icon

Máme ještě šanci?

andryyysssek
3. říj 2016

Ahoj holky,nedávno jsem psala o problémech v manželství,máme krizi několik měsíců,jsme na sebe fakt hnusní,už mi vyčítá i to,že malý mluví méně než ostatní děti,i mladší,že má ještě pleny,že prý jeho mamce několik lidí řeklo,že je ohledně toho opožděný,má 2roky.Byli jsme už rozhádaní,tak asi proto mi to teď vyčítá.I to,že ho nedokážu uspat dřív než v deset večer,když jeho mamce se to dařilo celý týden v osm,atd...Ještě předevčírem,kdy jsme byli v pohodě,jsme si říkali,jak se milujeme,a musíme se snažit,dnes jsem se ho na to ptala,a řekl,že momentálně jsou jeho city ke mě na bodu mrazu.Jak to mám chápat?Že mě už nemiluje?Myslíte,že máme ještě šanci? ☹

japona
5. říj 2016

@andryyysssek Podle me se zakoukal jinde a hledá na vás chyby (spatne se staráte o dítě), aby si před sebou ospravedlnil, že se chystá rodinu opustit.. i kecy o nudě a stereotypu tomu nasvědčují.. sorry za upřímnost

mikilenka
5. říj 2016

Ahoj, je mi to líto. Držím palce, ať to vyřešíte, ať to chcete OBA vyřešit.

japona
5. říj 2016

@andryyysssek Výčitky ohledne deti vám tchyně řekla osobne? Nebo to máte od manžela, že mu to tchyně řekla?

andryyysssek
autor
5. říj 2016

@misisule určitě to přestanu řešit,a ohledně dětí si stojím za svým,ale on to bere tak,že nepřijmu cizí rady,přitom to není pravda.Že si myslím,že jsem dokonalá,že můj názor je nejlepší.

beisis
5. říj 2016

@andryyysssek Co se týče dětí jsem nekompromisní i u své mámi. Já vím, co je pro mé děti nejlepší a rozhodně nedávám na cizí rady pokud o ně vyloženě nepožádám. Dcera měla plenu taky ještě ve dvou letech a přijde mi to normální. Prostě některé děti na to nejsou ještě připravené a je to lepší nelámat přes koleno, pak mají zbytečně trauma, když se na ně tlačí.

demetritis
5. říj 2016

@andryyysssek klid je to vul. Pleny neres . Vychovu taky ne myslim ze kazda dobra mama delato co si mysli ze je pro jeji dite to nej a pokud ma nekdo jiny nazor ad si ho sezere preci ty se staras ne oni ty si ta co ma zodpovednost ta co je mrivedla na svet co nespi kdyz jsou nemocne atak dale .....

andryyysssek
autor
5. říj 2016

@shine2015 taky mi to tak přijde,že mě má jistou.Poradnu odmítá s tím,že nám stejně nepomůže,že mám spíš vyhledat psychologa,protože musím začít u sebe.

andryyysssek
autor
5. říj 2016

@brnohrot nene,právě,že s tchýní nebydlíme,to bych nedala už vůbec.

andryyysssek
autor
5. říj 2016

@japona v pohodě,proto jsem diskuzi zakládala,abych zjistila,co za tím může být.Pořád lepší upřímnost,která bolí,než falešné uklidňování.

andryyysssek
autor
5. říj 2016

@mikilenka ahoj,děkuji,ale po dnešku už ani nedoufám ☹

andryyysssek
autor
5. říj 2016

@japona osobně mi to neřekla,řekl mi o tom manžel,ale dnes mu volala,ať přijede s malým,mě nezmínila,tak to asi bude pravda ☹

andryyysssek
autor
5. říj 2016

@beisis
@demetritis tohle mu taky vysvětluju,ale podle něho jsem extrém,a ty pleny a mluvení prý není ten hlavní důvod,ale to,jak se ty chyby ve vychove nahromadí.

