Máme ještě šanci?
Ahoj holky,nedávno jsem psala o problémech v manželství,máme krizi několik měsíců,jsme na sebe fakt hnusní,už mi vyčítá i to,že malý mluví méně než ostatní děti,i mladší,že má ještě pleny,že prý jeho mamce několik lidí řeklo,že je ohledně toho opožděný,má 2roky.Byli jsme už rozhádaní,tak asi proto mi to teď vyčítá.I to,že ho nedokážu uspat dřív než v deset večer,když jeho mamce se to dařilo celý týden v osm,atd...Ještě předevčírem,kdy jsme byli v pohodě,jsme si říkali,jak se milujeme,a musíme se snažit,dnes jsem se ho na to ptala,a řekl,že momentálně jsou jeho city ke mě na bodu mrazu.Jak to mám chápat?Že mě už nemiluje?Myslíte,že máme ještě šanci? ☹
Tak holky,předběžné opatření jsem sepsala,vyrozumění přijde během příštího týdne,poslali na me socialku,tak by zítra měla přijít, manžel mi nechce vydat syna s tím, že má na něj stejné právo jako já, maximálně ho muzu vídat,policie s tím nic nedělá, protože to není nezákonné, když ještě dítě není vyřešeno soudně,nebo aspoň v předběžném opatření.
@biedronka10 nic s tím dělat nebudou,pokud nemám modřiny.Moje mamka měla podobnou zkušenost.
A kde teraz byvas? Si este s manzelom v povodnom byte? Alebo si odisla, ked pises, ze ti ho nechce "vydat"? Takze az dostanes vyrozumenie, potom sa to bude riesit? Budes sa moct s detmi odstahovat k rodicom?
Skoda, ze si si to predbezko nevybavila uz v oktobri, ked zacali prve problemy so svokrou, jak sme ti radili. Teraz maju pred tebou naskok.
P.S. K modrinam sa da prist vselijako.
@trdelnik234 ještě jsem v původním bytě, hledám byt,ještě se musí vyřídit vrácení bytu,manžel se odstěhoval k mámě,ale nábytek si ještě nevystehoval, jen osobní věci.
a deti su v tom byte s tebou? No, tak maminka sa teteli blahem, ze ma synacka doma.
P.S. Viem, ze sa opakujem, ale ak nechces prist o syna, musis zautocit tvrdsimi zbranami. Tej socialke urcite povedz o psychickom nasili
@trdelnik234 ne,jen dcera.Syna má u sebe,a nechce mi ho dát.Když za ním přijedu, jsme venku,ale s náma je i manžel, asi abych s ním neodjela.Socialce určitě vše řeknu, koneckonců jsem to nechala napsat i do předběžka.
To sialena situacia. Tak ono nestaci, ze sa rodicia rozidu, ze tatka odisiel z bytu, este treba aj dieta odlucit od matky!
A toto ti urobil po tom, ako sa s tebou zazil vydieranie otcom dcerky? Tak to jasne, chce ta zdeptat. Je to manipulator. A priprav sa na to, ze na teba vytiahne, ze si depresivna, hystericka, nestaras sa o domacnost, nevenujes sa detom a kricis po nich.
A kto sa o neho cez den stara? O nechodi do prace?
@trdelnik234 spíš jeho matka je manipulátor. A podařilo se ji ho totálně zmanipulovat.Už právě vytáhl i to,že nemám citovou vazbu k dětem. Má dovolenou,tak se stará on,a představuje si,že bude brát rodičák on.Kdybys viděla ten bordel u nich,plno oblečení po celém obýváku,po celé kuchyni roztahane neumyte nádobí,a to dítě to vidí, a momentálně v tom žije. Uvažuju,že k nim taky pošlu socialku.
Mas to nafotene? Ak ano, tak to urcite pouzi. Kedy ti konci rodicak? Neda sa skratit? Ak si mysli, ze vyzije z rodicaku, tak to je teda frajer.
@trdelnik234 mám tu kuchyni,rodičak mi končí až za rok,nevím, jestli se dá zkrátit, ale až budu mít malého v péči, nemůžu být bez rodicaku a jít do práce. Neměl by mi kdo hlídat malého. To je fakt,představuje si to jednoduše,zvlášť, když bydlí s mamou.Zas mu bude pomáhat ona,no.
