Je špatné flirtovat s jiným mužem?

3. zář 2023

Ahoj, trapi me ze jsem flirtovala s jinym muzem, kdyz mam manzela a 2 deti. Vztah s manzelem mam dobry, proto me trapi ze jsem uplne nezavazne takto reagovala na ciziho muze. Flirtovani bych rekla ze bylo na bazi spis pratelske nic s intimnim podtextem ci dvojsmysl v tom ale nebyl i tak mi to prislo mile a potesilo me to...zaroven si ale vycitam ze mi zblbnul asi mozek, kdyz mne ta situace potesila a ze by se mi takoveto veci nemeli stavat... (stalo se mi to poprve). Stala se Vam nekdy podobna zkusenost ? S muzem s kterym ke flirtu doslo samozrejme nic neplanuji opakovat, protoze jsem do ted z toho ve velkych rozpacich ze se to stalo. Zaroven mi to otevrelo oci ze mi asi uve vztahu s mym muzem chybi prave podobna dynamika na ktere budu nutne zapracovat.

marketa1218
3. zář 2023

A co tě na tom trápí prosim Tě? Myslíš, že Tvůj muž to nedělá. Třeba ne, já nevím, ale na tomhle já nevidím vůbec nic špatného, trošku si pozvednout sebevědomí a zjistit, že se líbím ještě i jiným chlapům bez dalšího úmyslu.
Zrovna včera sem byla s dcerkou a s dědou na jedné akci pro rodiny. Stálá sem s malou ve frontě na malování na obličej a za námi stál taky s dcerkou takový sympatický tatínek. Líbil se mi a já jemu evidentně také, začali sme si povídat a trošku laškovat, bylo to milé a mě to potěšilo, že se líbím i někomu jinému a když sundám ty tepláky, tak se umím ještě i normálně zapojit mezi lidi 😆.
A pro zasmání ve stejné frontě stála manželova bejvalka , která asi všemu přihližela, možná o mně padlo pár sprostých slov 😃. Tohle prostě nevymyslíš.
Chlapa už nikdy třeba neuvidím, kontakt nemám a ani bych nechtěla. Manžela miluju, žádný stresy ani výčitky z toho nemám. Pokud jsi v manželství, neznamená to, že už se v životě nemůžeš bavit se druhým pohlavím.

krisstina93
3. zář 2023

Stává se mi to každou chvíli :D co je na tom špatného? To jako po svatbě nesmis ani oslovit cizího chlapa?

autor
3. zář 2023

@krisstina93 mne prave ne. Ale uz jsem asi zapomneka jake to je a ted kdyz se mi to stalo je to zvlastni a zaroven mile. 🙆‍♀️

guliii
3. zář 2023

Klid, není na tom nic špatného. Dýchej a užij si pocit, že jsi pořád kost. 😄

cilkat
4. zář 2023

Za mě hrozně záleží na obsahu: to, že se s cizím chlapem na sebe usmějeme, prohodíme pár vět a je nám u toho dobře, je za mě naprosto v pořádku a dokáže zlepšit den všem. I kdyby to nebylo 5 minut při čekání na tramvaj, ale třeba společný oběd při pauze v práci. Někde na hraně výměny telefonního čísla pro příští zchůzku bych se zarazila a přemýšlela, jestli už to není "moc". Určitě moc by bylo jakékoliv předstírání, že z toho může být nějaký typ partnerství.

autor
4. zář 2023

@cilkat jinymi slovy rikas ze pokud bychom si vymenili kontakty nemuze z toho vzniknout pratelstvi?! Pisu jen co me napadlo pri cteni tve zpravy.

cilkat
4. zář 2023

Výměna kontaktu je za mě minimálně signál "chci tě vidět znovu", což už musí mít nějaký důvod, ne?
A přátelství vůbec nemusí být špatně - i přáteslství mezi mužem a ženou existuje. Ale je dobré si pak velmi brzy nastavit hranice toho vztahu (mám několik velmi blízkých kamarádů... ale se všemi jsme si na začátku jasně řekli "nikdy s tebou nebudu 'chodit', nebudeme usilovat o vytvoření páru a nikdy mezi námi nepůjde o sex." Přesto to jsou pro mě velmi důležití lidé.)

autor
8. zář 2023

@cilkat jj

gdpr
12. zář 2023

Určite je to normálne ja mam viac kamarátov mužov ako žien a s väčšinou z nich zo srandy aj flirtujeme medzi sebou 🤣 nikdy k ničomu viac nedošlo ani nic imtimne v tom nie je...

l_
12. zář 2023

Pracuju mezi chlapama a neni den bez dvojsmyslu 🙈🤣 a na nevinnym flirtu vazne nevidim nic spatnyho 🤷🏻‍♀️

terulin
13. zář 2023

Kdo neflirtuje, jako by nežil 😀 😀 😀 (to řikala moje babička)

autor
13. zář 2023

@terulin 😀😀

glimmer
13. zář 2023

já kdybych v práci občas neflirtovala, tak mám o polovinu méně kšeftů .... a ne, netrápí mě to ... manžel je řidič busu, a také určitě flirtuje nebo klábosí s ženami, bez narážek a dvojsmyslů ... a těžkou hlavu mi to opravdu nedělá ...