japona
5. říj 2016

@andryyysssek Nějak se mi nezdá, že by vam manžel vyprávěl, co mu o vás ošklivého povídala tchyně, aniž by si chtěl prisadit. Spis mi přijde, zda na vás chyby nehledá on sám a maskuje to za "maminka povídala". A nebo ho ockuje nějaká bezdetna nestereotypni nádhera, ktera má jasnou představu, jak by se měly deti vyvíjet, že..

andryyysssek
autor
5. říj 2016

@japona tak tchyně je taky dáreček,ta po mě taky ječí kvůli těmahle věcem,takže bych tomu i věřila,že to má od ní.Spíš jestli si něco nepřibarvila ona,a očkuje ona jeho.

japona
5. říj 2016

@andryyysssek Hmm, tak to jsou dárečky oba☹. Jak moc se na výchově manžel podili? Je reálne ho třeba nechat se synkem celý víkend doma a odjet, ať ho tedy na ten nočník naučí? Nebo něco takového? Na výchovu jsou přece dva..

brnohrot
5. říj 2016

@andryyysssek no tak ještě, že nebydlí tchyně u vás. A ječet na tebe- to by si vůbec neměla dovolovat, asi bych ji to řekla. Jenže aby pak nebylo ještě hůř. Ale nemůžeš si nechat všechno líbit a děti jsou tvoje a ne její.

demetritis
5. říj 2016

@andryyysssek co syn ma pleny ve 3 dcerka nekdy nocnik nekdy vedle nekdy vsude tak sem ted uni rezignovala ta ma 15m

demetritis
5. říj 2016

Spadlo spojeni. Chby ve vychove jako co to ze ho babca necha vyrvat a pak spi jo super vychova to ze detem od babicky chutna lib to je vsude . To ze si on myslu ze jeho mesuge mati je bohyne a ty si blbka super takovej kre.ten ze to neni ani mozne .. mali kluci jsou pohodlni nekterim detem to vic trva nekte jsou hyperaktivni jine maj

demetritis
5. říj 2016

Ja ten tel vihodim z okna. * maji jine zpecifycke problemi a potreby to ze uspavas deti a co moje deti usinaji hodiny nic moc snemi nestiham obcas jeto tu jak po vybuchu a co chlap pomuze az uz ja fakt nemuzu a kolabuju jinak sem neschopna ostatni matky to zvlafaji ....... no jo ja se nerpzkrajim . Tak to je ja to tomu svimu rikam casto zkus to

kokena77
5. říj 2016

@japona souhlasim, u nas to bylo nachlup stejne a vyklubala se z toho jina☹ nikomu to nepreju a snad to u vas bude trochu jinak🙂

lamarika
5. říj 2016

@andryyysssek ach ty pleny... to bych vubec neresila. Myslim, ze kazde dite ma svuj cas. Mam 3 deti a kazde se naucilo na nocnik jindy byť jsem je v tomto smeru vedla stejne. Kluci byli sikovni, ale dcera se naucila az ve 3 letech. A co? Svet se nezblaznil.
Osobne si myslim, ze chce od tebe manzel odejit a chysta si pudu. Byt kvuli jine dame nebo kvuli tomu, ze si umanul, ze mu bude lepe samotnymu. A proc uz te nevystehoval? Protoze kdyz odejdes ty, tak budes spatna ty a on ten co se snazil. Timhle stylem to dlluhodobe nemuzes vydrzet a sbalis si kufry sama

demetritis
5. říj 2016

@andryyysssek ac si to ctu a premyslu malemu ho nepujcuj tchyni ani ve snu a v pondeli na socku . Pribech zname ma 10 chlapce s prvniho manzelstvy chlap se po valce zmenil tak se rozvedli mlatil je jak hrom. Pred 3 a 3/4rokem si nasla chlape nevedela ze je to lup co chlasta a zadluzuje svoje pritelkyne hral divadilko otehotnela mala bude mit na rare 3. Uz rok jsou rozvedeni on a jeho mati se ji o malou snazi pripravyt mala mela uz po vykendu u neho 2x po sobe zapal plic . Mela z detskama a pritelem s jeho nejmlatcim jed na dovolenou tyden pred odjezdem si zazadal o zakaz vyjeti z republiky . u soudu si vyhednal manzelskou poradnu socka mu de na ruku ted na jejiho pritele hodil ze malou zneusiva . A tak ona uz je na prazky zacinalo to podobne jak u tebe

andryyysssek
autor
5. říj 2016

@lamarika taky jsem mu několikrát říkala,že mi přijde,že mě chce tímto způsobem vyštvat.Ale on se dušuje,že ne.

