Mám si nechat dítě?

lussynap
20. únor 2016

Zdravím všechny ;) Jmenuji se Lucie a mam dceru, které jsou 2roky. S jejím otcem už neziju, mam dceru ve své péči a otec ji má každych 14dni na víkend. Mam přítele s kterým jsem měsíc a zjistila jsem, že jsem zase těhotná.. Absolutně nevím co mám dělat, protože přítel o tom, že bych si dítě chtěla nechat, nechce ani slyšet. Je naštvaný, že má jiné plány do budoucna a otec být nechce. Přijde mi, že to všechno hází na mě. Nebydlime spolu, já na řodicáku na tom finančně nejsem též nejlíp, bydlím na azylaku pro matky s detmi.. Jsem z toho absolutně hotova a nemam s kým o tom problému mluvit a jak se rozhodnout správně. Za každý názor, budu moc vděčná. Děkuji.

evulinkab
20. únor 2016

Díte bych si v tvé situaci nenechala ☹

lv
20. únor 2016

dítě nechce, ale sex měl..kruci, chlap by měl být zodpovědnější.

shine2015
20. únor 2016

Pritel by u me mel po zizalkach ..hajzl. Situaci nezavidim. Tezko psat co je lepsi....oboji bude tezke. Vyrovnat se s interupci,dokazes to?? A sama vychovavat dve deti taky neni snasne...je to teda dost narocna situace a tezko ji za tebe tady nekdo rozhodne.

Ps pises ze jsi v azylaku....muzu ti poslat obleceni na holcicku...kdyz tak pisni do zprav. Drz se.

rosalline
21. únor 2016

@lussynap víš, nemůžeš po nás chtít vyřknout ortel.......asi sama cítíš, jaké je v tvé situaci nejlepší řešení...:o(

elena2907
21. únor 2016

Ahoj,dnes mám 2 děti.Rozdíl 12 let.Před pár lety jsem řešila obdobnou situaci,byla jsem s malým sama,ale měla jsem dobrou práci a svůj byt.Nicméně jsem se rozhodla pro interupci,tehdejší partner dítě nechtěl.A nelituji,vyrovnala jsem se s tím.Vím,že kdybych si dítě tenkrát nechala,měla bych to moc těžké a kdoví jak bych to zvládla.Počkala jsem si a vyplatilo se.Dnes mám rodinu.Už tak je tvá situace velmi složitá,ale samozřejmě záleží vždy jen na tobě,jak se rozhodneš.