Jak ukončit milenecký vztah?
Milé ženy a hlavně manželky. Jdu si k vám pro radu. S manželem jsme spolu 9let. Od začátku vztahu spolu žijeme v jedné domácnosti. Nyní máme téměř 3 letého syna. Před rokem začal manžel jezdit s kamionem a je doma cca 1x14dni na dva dny. Odcizili jsme se a manžel vyšel ze cviku v péči o malého. Některé věci tak chlapi maji, ale ve směru výchovných praktik začínám mít silné výhrady. Naše problémy by se daly shrnout: minimální komunikace, narušení důvěry, on se rozhoduje sám za sebe, a nemáme žádný sex. Od konce šestinedělí jsme spolu rok vůbec neměli intimní kontakt, pak 1x a následně opět celý rok nic. Mluvení o našich problémech nám nepomohlo a to, že ted začal jezdit taky ne. Došla mi trpělivost a už rok mu říkám, ze se chci rozvést. Jemu prý nic nechybí. Tak a co se stalo dál.
Cca rok před otěhotněnim jsem poznala manžela kamarádky. Chodili jsme k nim na návštěvu i s manzelem a oni dva se stali přáteli. Tak jsem jej také brala. Jako kamaráda manžela. Před 2lety se rozvedl. A tehdy to začalo. Kamarád se topil v depresi a manžel mu byl stále k dispozici ve dne v noci, na telefonu i osobně. Takřka mu utrhl oprátku od krku. Po té, co manžel začal jezdit, začal kamarád chodit k nám. Má ve střídavé péči dceru, a vždy, když byla u něj, podnikali jsme společně akce s dětmi. Jinak jsem mu byla 1,5r k dispozici jako vrba pro jeho nářky. Přiznám se, že mě to už ani nebavilo poslouchat, ale v takových případech neumím říct ne. A cca po této době začaly z jeho strany sexuální narážky vůči mě. A v květnu t.r.jsme skončili spolu v posteli. Nejdřív jsem byla v rauši a zřejmě jsem si sex spletla s láskou. Malý ho má moc rád, malá zase mě, prostě skoro idylka. Už jsem byla rozhodnuta se rozvést. Jenže jsem milence poznala blíž a přestala jsem mít zájem. Nejdůležitější důvod jsou jeho čtyři piva, které musí mít denně. Navíc manžel, z mě neznámých důvodu, zase začal mít zájem o postel, dokonce by chtěl druhé dítě. Já ale po tak dlouhé době, mám problém, musím se nutit i se jej dotýkat, natož políbit. Milenec je v tomto směru nesrovnatelně lepší. Chtěla bych zkusit nějak zachránit manželství, nebo se rozvést, ale milence určite nechci. Jenže mu to nejde vysvětlit. Myslí si, že to neříkám vážně a bere budoucnost našeho vztahu za hotovou věc. Jak to ukončit? Nechci mu říct, že se mi nelíbí jeho povaha, když jsem ho poznala, i když je to pravda. Nechci jej zbytečně zranovat a také, mám obavy, že poslední dobou chce, aby se náš milostný poměr provalil. Obavám se dokonce toho,ze by byl schopen to manželovi říct a ten by ho asi zabil.
Mě okolí radí už dávno, abych se rozvedla, ale když máme dítě, tak to není tak lehké. Navíc druhé si moc přeji.
Je mi už 38 a chtít v tomto věku partnera, který ma stejné přání je složité
... Děkuji za přečtení, je to román a stejně jsem neobsahla všechny detaily...
@nutricnihodnota 😀 tak ti děkuju teda, vzhledem k tomu, že jsem se v podobné situaci neocitla, tak to bylo to první, co mi napadlo. Dost možná i proto, že se stejně domnívá, je to logický, co si budem povídat... a hlavně i proto, že ten milenec se to chystá pustit do světa...spíš tohle mi přijde jak ze základky... a spíš nezralý než se zeptat svýho muže na něco, co si stejně myslim...nebo se pletu???
@nutricnihodnota a v životě jsem se nesetkala ani s kupovánim těhutestů 😀 😀 😀 to se fakt dělalo?
@zuzinka6 Si piš. Jeden čas to byla docela aféra. Počůraný testy všude, kam se podíváš. Konkurence ovšem dost snížila cenu, takže to nějak opadlo.
@shine2015
@nutricnihodnota no neke 😀 😀 😀 😀 za 200,- 😀 😀 😀 😀 😀
@zuzinka6 Jako přivýdělek pro těhotnou dobrý, ale ty následky!
