Je to problém či ne?

17. led 2021

Ahojte všichni,s přítelem jsme se trošku pohádali(jsme spolu jen chvíli) ,ale chtěla bych se zeptat,zda je normální,že si píše s kamarádkou (kterou chtěl těsně predemnou)o vibrátorech?Nebo jestli jsem zbytečne žárlivá.

ema90
17. led 2021

Ne, to normalni neni 😀

autor
18. led 2021

@ema90 taky si myslím, přijde mi že na jednu stránku chce přerušit kontakt s ní ale na druhou nechce 🤔jak se mám zachovat?😂 přijdu si jak úplný debil normálně teď

sudylichozrout
18. led 2021

To zalezi na tobe. Jste spolu kratce, deti nemate... Tak at si pise s nekym jinym, ale bez tebe. Nebo mu vysvetli, ze ti takove chovani vadi a popros ho, at to nedela.

hezz17
18. led 2021

Asi bych sla o dum dal.

amazonkajanik
18. led 2021

Nejdřív si o nich píšou a pak je půjdou vyzkoušet,ne? To opravdu není v pořádku ...

zuzkasim
18. led 2021

Tak záleží, v jakém oboru tvůj přítel pracuje, jestli je prodává a kamarádka chce poradit...🙂

codal
18. led 2021

Pokud jste spolu krátce a on už si píše s jinou, tak to němá smysl. Ono to nemá smysl ani ve vztahu, který trvá dlouho, protože chlapi s tímhle většinou nepřestanou, a je mnohem těžší z toho odejít, když jsi vdaná x let a nebo máš dokonce děti.

rejalin
18. led 2021

No normální mi to nepřipadá, ale znám to. Manžel má nejlepší kamarádku, se kterou řeší úplně vše. Když si koupila nové sexy prádélko, posílala mu fotku (neptala jsem se, jestli jenom prádla nebo i sebe v něm), řeší spolu sex (jakože jak to jde s partnery) někdy až možná moc detailně, radil ji značku vibrátoru atd.. Jako příjemné mi to není, několikrát se to doma probíralo, ale také zároveň vím, že mezi nimi nic romantického není a nebude. Ona svého muže zbožňuje, můj manžel snad mě také 😁 mě teda hodně vadilo, že mu u radila, ať si mě ještě nebere a že jí říkal hodně věcí o nasem vztahu a ona to posílala dál (znát kamarády kamarádů je hrozná věc 🤦).
Naprosto chápu, že ti to vadí, ale nemusí to být ještě nějak ohrožující pro vztah. Hádat se o tom můžete, ale moc to asi nevyresis.. jen pak budeš ve finále ta zla 🤷

pipiinka
18. led 2021

@rejalin tak to by mne vadilo. Dle několik mých kamarádů, když si takto pisi s kamarádkami, buď chce ona je a nebo oni ji. Nic mezi tím. Takže možná nic nebude, protože ona nechce..... ale jak to má on?

rejalin
18. led 2021

@pipiinka já si myslím, že on k ní má nezdravě závislý vztah ( zní to žárlivě, ale fakt bylo pár věcí, co byly dost přes čáru). Podle mě v tom není nic romantického, věřím že miluje mě. Ale i tak mi to vadí. Ale v mém případě to nemá už smysl řešit, vždycky z toho vyjdu za ***** já ( a to jsem nikdy nechtěla nic tak radikálního jako aby přerušil kontakt nebo tak). Teď na něj ona už nějakou dobu kašle (sama od sebe), ale myslím si, že on mi to v duchu vyčítá. Ale po těch letech neřeším,v jiných ohledech nám to relativně klape a já mám moc práce s prckem, abych měla sílu o tom přemýšlet 🤷

pipiinka
18. led 2021

@rejalin to co píšeš zní, ze spis miluje ji. 🙁 a s tebou je, protože ona už je zadaná. Ses si 100% jistá, ze by za ni nešel, kdyby ona o nej stala?

pipiinka
18. led 2021

@rejalin promiň, ze to tak píšu.

rejalin
18. led 2021

@pipiinka v pohodě, neomlouvej se 😉 sama jsem nad tím jednu dobu hoodně přemýšlela. Dokonce jsem se snížila k tomu, že jsem vyzvídala na našem společném kamarádovi. S tím se o tom několikrát bavil (někdy i dost opilý) a tvrdil mu, že miluje mě a ona je jen kamarádka. Takže věřím tomu třeba na 97%. Ale samozřejmě nevím co by kdyby. Vím že v některých věcech ji přednost dal, ale také kdysy prohlásil, že pokud řeknu, tak s ní utne kontakt (což samozřejmě jsem neřekla).

