icon

Mám jít s nevlastní dcerou do školy?

fayvare
29. srp 2014

Ahoj, ráda bych slyšela Vaše názory na to, zda jít s nevlastní dcerou první den do školy přesto, že její matka si to nepřeje. Máme se navzájem obě rády a bude mě mrzet pokud tam nebudu, ale nechci dělat problémy jejímu tatínkovi, mému příteli.

fayvare
autor
31. srp 2014

@nonnni Ano, přítel jí to říkal už dřív a v pátek se ozvala.

tarra27
31. srp 2014

@fayvare to jsem čekala :D :D jenže pokud chceš mít (já s tím oslovením nesouhlasím) "nevlastní dceru" tak to s tím souvisí dost...navíc chlap když je joo přesvedčen, že potkal tu pravou, bojí se, aby o ni nepřišel...a jo chce aby se vzali....

takhle jsi pro jeho dceru cizí člověk - max kamarádka/přítelkyně táty....

já tě nesoudím, já jen píšu, co si o tom myslím...

fayvare
autor
31. srp 2014

@luciebx No říkat to oněkom, koho absolutně neznáš je opravdu přehnané, aspon je vidět jaká jsi a urážet tě nechci.

somalicats
31. srp 2014

@fayvare Tak tohle přesně říkají všechny ty, které si ten jejich vzít nechce. Musí si to nějak zdůvodnit, že...

tarra27
31. srp 2014

pouze pro : @somalicats

moje řeč....prstýnek ještě aby se neřeklo....a pak klid po pěšině.....

tarra27
31. srp 2014

@somalicats nehlede na to, když s někým počítám do budpoucna, miluju ho a on mě, je to krásný akt toho, že to myslíme vážně...

nonnni
31. srp 2014

@fayvare co je to drive? Pred par dny? Nebo pred par tydny/mesici? Pokud pred opravdu delsi dobou, proc jste se nedomahali odpovedi? Pokud pred par dny, tak treba se snazila pres to prenest a neslo ji to, proste te tam nechce.

fayvare
autor
31. srp 2014

@nnell V žádném případě, neříkám, že to bylo hrozné protože je hrozná ona, už jsem tady psala, že si myslím, že já bych se chovala hůř než ona kdybychom si vyměnili role, ale prostě oni dva to spolu nedokázali. Rozešli jsme se aspon 10x, ani jeden z nás nechtěl rozbíjet rodinu.

frapik
31. srp 2014

Holka, asi sis pro svou otázku vybrala špatnej server. Tady jsou maminky s dětma, nemůžeš čekat, že se na to budeme dívat z jinýho pohledu než z pohledu matky.

tarra27
31. srp 2014

holky, mějte se krásně...zakladatelce jsem napsala svůj názor až až...už ji nebudu nic psát, ona je možná dost něštastná ženská....a taky to asi nemá uplně snadné....

mějte se pěkně a třeba někde jinde ahoooj 🙂
at vám vše dobré vychází.....

luciebx
31. srp 2014

@fayvare ja to rikam opet VSEOBECNE proste dle zakona a okoli si vuci te male pouze kamaradka.. jsi osoba co spi s jejim tatinkem... a presne.. kdyby si byla tou pravou.. behem tech 5 let si davno vdana.. mozna se nechce vazat pac cco kdyby.. a vi jaky jsou okolo toho tahanice... bez svatby se zbali a papa

nikdo tu nepise na tvoji osobu.. piseme tu jak to vidime my.. vseobecne.. my tu co sme matky.. nekdo z rozvedenych rodin a pisou ti ze nove pritelkyne na takoveto akce jako prvni den do skoly proste nepatri.. ale ty si stejne nenechas vymluvit to svoje ze proste jdes.. a je ti jedno ze ublizis bio matce.. behem roka dvou se zacne mala vyptavat proc a co jak bylo a az ji to maminka pekne vysvetli vase kamaradstvi s malou oslabne o tolik ze mozna te spis zacne nesnaset.. to ze ji ted koupis zmrzlinu nechas dyl koukat na tv.. koupis v obchode co ona uvidi.. jasny ze k tobe tahne trosku vic. takze fakt hodne stesti s tim aby se to tam zitra nezvrhlo v hadku pac mala je a vzdy bude na strane sve maminky.. to si pamatuj

somalicats
31. srp 2014

@tarra27 Přesně tak. Nejde o to mít ten "papír", ale o to vyjádření, že k sobě patříme, že to spolu hodláme táhnout v dobrém i zlém. Pokud to chce někdo táhnout jen v dobrém, ale ve zlém práskne do bot, tak je něco špatně a s takovým bych k oltáři fakt nešla, a to jsou většinou ti, kterým se do ženění nechce. Ono opustit přítelkyni je mnohem jednodušší, než papírovat rozvod.