@nutricnihodnota
@shine2015
drsná sranda, ale sranda 😀 a to se počítá. já bych si takovou ale asi neudělala, ale chtěla bych vidět ty ostatní
@zuzinka6 No, když je ten chlap vychovanej určitým způsobem, nebo má sám od sebe takovou povahu, tak si tu dotyčnou vezme. A pak už to sranda není.
@nutricnihodnota počkej, to zajdou až tak daleko??? já myslela jakože apríl a hned se to provalí...tak to je teda dost hustý tohle...
@zuzinka6 Pro někoho apríl, pro někoho způsob, jak dokopat mužskýho ke svatbě. Potom chudinka "potratí" ups...to se stává, život jde dál 🙄
Děkuji za vaše názory. Lamu si hlavu, jak to s milencem ukončit tak, aby to vzal a nedělal problemy.
Také si myslím, ze chlap rok bez sexu nevydrží a tak mě napadlo, jak to asi řeší, ale netrápí me to. Jestli má bocak, at má. Jinak me ani na chvíli nenapadlo mu říct o mém, není důvod. Trápit by to spis melo milence, protože tohle se kamarádům asi nedělá. Možná bychom si tím jednorázové vyřešili potřebu sexu, ale tím, ze se známé dlouho a spojuje nás společná minulost a prožitky s detma, tak se to vymklo. A vinu dávám manželovi v tom smyslu, ze on ho přitáhl k nám a on si me jako ženské dva roky nevšímal. A taky, když se mnou dva roky nespal, tak to z me strany ani nevěru jako nevěru. Rok a pul jsem to vydržela
*jako nevěru neberu.. Ten telefon si tam píše co chce.
Ale s manželem jsme spolu dyl a máme dítě, proto bych s nim rada zůstala, i když máme problémy.
@konarko Mě je tvoje uvažování blízký, jsi pragmatik. Svýho muže znáš léta víš co od něj můžeš čekat, máš s ním dítě a vzhledem k tvýmu věku a věku syna bych volila variantu sourozence stejný krve. S milencem nespat, přerušit kontakt vymazat důkazy ze svýho mobilu a pokud možno i z jeho (ano, píšu to a myslím to tak. vlízt mu do něj a všechno vymazat) a co nejdřív mu ukázat dvě čárky na testu. Bude evidentní že je otcem tvůj muž. V případě provalení ze strany milence si klepat na čelo kam na ty fóry chodí, zatloukat a zatloukat (rady řekni mu to né prosím, pravda je super morální věc a v ideálním světě funguje, v reálu přehazuje kejdu z jednoho na druhýho je to "difuze zodpovědnosti" - proč se má tvůj muž brodit tvým svědomím?! sama sis navařila sama si sežer) . S manželem mluvit, ne o všem myslim, myslim jako vůbec obnovit cokoli co by pro tebe bylo pozitivní a vnímala to tak že je možný že vám spolu zas jednou bude hezky.
Tady malá vsuvka. Né, za nevěru nemůže tvůj muž. Za nevěru nemůže jen milenec. Za nevěru jsou zodpovědní vždycky jen ty co si to rozdávaj mezi sebou a maj vztah jinde. Neschovávej svoji zodpovědnost za nezájem svýho muže. Já vím žes psala že jste to řešili, probírali bez efektu a nikam nedošli. Ale mohla sis taky najít milence mimo jeho kamarády když už, řešit to společnou poradnou, nakoupit hračky do postele, ... možností je víc. Mohlas, ale sáhla si po pro tebe jednoduchý variantě. Nezazlívej jí tvýmu muži 😉 Nebr to ale vůbec zle, je to přirozený a fakt tě chápu.
Všechny problémy jde vyřešit, když budeš chtít. Jestli chce manžel druhý děcko určitě se k řešení rád přidá. Nevěra váš problém ale není, to je (byl) důsledek. Věřim že to může skončit dobře 😵
@achjonetusim prrsne!!!!
@konarko drzim pesti,at to dopadne co nejlip.
@achjonetusim Díky. To je přesné.

@zuzinka6 Promiň, ale takhle uvažujou holky na základce. Když takovýhle falešný triky zkouší dospělá ženská, tak je to prostě...... já nevím, asi ubohý, nebo jak jinak se vyjádřit. Úplně se mi vybavilo kšeftování s pozitivníma těhotenskýma testama. Holky si je kupovaly, aby ho ukázaly frajerovi a "otestovaly" ho, jak bude reagovat. Přijde mi to na podobné "úrovni".