mi nejdriv maze med kolem pusy a potom otoci a narkne mne z hroceni situace. Nejhorsi na tom je ze jsem nastvana na sebe protoze i kdyz mi napsal to co napsal stale mne fyzicky pritahuje...(dle schuzky co jsme meli) jak si ho mam dostat z hlavy. Samozrejme ho jiz kontaktovat nemíním potom co napsal. Uplnemu kontaktu se nejspis nevyhnu fyzicky, protoze se casto vyskytuje v mem okoli, kde se pohybuji s detmi.
Poradite jak vic si racionalne zprotivit muze, ktery mne fyzicky velmi pritahuje?

beruka2023
27. zář 2023

Tak ja na tvem miste bych byla vylecena uz ted, vzhledem k tomu jak se k tobe chova, nejsi pro nej dulezita, spis naopak ho jeste obtezujes, mej svoji hrdost a najdi si nekoho, kdo tvuj zajem aspon opetuje..jinak radu nemam, snad jen, ze to vyleci cas

autor
27. zář 2023

@beruka2023 Přijde mi že to byla přetvářka z jeho strany a ze na oko se zajimal a uz ho to asi omrzelo tak napsal útočně.

sinicka
27. zář 2023

Ať už to bylo z jeho strany cokoliv, tak nemá zájem. Nechce, abys ho kontaktovala. Sejde z očí, sejde z mysli.

marketa1218
27. zář 2023

Nedočetla jsem až do konce, ale zkus si představit, že ti třeba tohle dělá manžel/partner? To třeba konkrétně mě vždycky dostane , komunikace ve vztahu je základ. Nechceš zahodit třeba 80% pro 20% co ti chvilkově chybí..

mia255
27. zář 2023

Tak mě by se zprotivil už tím co napsal. Pokud to bylo po té libaci schůzce tak pravděpodobně chtěl něco víc a když nebylo tak jsi ho jako sexuální objekt přestala zajímat 🤷 anebo blbě líbáš 😁

autor
27. zář 2023

@mia255 bylo to po libani... no hele nestěžoval si a libani bylo dlouhé tak to tim asi nebylo. 🤔

autor
27. zář 2023

@marketa1218 2 roky jsou chvilka jo... prave ze s manzelem mluvime hodne, vim ze je vztah zalozeny na komunikaci ktera je dulezita ve vztahu.

fyii
27. zář 2023

zalezi co chces. Jestli si chces posrat zivot a ztratit manzela, smele do toho jsi na nejlepsi ceste. A ten druhy exot, ocividne te ma na haku a ceka, ze prilezes. Nechej ho plavat a res co mate s manzelem, za to ma cenu bojovat, obzvlast, kdyz mate spolecne deti.

katule1990
27. zář 2023

Myslim, ze mas velkou vyhodu toho, jak se k tobe zachoval. Kdyby o tebe porad hodne stal, bylo by to mnohem tezsi. Takovehle odpalkovani by se dost dotklo me hrdostosti a je to jedinecna prilezitost mu uz nepsat vubec. Co se tyce pritazlivosti, to se proste v dlouhodobych vztazich deje, ze te nekdo poblazni a strasne te pritahuje. Nekdy to trva i celkem dlouho, ale prejde to. Clovek ma pak i tendenci videt v tu chvili na manzelovi jen to spatne. Ale chapu te, ja mam taky pocit, ze mi chybi laska a projevy toho, ze me ma rad a je to vlastne hrozne tezky. Mnohem jednodussi je si platonicky malovat nekoho, kdo nam maze med kolem pusy a zvysuje nam tim velmi snadno a rychle sebevedomi, nez se snazit hledat cesty, jak fungovat lip doma nebo videt projev lasky manzela i v jinych vecech, ktery nam prijdou samozrejmy. Radu uplne nemam krome toho, ze obvykle fakt pomuze cas, proste to prijmout, nepodnecovat dal, pred spanim si s nim klidne predstavovat sex a ono to casem prejde. Ono kdyz si pak clovek zacne realne rozmyslet, co by obnaselo rozbiti rodiny, jaky by to melo vliv na deti atd., tak se trosku vrati do reality. Taky se mi to minimalne dvakrat stalo, jednou to bylo (asi) jen z me strany, takze relativne jednoduchy, podruhe z obou, ale jen jsme si psali a nevidali se. Kdyby byla kombinace vidani se a velke pritazlivosti z obou stran, nevim, jak bych to zvladla.

