Jak ulevit čelisti při orálním sexu s partnerem?
Ahoj. Bohužel se mi stává že mě asi po 2 minutách orálního uspokojování partnera začnou šíleně bolet čelisti v kloubu. Mrzí mě to, protože mám tuto praktiku moc ráda. Ale prostě nevím už co dělat aby to tak nebolelo. V minulosti s jinými partnery jsem problém neměla, ale současný partner ( jsme spolu 5 let) je prostě trochu nadprůměrně vyvinutý- ne jen trochu delší ale právě i širší. Čelisti tak musím mít víc otevřené abych ho neporanila zuby. Do toho sání no je to děs 😅 Ruce samozřejmě zapojuji, ale i tak mě to po chvíli rozbolí.
Nějaké tipy jak si ulevit?
Já nevím co je na tom vtipného holky. Vždyť je to téma jako každé jiné. Ne třeba tabuizovat.
To bezpochyby, jen mi přijde úsměvné, že někdo, kdo vloží anonymní příspěvek očekává, že ostatní mu zde budou psát veřejně, když už to není tak tabu tedy, proč se nezeptat ofiko ;) jinak neporadím, nemám takový problém
Tak bys asi neměla tolik otevírat pusu. Můžeš si i způsobit zánět toho kloubu nebo ti ten kloub začne přeskakovat. Mně na ro přišel zubař a hned mě hnal na čelistní chirurgii, tam mi dokonce zhotovili dlahu a spodní zuby (přeskakoval mi ten kloub). A ano, bolelo to. Nemám moc otevírat pusu, málo mluvit. Ten kloub máš jen jeden a pak s tím můžou být celoživotne už problémy
Já jsem to neměla z oralního sexu, ale na té chirurgii se mě na ro taky ptali. Prý je to tam dost častý problém.
A nechápu ty posměšné komentáře některých. Kdo se s tím nikdy nesetkal, tak ať radši nekomentuje.
@palja no me spis prijde usmevny ze ma dany problem ale vlastne se potrebuje spis pochlubit ..tak to pusobi na me 😀
@hanka_12345 to nevím. Já jsem to pochopila tak, že chce zjistit, jestli někdo měl taky takový problém a jak by to měla řešit.
Ale jo. Teď když to čtu znova, tak můžeš mít pravdu a může se jednat o trola, který se přišel pobavit a já husa jí ještě radím 😄😄
@palja to sání je děs 😀 ....... tohle je takovej blud 😀
jestli je to troll to nevim a ani to netvrdim ale zacatek je drama- velky úd a je to desny, boli me pusa ale ve finale je to sání tak strasny a vysmaty smajlik...
@palja děkuju za odpověď k věci. Ta bolest je opravdu velká
@hanka_12345 já pracuji v nemocnici a lidi tam chodí s kdovíjakymi kuriozitami a taky to popisují někdy zvláštně. Takže mi takové dotazy ani nepřijdou divné 😄😄🤦♀️
@hanka_12345 pochlubit se nechci. Nemám čím...tím že ani nemůžu partnera uspokoji orálně, tím se mám chlubit?
Jestli jde o jeho velikost, ne, není to žádná výhra. Bolesti při sexu atp..takže pochlubit se nemám čím.
Je to něco co mě trápí, proto sem píšu
@hanka_12345 ach jo tohle je zbytečné ale když to potřebujete tak vám v tom bránit nebudu..nevím, nechápu
@moudivlacek na tom něco je, neuvědomila jsem si to
Já jsem už radu napsala, protože s tím mám vlastní zkušenost. Ano, zánět toho kloubu hodně bolí.
Když to hodíš do Google, tak je postup stejný, jak jsem psala.
Je jen na tobě, jestli upřednostníš vlastní zdraví nebo uspokojení partnera.
@palja To není posměsné, už několikrát tu byly podobné dotazy, samozřejmě anonymně a nakonec se zjistilo, že to byli nějací uchyláci. Nejde o to, zda je dotaz zvláštní či divný, věřím, že někdo takový problém mít může, ale ta anonymita, která do jisté míry bude i s nickama, pokud nemají reálnou fotku, dovoluje ledaccos. A je na každém, zda toho chce být součástí týká-li se třeba zrovna sexuálního života (radit tipy na dovolenou nemám problém ani anonymovi). V té nemocnici víš s kým mluvíš, ne zda si někdo za obrazovkou dělá v tom lepším případě dobrý den ...
@palja děkuju
Nesmíš při tom otvírat pusu tak moc nadoraz a dlouho.. spíš min.
Já tedy osobní zkušenost nemám, ale jsem fyzioterapeut a opravdu nadměrné otevírání pusy vliv na celistni kloub má. Dokonce měla kolegyně na něco podobného diplomovou práci.
No je to obtížné, ten kloub prostě musím otevřít nadoraz jinak bych ho mohla poranit zuby 😭 ach jo, asi to prostě nikdy nepůjde příjemně a kdyžbtak si to budu muset protrpět...ale otázkou je jestli se na to nevy***
já ti nevím, ale nadoraz kvůli zubům? snad rty přes zuby a dobrý ne...
Uh, ehm. co třeba koupit krytky na zuby.... eh. Jako pak nebudou tak ostrý a nemusíš tak namáhat kloub... daj se koupit v lékárně myslim? Asi úplná blbost no. Ale co kdyby ;)
Tak to je teda paradox 😄 ješte že ste jsem u toho nepřidala fotku 🫣 ...

cože? 😀