V podstatě jsme se o tom dohadovali jeden celý rok plný hádek, měla jsem i období, kdy jsem zvažovala odchod. Nakonec jsme tomu dali ještě šanci, teď nám to klape. Máme syna, manžel se k nám chová skvěle a kdyby víc uklízel, tak jsme naprosto spokojení 😉 upřímně doufám, že už se spolu bavit nezačnou a já za pár let na vše zapomenu..

pipiinka
18. led 2021

@rejalin drzim palce. Jooo uklizeni, to je i můj sen 😂

veroniqess
18. led 2021

Tak partner probere se svojí kamarádkou ledacos a vůbec mi to nevadí 🙂. Asi jsem divná, ale nevidím na diskuzi o vibrátorech nic špatnýho. Já s kamarádem taky proberu ledacos.

jajanek
18. led 2021

@rejalin husty teda, to bych nedala! Nicmene mas muj obr obdiv.😇. A preji at uz se nikdy neozve😉

orisek56
18. led 2021

Jste spolu chvíli, kdy má mít hlavu plnou tebe a on už "pálí do jinýho roští? " No hehe, zbytecne se asi trápit.... Tu je vhodná Selekce

rejalin
19. led 2021

@jajanek děkuju.. i když nevím, jestli si to zasloužím.. zas tak klidně jsem to tenkrát nezvládala 🤦😁

@pipiinka děkuju.. no snít můžeme, že? 😁

codal
19. led 2021

@rejalin ty jo, ja jsem přesně tohle zažila, trpěla jsem to deset let. Byla období, kdy ona se mu neozývala a byl klid a pak měla vždycky nějakou krizi a jelo to nanovo. My jsme se vlastně hádali jen kvůli ní. Ona si ho držela na háčku, když ho potřebovala, tak on hned běžel jak pejsek. Přesně jak píšeš, absolutně nezdravý závislý vztah, což on odmítal, tvrdil, že je to prostě jen kamarádka. Nakonec mu ty nohy roztáhla, protože měla krizi s manželem a on mě okamžitě opustil a doufal, že spolu budou. A ona cca 14 dní po našem rozchodu otěhotněla a nevěděla jestli s mým nebo se svým manželem 🤦. Mně bylo řečeno, že jsem byla jen náhražka, že celou dobu miluje ji a prostě jen čekal, až ona povolí. Dokonce mi řekl, že se mnou děti nikdy nechtěl, ale s ní si ho ihned pořídil (nakonec jeho teda nebylo). A to mi každý den říkal, jak mě miluje, vzal si mě, všichni kamarádi nám záviděli, protože on to pořád prezentoval tak, že jsem žena jeho života. Ale kdykoliv jsem odjela pryč, tak se s ní scházel, tajně si s ní psal (a to i dost intimně). Samozřejmě to všechno bylo tajné, protože moc dobře věděl, že mi to vadí. Ale jednou mi řekl, že jí se nikdy nevzdá, a já jsem byla blbka tak zamilována, že jsem se bála, že o něj přijdu a tak jsem to trpěla. No už bych do toho znova nikdy nešla.

viki999
19. led 2021

@codal Tvl, to je fakt neskutečný 🤦🏻‍♀️ A dopadlo to jak? Ona se vrátila k manželovi? A co tvůj a děti, stará se aspoň?

codal
19. led 2021

@viki999 ona celé těhotenství chodila s oběma, oba chlapi věděli, jak se veci mají, ona jim oznámila, že zůstane s tím, čí to dítě bude. Takže oni se oba modlili, aby dítě bylo jejich, kupovali s ní oblečky a těšili se na miminko. Když se narodilo, tak se vystřídali v porodnici a ten můj tehdy už ex, ještě měsíc jezdil za ní, když manžel nebyl doma a vozil kočárek. Pak se zjistilo, že miminko je jejího manžela, ale můj ex ji stejně přemlouval, aby s nim odešla. Pak to vzdal a ona zůstala s manželem a teď už mají druhého dítě.

priefi
19. led 2021

Není to normální a evidentně Ty jsi pro něj jen náplast na bolístku, stačí, že kámoška dá znát zájem a rázem za ní poběží, jak poslušný pejsek