autor
28. zář 2023

@katule1990 ahoj napsala si to trefně mazal mi med kolem pusy. Psat mu uz nebudu a pokusim se vyhnout mu ofiko uplne venku... kdyz to nebude mozne uplne budu ho ignorovat zadny pohled nic. Myslim si, ze z toho jak to napsal je evidentní ze mu slo jen o jedno a kdyz to nedostal uplne ztratil zajem. Rekla bych ze ta zprava od nej byla dobra facka pro me ego. Zajem tedy byl evidentne ciste z me strany nejspis...asi jsem si to moc malovala vzdusne. 🙈

autor
28. zář 2023

@fyii no mas pravdu mozna me mel na hacku, ale ted uz ma smulu, nejsem blazen, masochista abych nechala sebou takto jednat. 😏

fyii
28. zář 2023

byt tebou tak spis resim jestli tohle je fakt reseni, kdyby to bylo trosku jinak tak mu skocis kolem krku jo.. a co tvuj muz a rodina?

marimanta
28. zář 2023

@mia255 to mě přesně napadlo, chtěl si zapíchat, matka malých dětí a manželka bez pozornosti manžela se jevila jako snadný cíl...

autorko, přečti si to po sobě ještě jednou... fakt ten pán za to stojí??

autor
28. zář 2023

@fyii neskocila... myslela jsem ze budeme pratele blahove no.

autor
28. zář 2023

@marimanta nestoji... premyslela jsem dnes o celkovem chovani a vlastně mne dobre zpracovával postupně i kdyz byla jen pusa. Asi nedokázal uz drzet masku pretvarky dele a proto se chtel dotknout aspon takto.
Musim si to v hlavě rikat ze at je pritatlivej, jak chce je to blbec a ja taky ze jsem mu naletela. 😔🙈

andromeda818
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
penelopaw
2. říj 2023

Je super, že si uvědomuješ, že mu zřejmě nešlo o vážný vztah, ale o flirt, užít si, zdolat Tě. A když viděl, že Tě už má skoro jistou, tak se odkopal a začal chovat jako pitomec. Tohle si snaž pořád připomínat a neomlouvat si jeho chování nějak jinak. Sama jsem dvakrát narazila na pitomce, od začátku jsem věděla, co jsou zač, ale vždycky jsem byla tak zblblá, že jsem svému rozumu a intuici nenaslouchala, abych si pak nabila čumák.

Druhá věc, která je, myslím, závaznější, je vztah s manželem. Myslíš, že kdybys mu řekla, že Ti někdo jiný dělal návrhy, že by ho to probralo a začal se snažit? Pokud on svůj přístup nezmění, budeš se vedle něj pořád trápit, i když ho miluješ a je dobrý táta, a to do budoucna zavání malérem :-/.

jaaoni
3. říj 2023

Zablokovat, ignorovat a opakovat si jakej je to blb a jak tě naštval tím, co napsal

autor
4. říj 2023

@jaaoni 👍❤

autor
4. říj 2023

@penelopaw no mel tu drzost se ozvat po tydnu znova. 🙈 Ale mas pravdu, co si napsala.