lamarika
5. říj 2016

@andryyysssek já bych se dušovala taky na jeho místě.... ale dle mého to ničemu jinému nenasvědčuje. Přeci kdyby chtěl vztah zachránit, tak proto něco dělá...

andryyysssek
autor
5. říj 2016

@demetritis to je strašné.Mě taky vyhrožuje,že kdybychom se rozvedli,tak mi syna vezme do své péče,protože by ta výchova dopadla katastrofálně,hlavně kdybych bydlela u našich,což je i pravda,protože mamka byla dost měkká na děcka.On tvrdí,že vychovávám stejně jako ona,ale podle mě zdaleka ne.Teda aspoň tak,jak vychovávala dva mladší sourozence.Nás vychovávala normálně,ale tomu on nevěří.

andryyysssek
autor
5. říj 2016

@lamarika taky si myslím ☹

racerunner
5. říj 2016

@andryyysssek Andrysku, v čem teda že jsi tak strašně špatná? Já už to tady z povzdálí čtu pěknou chvilku a to, že 2 leťáček má pleny a hůře mluví mi nepřijde nic neobvyklého, spousta vzorných matek má děti na tom úplně stejně, zvláště kluci bojují s řečí o něco déle. Spíš mi to přijde, že tě Tvůj muž citově deprivuje, protože má nějaký problém sám se sebou. Asi bych se tolik neřídila jeho momentálním rozpoložením (on mi řekl tohle a já jemu tohle a teď mě měl rád a najednou nemá) jako spíš jakousi úzdravou vašeho vztahu celkově. Pořád o sobě píšeš jak jsi špatná, ale opravdu jsi? On nikdo z nás asi nemůže soudit na čí straně je vina, nežijeme s vámi, ale nikdy není jen na jedné, potažmo tedy Tvojí. Myslím, že by bylo lépe nechat vše "vychladit" , chvíli počkat, snažit se , ale jen v rámci svých možností. Tím, že se budeš obviňovat a podceňovat ho podle mého názoru jen vybízíš k dalšímu hanění a ponižování. A vyhledat psychologa , event. rodinného poradce. Mám s podobným /i když méně vážným/ problémem nedávnou zkušenost a moc to pomohlo.

andryyysssek
autor
5. říj 2016

@kokena77 to snad ne 😢 Že by mu dnes nevolala mamka,ale nějaká jiná ženská,a jel s malým k ní? ☹

demetritis
5. říj 2016

@andryyysssek i to je mozne zajdi v pondeli na socku nez te predbehne on a kdyby to byla pravda ze maleho bere k milence coz muj ex si chtel kluka vzit k ex tak je jen otazka jestli on uz na socce nebyl
. Nebo kdy tam pujde radeji bych zbytecne zbrojila nez o kluka prisla !!!!!

andryyysssek
autor
5. říj 2016

@racerunner ahoj,on to ví,dceru vychovává od roku,jeho sestra ve dvou letech taky nemluvila,na to mi řekl,že ji to nejspíš nešlo.Malý je šikovný,ale on to bere tak,že jak s ním byla mamka na týden u druhého syna a známých,se naučil hodně slov,a doma podstatně méně.Takže si udělal úsudek,že se malému nevěnuji,a neučím ho mluvit.Ještě když tam byli,mi volala s výčitkami,že se naučil říkat to a to,že s ním mám víc mluvit.Jen jsem se tomu zasmála,a mávla nad tím rukou,ale když jsem to říkala manželovi,úsměv mi spadnul.Dal ji prostě za pravdu,ale to jsme si vysvětlili.Když s ní pak manžel mluvil,začalo to,co teď je.

Strana