Kde najít pronájem se zvířaty po odchodu od partnera?
Dobrý den dokáže mi tady někdo poradit? S manželem si už vůbec nerozumíme pořád se hádáme a dneska chybělo už málo aby na mně fyzicky zaútočil. Chci se odstěhovat mám dceru 12r. a kluka 7r.,dva velké psi,kočku,králíka a ryby. Vůbec nevím kam by mě vzali do pronájmu s tolika zvířatama a nechci se je zbavovat . Děkuji předem za odpovědi
@zelenaesmolda lidi sou svine no 😀 ale napadity..
@zelenaesmolda známemu nájemníci ukradli i dveře (bojler v tom bytě nebyl) 😂
@martinka_33
tvl to nevymyslis 😂
@zelenaesmolda ten bojler je aspoň do šrotu, ale co s dveřma viď? 😂
@martinka_33
tak kvalitni dvere prodas,jsou drahe :D
@zelenaesmolda s temi dveřmi jsi mi připomněla majitelku bytu, kde jsme bydleli 😃 Poškodili ksme jedny dveře, a chtela po nás ze stály 5 tisíc, ty samý jsme v Bauhausu sehnali za litr, tak je muž vymenil a mela po ptákách 😂 Pak chtela zaplatit ostipaný vchodový dveře, to jeji manzel, se kterym se zrovna rozvádela řekl ze udelali hasiči v dobe kdy tam bydlela její máma a zabouhla si 😃 Tak zkoušela poškrabanou židli od kočky - nemáme kočku, oni měli kdyz tam bydleli 😃 Pak chtela od nás koupit ledničku, kterou nám o rok dřív prodala, na to muž řekl, ze.kdyby ti lednici mel ma zádech odnést na skládku tak tý kráve jí neprodá 😂 Holt holka se rozvádela a nebylo jí po chuti vracet kauci.... Ale abych jí nekřivdila za další rok nám vrátila přeplatek za energie a tem si mohla nechat, nezjistili bychom to, ani bych se po výúčtování neptala, takže zase taková kráva to nebyla 👍
@lea121990 Zalezi na spouste veci - na okolnostech a financich. Zkus se poptat po znamych (jen vlastnich, ne spolecnych). Uprimne, kralika a ryby bych rozdala a pro ostatni zvirata, pokud by to neslo jinak, zkusila najit novy nebo docasny domov, nez se postavite na nohy. Klidne se i obrat na Bily kruh bezpeci, muzou ti poradit, jak postupovat, kdyz se obavas fyzickeho napadeni a potrebujes z toho prostredi dostat deti...
@kakba Tak my měli nábytek, gauč, koberec atd vše svoje. A zákaz zvířat popravdě nevím, zda podle zákona může být... Přesně jak píše
@zelenaesmolda takže s tím by se těžko uspělo.
Ale zas je pravda, že nemáme hlučná a ničící zvířata, ale želvu, andulku, morčata a šneky...

@martinka_33
Jako technicky je mi to jasne ale proste me to pobavilo ta predstava,ze nekoho vubec napadne prodat bojler v pronajatem byte 😀