To je úplně šílené, co tu čtu, to si vážně neumím představit, že je vůbec možné. Nezájem otce o děti po rozvodu jsem viděla, ale takovou hnusnou špinavou záležitost, to ne. příšerné. tak at se to nějak vyřeší, a hlavně rychle.
Ahoj, ako sa mas? Uz u teba bola ta socialka? Co je nove?
@trdelnik234 Ahoj,nic moc.Malého má pořád u sebe manžel s tchyní,před třemi dny jsem byla na socialce,měl tam přijít i on,aby jsme se domluvili,nedostavil se,nezvedal telefony.Po hodině a čtvrt ji volal,že se omlouvá, ale že ještě spali,ale že by se stejně nedostavil,protože vše řeší s právníkem, a ten mu údajně poradil,aby už neřešil se socialkou.Předevčírem jsem i s našima,jakože svědkama,přijela pro malého, ať mi ho v klidu dají, že mám na něj taky nárok. Ze dveří vyšel manžel, sotva stačil něco říct, a vylezla tchyně,vtahla ho dovnitř se slovy:víš, že se nemáme s nima o ničem bavit,a zavřela dveře. Zvoní li jsme,ať nám aspoň malého ukážou,ale už neotevreli.Volala jsem policii,přijeli,a řešili to u nich doma.Sice řekli, že s tím nic neudělají,ale aspoň udělali zápis. Včera jsem byla za malým, a on i tchyně byli jako miliusové.Do toho dcera dělala šílené scény, když měla jet ke mě od tatínka, ten samozřejmě nas*aný,že jsem něco pokazila,když se ke mě vracet nechce...no,situace na prd.Jinak soud o malého máme 19.12.
@anelamates děkuji moc,už ať je to za mnou.
@andryyysssek tak ta tvá situace mě teda ale moc mrzí, ale držím ti palce, ať to pro tebe dopadne co nejlíp.
@brnohrot děkuji moc.
a to predbezne opatrenie ti uz doslo? Mozno sa pytam blbo, ale neviem, ako to chodi v CR. Socialka s tym nemoze urobit nic? A s dcerou si sa rozpravala, ze preco tak reagovala? Mozno je jej smutno za bratom a citi doma tu napatu atmosferu. Chudaci deti, teda.
Mas to sakramentsky tazke. Posielam vela sily, aspon takto virtualne. A budem sa modlit, aby to u vas dobre dopadlo. To je hroza, ze ked sa dvaja dospeli natahuju o dieta a zamiesa sa do toho jedna stara pi......;
@andryyysssek Vy mate tak brzy soud o maleho? zbezne jsem procetla, co tu pises. je to tedy mazec. to se clovek soudi pouze dlle toho, jak a jakym zpusobem uklizi? zajimave... takjy jsem mela tatu prvnich dcer magora, co chtel mit uklizeno, ale ruku k dilu neprilozil. ale ne tak kriticky jak Ty... a mozna kdybych nebyla tak malo si sebou jista, hned bych ho poslala nekam a nic si z nej nedelala... takhle jsem byla nestastna, ze mam dve mimina za sebou a cely den se nezastavim a on resi jen neporadky. jo clovek zkusenostma zraje. hele, to vis, ze to neni nahoda, ze mas dva vztahy v haji. neco musis delat jinak. rekla bych v prve rade- mit se rada. brat se v klidu takova, jaka jsem... delat si i pro sebe radosti. nemilovat tolik... radim Ti to, co radim sobe 🙂 u nas dnes tatinek prijel za mrnaty, my to mame osetreno odvolanim na predbezko na styk. a dovezl si slecnu 🙂 ja jsem rada, protoze hrozi, ze si dceru bude "zavislit" na sebe, je magor. taky mi prisel uzasny... i kdyz drobne vykricniky jsem nechtela videt... my se soudime pul roku a zatim nic. jen to predbezko na styk, to me podporila pani na socialce. a zatim stacil vsude me pomluvit, u nasi dr. atpod... ale ted jak bude mit slecnu, bude lip. prestane se mstit me.
