Je partner pro mě ten pravý nebo je čas na rozchod?
Ahoj, tak si jdu taky pro radu.
Mám partnera již 7 let a bohužel musím říct že ač je to jinak celkem hodný člověk tak to co předvedl dnes mě zase ranilo.
Je nám oběma téměř 40 let to jen pro info.
Včera jsem dostala velice silnou mykózu a hodně mě to pálí a štípe + mám výtok (po dlouhodobé antibiotické léčbě). Byla jsem u lékařky a beru tabletky + mám mast.
Bohužel nejsem schopna sexu a přítel se urazil a prý sem k ničemu. Odešel spát vedle. Přemýšlím jestli mám toto zapotřebí a jestli pokud by byl vážnější zdravotní problémy by neodešel úplně.
No ale to je hňup a ne chlap. Nevím, ale než takovýho, tak radši žádného. Jednu dobu jsem měla dost mykozu a nic příjemného to není, navíc dost často jsem to přenesla i na muže, občas se stalo, že přišel nejdříve on, jestli nemám problém, že on už ano... A já ho měla třeba do večera nebo do rána také. Takže jsme se museli přeléčit oba. A sex byl, až jsme byli oba několik dnů ok. Nechápu, že si ten tvůj sobec neuvědomuje, že bys na něj tu mykozu mohla přenést? To není chlap pro život.... Nedovedu si ho představit, pokud bys měla vážnější problém.
@hanca78 děkuji přesně tak to cítím
Rozvod kvůli tomuhle? Evidentně je pro něj sex hodně důležitý. Ale to sis asi všimla když jste manželé. Nebo se teď něco změnilo? Asi bych si o tom s ním zkusila promluvit. A pokud mu v posteli nejde jen o sebe a snaží se aby si i ty byla spokojená tak bych mu normálně nabídla alternativu (rukou nebo pusou). 🙂
@jola777 nejsme manželé viz příspěvek a jak sem psala rukou mu to nestačí ani pusou
Asi bych mu řekla, ať si uvědomí, že jednou přijde doba (a není to zase tak daleko už v jeho věku), že nebude moct on, prostě se mu nepostaví... že si ho pak "vychutnáš", jako to dělá on tobě...
Tak to beru zpět, to je normální sobecký blb. 😐
Tak je to 7 nebo 10 let?? Píšeš partnera 7 let, a tady dole "za 10 let se stalo, že jsem byla nemocná a odmítla", každopádně nejsi jeho matrace a on k Tobě nemá úctu, řekla bych, že má sám nějaký komplex, my ho tady neznáme jinak, jakou má povahu, co Vám jinak funguje nebo nefunguje, ale takhle bych o rozchodu přemýšlela taky, pokud si mě chlap váží jen za sex, je to ubohé.

@dashyyy ale chlapum ikdyz je zle,tak se vzdycky premuzou pokud jde o sex. 😂