Je vhodné, aby otec plácal 18letou dceru?
Ahojte holky, mám kamarádku, často si nerozumí se svým otcem, nebydlí s mamkou, vaří si sama, studuje a občas je drzá na svého otce (holka nekouří,nepije,nefetuje), samozrejme nic vážného, jen si často protiřečí a otec ji pleská po hlavě když se pohadaji, co si o tom myslíte?
@andyvestecka To mi přijde úplně mimo, natož když už je plnoleta 🤷♀️. Chápu nějakou výměnu názoru, přeci jenom puberta, ale mlátit jí...
@andyvestecka
Ze by se mela od otce odstehovat a prerusit vazby s timhle toxickym prostredim.
Je to špatně, nemá jí bít. Co znamená často si protiřečí?
@levandule_k
Ne,ze nema.Nesmi.
Hrozny,otec je asi pěkný de.il.
@andyvestecka že se to nedělá a měla by jít k mamce asi. Nicméně podobnou situaci jsen zažila u své známé, holka drza jak opica, nevychovana, žádný respekt k rodiči, tak se taky jednou neudržela a popravdě, když jsem tam byla, tak se jí ani nedivím. Takže vidět situaci jen z jedné strany je diskutabilní. Nicméně samozřejmě fyzické násilí nepodporuji

@andyvestecka "ženu ani květinou neuhodíš" ....přesně tohle si myslím a ve vztahu otec-dcera to platí dvojnásob zvlášť pak v případě dospělé dcery mi to přijde absolutně přes čáru 🙄 občas plesknout po hlavě by asi potřeboval spíš ten otec