icon

Jsem blázen?

ja_zoufalka
3. dub 2016

Ahoj holky. Jsem tu uz dlouho, ale aktuální situace mě donutila k anonymnímu profilu. Abyste byly v obraze. Jsem čtyři roky vdaná, manžela neskutečně milují a nikdy bych ho nechtěla vyměnit. Všechno nám klape, máme se skvele,plánujeme rodinu. Jenže co se stalo....
V práci se občas potkám s přítelem jedné me kolegyně. Několikrát mi pomohl vyřešit nějakou situaci... naposledy v pátek jsem potřebovala s něčím pomoc. Poslala jsem t manžela, aby to s ním vyřešil. (Znají se). Večer mi přišla sms ve znění.. Myslel jsem, ze te uvidím.... A na to konto jsme si vyměnili několik mnohoznacnych sms. Tohle pokračovalo i v sobotu.... skončilo to výměnou několika lehtivych fotek. Dneska se mi celý den neozval, když jsem mu odpoledne napsala, ze se vůbec neozval a co si o tom mám myslet, dozvěděla jsem se,ze nemá čas a myslet si mám co chci. Tak jsem mu napsala ze mi chybí a od té chvíle se neozval. Ač jsem se tomu bránila, viditelně jsem naletela nějaké jeho víkendové náladě a teď tu.mlatim hlavou do zdi. Předesilam, ze jsem to nikdy nechtěla nechat zajít dal.než k sms. Prostě mi bylo milé,číst hezká slova. A teď si připadám jako totální blbka a blázen. Hrozně bych si přála, aby ještě napsal, ale vnucovat se rozhodně nebudu. Nejspíš uz nenapíše a asi je to dobře, ale jsem z toho teď fakt smutná. Smutná z toho, ze presto, ze jsem doma šťastná, nechala jsem se zatáhnout do této hry a také z toho, ze ze me.dokázal udělat jednou zprávou totální blbku. Teď tu sedím a doufám, ze napíše... Jsem fakt úplně pitomá.

Strana
z2
kolibricek36
4. dub 2016

Asi jsem staromodní, ale tohle je rána pod pás 😠 Ostatně jestl si chceš zničit vztah, o kterém píšeš, že jsi v něm štastná - holka kam jsi dala rozum ☹
Spíš bych se ted bála že se to dozví manžel a teprve pak můžeš být zoufalá .....

kilducc
4. dub 2016

no, tak hlavně aby tu tvojí sms neukázal manželovi...

naomi6
4. dub 2016

@ja_zoufalka Já bych to brala jako ponaučení. Pěkně si s tebou pán pohrál. Chápu, že se čtou hezky milá slůvka. Naštěstí to skončilo jen u těch slůvek, buď ráda, žes ho prokoukla včas. Myslím, že příště se ti to už nestane. Držím palce 😉

konekokira
5. dub 2016

Já si to teda osobně neumím představit... Nějaký SMS... No, tak podlehlas lichotkám, ale proč proboha ty fotky? ☹ A myslím si, že tě neomlouvá, že ti něco podobnýho udělal taky...

challidona
5. dub 2016

no ma co chtěl. fotky ... a bohužel ses asi naivní.

everunka
5. dub 2016

Pokud mas pocit, že tě svrbi ruce a nejsi si jistá, zda bys ustala, když znova napíše, tak si ho radši zablokuj na tel. Tyhle SMS románky opravdu nestojí za nic..

kika_21
5. dub 2016

Tak to je dobře, že už nepíše. Od takového raději dál a být vděčná za to, co mám.

reva6
5. dub 2016

napadlo ta ze by sa to ten tvoj mohol dozvediet ? ked pises ze sa poznaju?

uzfaktnevimcovymyslet
5. dub 2016

Milá zoufalko, mám úplně stejnou zkušenost. Ač roky ve fungujícím vztahu, nechala jsem si zamotat hlavu blbečkem, co mě jen vodil za nos. Nejdřív mi psal krásné sms, já si připadala jak princezna. Jen ty fotky jsme si teda neposílali. A pak se najednou odmlčel. Taky jsem nechápala, tak jsem se (já kráva!) doprošovala. Prostě mi to chybělo. Radím okamžitě přerušit kontakty a radši si pustit telenovelu. Já to neudělala a úplně zbytečně se v tomhle "nevztahu" plácala. A přitom mi v mém vztahu nic nechybělo, jen takové to počáteční vzrušení... No, abych to shrnula - kopni ho do zadku, protože když už zahýbat, tak s někým, kdo za to stojí a nechová se k Tobě takhle.

mische
13. dub 2016

No co, zapalily se ti lejtka. 😀
Holt je prijemne slyset, cist pekne veci i od jineho chlapa, nez je ten tvuj milujici doma. A co je na tom spatneho?
Dle me nic, zvlast, kdyz si pak jeste za vcasu uvedomis co doma mas.
Stane se.
I mi se stalo, v zivote 2x. Platonicky pred svatbou se soucasnym manzelem, hezkymi recmi jeho kolegy z prace jsem byla okouzlena, kdyby rekl vic, bylo by po svatbe 🙂
Pred 2 roky - krasnymi pohledy, usmevy a opakovanym zdravenim behem celeho dne (malem jsme se spolu udobrydenovali 😀 😀 😀 ) jednoho instalatera u nas v praci, co mel na starosti rekonstrukci vodovodniho potrubi a rozvodu v cele budove, jsem byla tak zblaznena, ze uz jsem si predstavovala jak manzelovi vysvetlim, ze pro me nema do prace jezdit, kdybych si chtela s dotycnym sednout nejam na drink 😀 😀 😀
Ten prvni kolega se vytratil na druhy konec republiky, dodnes vzpominam s nostalgii a mam pro nej slabost v hlase, kdyz na nej prijde 1x rocne rec. Manzel vi, naoko zarli, je to mile.
O druhem nevi, a neni treba. Nic se nestalo, vodovody zrekonstruovany, uz ho neuvidim, nesebral odvahu me oslovit a popravde ani jsem mu nedala prilezitost. A tak to melo byt. 🙂

Nedelala bych si vycitky, ber to, ze ses zakladatelko pobavila o vikendu, cos hrozneho udelala. Pro nekoho je nevera i neverou v hlave. Ale je tomu skutecne tak? Nikomu nic neublizilo. Pripadne vycitky zazenes, manzela milujes, vrat se do starych koleji a je to.

michaela_2
13. dub 2016

@ja_zoufalka Hele a nenavedl ho manžel, aby tě jakoby prověřil? Jinak nechápu, proč by se přestal ozývat po 2 dnech, pokud by k ničemu nedošlo. A i kdyby neplánoval nechat to zajít někam dál, tak je divný, že by ho to přestalo bavit tak rychle, tohle psaní se většinou táhne déle........I to, jak jsi potom psala, že manžel udělal něco podobného, tomu podle mě trošku nasvědčuje 🙂 . Můj osobní pohled na věc, nevím....

a_lexa
13. dub 2016

Zapomeň a hoď to za hlavu. Máš šťastné manželství jak píšeš, tak nepokoušej osud. A to, že manžel měl nějakou aférku, kterou jsi mu odpustila ještě neznamená, že bude reagovat stejně, kdyby se to provalilo. A kolegyně z práce by si určitě servítky nebrala, kdyby se to provalilo na druhé straně. Takže je dobře, že to nepokračuje, ať už to ukončil kdokoliv.

Strana
z2