penelopaw
4. říj 2023

Seriózní zájem vypadá jinak... Vím, že se snadno poradí, ať na něj zapomeneš, takže Ti přeju, ať si užiješ pocit, že jsi pro něj byla žádoucí, že stále nejsi ze hry a že jsi kočka. Třeba Tě to i nějak nabudí ve vztahu s manželem? 😉 Současně ale přeju, abys nepodlehla, protože takovýhle chlap Ti za to nestojí ;).

autor
4. říj 2023

@penelopaw nemam v planu podlehnout. Spis si vzit z toho to ze mam pracovat na manzelstvi a nevzdavat to kvuli muzi, ktery ke mne nechova city ale zpestření a zabavu.

lussius
4. říj 2023

Prožila jsem něco podobného. Manžel od určité doby ignorant vůči mě i malým dětem. S třetí osobou jsme měli neskutečnou přitažlivost, úctu, lásku, něhu.. Společné chvíle byly nádherné. Trvalo to několik let, intimnosti "až" po roce. Vedlo to k rozvodu. Poté se ale nic nezměnilo, sporadicke setkávání s přítelem, společně krásné chvíle. Občas intenzivní, občas dlouho nic. Zůstala jsem sama s dětma, on neměl čas. A šlo to víc a víc z kopce, žádná společná dovolená, žádné společné plány, jen jeho sebestrednost. Utla jsem to a dnes jsem za to ráda. Ale rozbitou rodinu už dohromady nedám. Za mě to utni co nejdřív a jak nejvíc to půjde, než do toho zabrednes ještě víc a dej víc energie dětem, sobě, třeba i manželovi. Jsou věci, které se vrátit a změnit pak už nedají..

autor
4. říj 2023

@lussius to je mi lito ze to u tebe takto spatne dopadlo. ☹ dekuji za tvuj pribeh. 🌻

lussius
4. říj 2023

děkuji. jak se ale říká, všechno zlé je pro něco dobré. před nějakou dobou jsem potkala zdá se úžasného muže, jakého jsem si vždy přála. není samozřejmě dokonalý (to nejsme nikdo), ale ty pro mě důležité věci, vlastnosti atp. má. tedy jsem spokojenější než kdy dřív. jen bohužel mě to stálo úplnou rodinu, to jediné si vnitřně vyčítám. ale asi to tak mělo být. držím palce ať tobě vše dopadne také dobře 🌞🍀

kecalka2
4. říj 2023

@andromeda818 S tím musím souhlasit. V manželství jsem se dvakrát platonicky zamilovala a vždy to přešlo tím, když jsem poznala jeho skutečnou povahu. Včetně toho, když se mi někdo skutečně líbil. Pak se mi podařilo platonicky zamilovat na první pohled a s tím pánem se naštěstí nevídáme, neznáme osobněji a o to víc je to tajuplné a pro mě lákavé. Že sejde z očí, sejde z mysli je pravda v tom, že nejsem už z toho tolik hotová. Často na něj vzpomenu, pokud ho potkám i po delší době, podlomí se mi kolena. Předpokládám, že to jen tak nepřejde, je to dva roky. Je takovou hezkou vzpomínkou pro mě.

kecalka2
4. říj 2023

Jinak počítej s tím, že se ti toto stane ještě v životě mockrát. Nevěru silně nedoporučuji. Zvlášť, když už teď jsi z něj takto hotová. Nepřináší to nic dobrého a v mém okolí to vždy dopadlo špatně.

andromeda818
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
autor
9. říj 2023

@kecalka2 jj chapu, ale co nechápu je ze kdyz jsem ho dnes potkala bohuzel neslo se tomu vyhnout... sice dela jako ze se nezname, i tak mne to hrozne dere vnitrne protoze jedna cast by mu nejradeji vlepila a ta druha strana je porad ovlivnena/ poblaznena prvnim dojmem. 🙄💁‍♀️🙈 A to jsem ho nevidela skoro 2 tydny. Je pravda ze mi napsal, ale neodepsala jsem mu. Delal jako ze se nic nestalo...

dd44
9. říj 2023

A on má rodinu?