fayvare
autor
31. srp 2014

@nonnni 25.7.2014

nnell
31. srp 2014

@fayvare v tom s tebou nemůžu souhlasit, on rodinu rozbít chtěl a taky ji rozbil. Člověk, co rodinu rozbít nechce, si nezačíná mimomanželský vztah. Tebe nesoudím, člověk si spoustu věcí uvědomí až s věkem, vlastními dětmi atp., ale takový chlap fakt nestojí vůbec za nic ☹

fayvare
autor
31. srp 2014

@frapik Máš pravdu, jak supi.

tarra27
31. srp 2014

@nnell přesně

nonnni
31. srp 2014

@fayvare to je datum, kdy jste vznesli otazku? A cekali jste vice jak mesic na odpoved bez toho, abyste se domahali odpovedi? Proc? V necem tak stezejnim, na cem ti/vam obema pry tolik zalezi? Nechapu...

frapik
31. srp 2014

@fayvare Hele stane se ti tak moc, když tam nepujdeš? Vezmi pak malou na pohár a ať ti poví všecky zážitky z prvního dne. 🙂 Nech ten den její mámě. 😉

fayvare
autor
31. srp 2014

@luciebx Opět děláš to samé, zmrzku ji kupuje tatínek a naopak u nás chodí spát dřív 🙂 ale o to je jedno ty to víš lépe 😀

tarra27
31. srp 2014

@nonnni ještě jedna moje spekulace 😀 hlavně nechápu, že si pamauje přesně datum...já bych asi řekla nekdy na konci července...to jako tak už se ji zeptej a konečně v pátek do udelám....a udelal....a pak zase čekají a připomínají si - tak co?? už se vyjádřila?? ješě ne? vždyt je to je to týden, dva , tři.... 😀 😀 :-

holky ona deti nemá, vůbec si to neumí představit...a upřímně, taky kdyby mi ohle nekdo napsal před x lety kdy jsem nemela deti, psala bych jinak.....nevyčítejme ji nic...ona na to přijde jednou sama...třeba je to fajn holka, která prostě neví, co udelala.....neuvedomuje si dopady....

somalicats
31. srp 2014

@tarra27 Jo, zkušenost je nepřenositelná. Mně je nejvíc líto té holčičky, protože dřív nebo později se dozví, jak to skutečně bylo, a nebude to mít jednoduché. A zakladatelka pak pozná na vlastní kůži, zač je v Pardubicích perník.

luciebx
31. srp 2014

jj mas recht
@tarra27 souhlasim... byt bezdetna taky v tomhle nevidim problem....
no ale omlouvat se za moje vyjadreni a to co si myslim nebudu.. proste tam nepatri... uz se k tomu tu nebudu vyjadrovat pac se tu mele to same dokola.. ona si mysli ze ma pravdu a my sereme z huby... no takze ja jdu.. na nedeli mam lepsi plan s MYM MANZELEM a S MYM SYNEM... nez tu presvedcovat jednu bezdetnou damu o tom co se slusi a patri k bio matce ditete ktere vidam obcas.... takze hezky vikend

tarra27
31. srp 2014

@luciebx přesně...krásnou nedeli..

somalicats
31. srp 2014

@luciebx I Tobě hezkou neděli a užijte si program 🙂.

fayvare
autor
31. srp 2014

@nonnni Ted jsi mě pobavila 🙂 ani tohle jsi nepochopila.

nonnni
31. srp 2014

@tarra27 ja si umim predstavit, ze poslal pritel mail, kde se pta a proto je to datum presne, ale celkove nechapu, ze neco, co tu presentuje, jako stezejni okamzik v jejim vztahu k holcicce nechala dojit tak daleko, ze se nedomahala odpovedi v dostatecnem casovem predstihu.

Ja ji snad ani nepreji, aby na to prisla sama...semele ji to na prach:( S takovym chlapem se ma skoro bez debat na co tesit☹

Kdyz jsem na jinou diskusi napsala, ze obdobi po narozeni ditete je jedno z nejslozitejsich pro partnerske vztahy a casto to muzi neustoji a hledaji unik prave v milenkach, tak jsem byla oznacena za cynika a bylo mi vysvetleno, ze tohle se stava pouze jinym...no tak jo, no...

nonnni
31. srp 2014

@fayvare tak mi to vysvetli.

fayvare
autor
31. srp 2014

@nonnni Nemá to smysl.

fayvare
autor
31. srp 2014

@nonnni Děkuji za tvůj čas tady.

nonnni
31. srp 2014

@fayvare jiste, ze to smysl ma. Proc by nemelo?

Strana