holka, drz se. to predbezko jsi mela davat hned. ja se odvozu dcery bala jak cert krize (v mem okoli se tak stalo), takze jsem mu ji odmitala dat samotnou. byla jsem dusledna... a vyplatilo se. mrzi me to, protoze ja treba vedu deti k lasce k tatovi. ale jak tatinek neni normalni a neuznava, ze tak male dite jeste patri mame, to je pak konecna...
me on prijde jako nevyrovnana osobnost, ktery si hral na nekoho uzasneho (jako ten muj) v krizi se ukazal jako hovado bez moralky. muj mi udelal ze sestinedeli peklo. az s odstupem to clovek vidi... od nevyrovnaneho chlapa, co nic nevydrzi a utece k mamince pryc. milovala jsi. neboj, zacnes milovat sebe a taky bude fajn 🙂 drzim moc palce. i na ten soud.
@trdelnik234 předběžné opatření mi zamítli,protože jsem moje tvrzení neměla ničím podložené. V pátek jsem ho na socialce sepsala znova,a snad to klapne,když je teď zápis policie.Taky myslím, že to celé na ní doléhá,proto je teď u tatínka, a já si ji beru na víkendy, aby se na ni nepřenášel ten stres a měla klid na učení. Ptala jsem se ji,proč dělá takové scény, ale nedostanu to z ní. Jediné, co jsem z ní dostala,bylo to,že se ji Taťka líbí, a vezme si ho,až bude velká.Jinak děkuji.
@verusky ano,vím, že si za to můžu sama.Máma s ním manipulovala,ale nebylo to tak hrozné. Až teď se to vyhrotilo.A děkuji moc za radu 🙂
@andryyysssek To si myslím je normální, většinou se děti chtějí vdát /oženit se svými rodiči.
A scény si myslím jsou z toho, že je prostě ve stresu, v šoku. Dtě chce mít rodinu celou, ho nezajímají rozbroje mezi rodiči, ono chce mít prostě svou mámu a svého tátu dohromady, u sebe. Bohužel je to tak a děti nesou rozvod hodně hluboko v sobě a některé se s ním vyrovnávají několik let i celý život. nevěř na duchy, když ti někdo tvrdí opak.
@anelamates taky to tak vidím, ale přesto jsem se bála,že za to můžu já, jak řekl bývalý. Ano,svým způsobem můžu.Všichni mě varovali od vztahu s manželem kvůli jeho matce,jsem blbá, jen proto,že byl lepší než ex,a to byl,ale že by ho matka dokázala tak zpracovat,mě ani nenapadlo 😢
@andryyysssek nejsi blba jen jsi ho proste milovala. Ja si sveho ex vzala i když me všichni varovali a zažila si peklo na zemi s nim a jejo matinkou.
@monikagurthova děkuji za uklidnění. Ani nevíš, jak se stydím za to,že se podruhé rozvádím ☹
@andryyysssek ale prosim te za nic se stydět nemusíš! Ja kvůli studu z rozvodu se nechala malem umlátit a dneska uz vím, ze někdy se to proste stát musí. Drtim ti pěsti s dětmi to je proste hrozne co tobě a potažmo jim ti dva dělají ☹
@monikagurthova Stydím se za to,že budu ve 33letech podruhé rozvedená.Jinak děkuji.
@andryyysssek ty se nemáš za co stydět. Snažila ses dost dlouho všechno zvládnout, ale když chlap nechce a ještě se do toho plete tchyně, tak to je hodně těžké. Hlavně si nedávej žádnou vinu a nesváděj to jen a jen na sebe!
@andryyysssek opakuji rozhodne se nemáš za co stydět snažila jsi se vztah zachránit a snažila jsi se dlouho za to jak to dopadlo nemůžeš! Stydět by se měl on s jeho matka
@brnohrot
@monikagurthova holky děkuji za povzbuzení.

Ja hlavne co bych prvni udelala tak bych padila na policii udat blaznivou babu a i chlapa z domaciho nasili a teroru. Toto pak smz vsechno rekni u soudu. Protoze tohle neni normalni chovani a oni si tohle vubec dovolit nesmi. Baba by se mela lecit, je to cvok, jak jsem slibila napisu ti svou zkusenost jen jsem to vcera nestihla.