icon

Jsem náročná, nebo je můj přítel sobecký?

26. říj 2022

Ahojky holky, mám dceru a teď mám nového přítele, známe se už teda dost let, až teď jsme se dali dohromady, trvá to určitě cca 2 měsíce, co se týče malé, tak se strašně snaží, furt by ji něco kupoval, dává ji korunky do pokladničky, oblékne ji, postará se o ní, jako otec prostě a za to jsem strašně vdecna, ale přijde mi, ze ani tak o mě nejde, nevím proč. O sexu nemluvim, to chce furt, ale jde o takový maličkosti..
Ráno vstanu udělám vajíčka jemu i malé a sobě když nemám chuť ne, ale udelam proste snídani.. on vstane a udělá ji jemu a malé, taková blbost proste.. pak ze mu vadí, že mi pomáhá otec s penězi, ze od teď mám jeho a když cokoliv ať si řeknu, nechal mi tu peníze a já koupila za ne to co chtěl on koupit a ano utratila jsem z toho 200,- a on se sice smál, ale co jsem prej kupovala atd atd, druhý den si peníze všechny vzal. Nic nenechal.
Jde o takové drobnosti.. nedávno mi nebylo dobře a nevarila jsem a on, ze přijede z práce a objednáme si jídlo, ptal se jestli si dáme sushi, říkám ze ho nejim a on si objednal sushi, mě se vůbec nezeptal co chci a konec. Objednal, najedl se a šel si lehnout. Já jak jsem byla spokojena ze začátku (ale ne zamilovaná) tak si říkám, ze asi chci být sama, tohle nepotrebuju domu. Nenakoupi, nic. Řekne kup mi cigarety a já jsem schopna mu vzít alespoň 3x a on mně koupil poprvé a jedny i přes to, ze kouri ode mě.. já nevím jak to popsat.. je tu tak 3-4x do týdne a někdy i víkend jak kdy. Jde mi i o princip, koupím kilo mletého ha 150,- a z toho udělám karbanatky a on sní tak 8 karbanatku jen k večeři, ale nenapadne ho něco koupit.. já proste nevím.
Jsem náročná co? Řešili byste to? Nebo se mám v sobě srovnat já?
Dekuju..

Strana
z2
rotkapchen
29. říj 2022

Sama cítíš, že to je špatně. Tyto pocity je dobré vnímat a poslouchat.

Strana
z2