icon

Manžel běhá s kolegyní z práce, vadilo by vám to?

kefalinka
22. pro 2015

Maminky, nevim jak zacit. Zalozila jsem si jiny profil, protoze nechci aby me nekdo poznal. Budu rada kdyz si ten muj vylev prectete a odpovite jak to vidite vy z druhe starny.
Mam 18-ti mesicni dite a manzel podnika. Asi pred tremi mesici prijal k sobe do kancelare asistentku aby mu trosku vypomohla. Holcina vypada rozumne a libili se mi. Pri diskuzi s manzelem prisli na to, ze maji stejny konicek, a to behani. Slovo dalo slovo a domluvili se na spolecnem behu. A tady zacina muj problem nebo spise blok. Manzel mi to zatajil a ja jednou vecer projizdela facebook a tak nahodne jsem si ji nasla. Videla jsem, ze beha a ten posledni beh, asi tri dny zpatky se shodoval s casem i mistem behu meho manzela. Manzel mi rekl ze jde behat i kam, bohuzel se nezminil ze ne sam. Kdyz jsem si dala dve a dve dohromady, polilo me horko. Takovy ten blby pocit a myslenky plynuly vsemi smery. Vybehla jsem, nemohla jsem to drzet v sobe a uhodila na nej. Prvni se tvaril prekvapene, nechtelo se mu odpovidat, ale nezapiral. Pry mi to nechtel rict, ze presne vedel ze bych udelala scenu, tak o tom pomlcel. Vlastne mi to nejak nevysvetloval. Pro nej o nic neslo. Jen si byli zabehat. Zranilo me to. Duvera byla nahlodana. Domluvili jsme se ze mu to zakazovat tedy nebudu, ale chci vedet dopredu, ze spolu pujdou behat. Slib dodrzel a dalsi beh mi rekl. Ac nerada, pustila jsem ho. Nemyslim si ze jsem nejaka stihacka, ale kdo miluje tak asi i trosku zarli. Asi 14 dni byl klid a pak jsem zase zjistila ze byli spolu spolu natajnacku behat. Teda nerekl mi to, ale kdyz jsem uhodila, rekl ze byli. Ona si totiz kazdy beh dava na fb. Jinak bych to asi nezjistila.
Po tom prvnim incidentu se manzel urazil. Nemohla jsem z nej dostat proc. Urazena jsem prece mela byt ja. On si to domyslel tak, ze odkud jinud bych to mohla vedet, nez ze jsem se mu hrabala v telefonu. Vubec nepripoustel ze bych to mohla zjistit nejak jinak. A tak me jeste obvinil, ze jsem stihacka a hrabu se mu v telefonu. Nikdy jsem to nedelala a delat nehodlam. Tim me dostal. Zname se pres deset let a on mi neveril.
Holky, ted zase odjel behat, vim ze spolu sli. Trosku se to ve me pere. Verim ze nic jineho spolu nemaji, ale i tak mi to vadi. On to vi. Ale pry maji stejne tempo, samotneho ho behani moc nebavi a ostatni delaji dlouho do noci. Tak behaji spolu.
Jaky na to mate nazor, vadilo by vam to? Delam zbytecne dusno? Co by jste delali vy?
Dekuji za vsechny vase odpovedi. Pisu to trosku s emocemi, tak snad se s tim poperete. 🙂

Strana
z8
martinal08
29. pro 2015

Moc nevěřím na přátelství mezi mužem a ženou,ještě když má potřebu tajit to.Slovo dá slovo,po běhání si zajdou na limonádu,posedět,atd..Pak zjistí jak moc si vlastně rozumí a už to pojede.Klasický scénář.

replykatee
29. pro 2015

@saruska89 uplne souhlasím 🙂

replykatee
29. pro 2015

Nechci Tě nijak zvlášť vyvádět z míry, ale byť to má manžel, nebo partner pod kontrolou a o nic nejde, jak říká... věřila bych mu. Ale co ona? Jeho parťačka... jak to má ona? Všechny víme, čeho jsme my ženské schopné. Myslím všeobecně. Takový je život. Když ho budeš doma lámat a dělat mu žárlivý scény, bude jen otrávený a "bude" unikat za ní, protoze je to holka, která nejspíš nic neřeší, muže se ji svěřit, jakou má doma histerku a to jí jen muže nahrát do karet, pokud o to bude stát.
Z vlastní zkušenosti vím, že přátelství mezi mužem a ženou je jen opravdu svetlá výjimka a většinou jí dosáhnou jen opravdu vyrovnaní a v životě spokojení lidé.

ratatooy
29. pro 2015

záležíkam s ní běhá 😀 ale ne,kamaradstvi mezi mužem a ženou muže fungovat,mam osobni skušenost,ale vždycky tam ve vzduchu visí nějaké ALE.takže težko říci,a dobře to vystihla @replykatee pač zaleží jak to má ona.

marton
29. pro 2015

@weri1 hlísím se mezi naivky.Věřím,že je a byl můj manžel vždy věrný.A stejně tak i já jsem nikdy nikoho ženatého nesvedla 😉 .Na přátelství mezi mužem a ženou nevěřím.A nevidím sebemenší důvod,proč by měl ženatý chlap chodit běhat se svojí asistentkou,zatímco je jeho žena doma s dítětem 😠 .

montane
30. pro 2015

Vadilo dost.Prostě ta představa kdepak máte manžela?? ále on si jen šel zaběhat se svou sekretářkou 😝 😝 Prostě si nemůžu nějak pomoct to nejen blbě vypadá, to blbý je 😖

irennn
30. pro 2015

No holky ja byla čerstvě vdana a manžel v zahraničí a seznámila jsem se s takovým zadaným klukem podnikatelem , měl roky přítelkyni a tehotnou a oba jsme měli psy , tak ze je budeme po práci chodit vencit do hor , do lesa ....no a co myslíte dvakrát třikrát jsme šli a pak uz to začal zkoušet , kdyby h se mu nelibila a byla hnusna a tlustá tak by se mnou nikdy vencit nešel .... A své těhotné přítelkyni by klidně zahnul jen bych luskla prstem 😒 Takze ja myslim ze kdyby se mu ta holka aspon trosku nelíbila tak s ni proste běhat nepujde

westie
30. pro 2015

@kefalinka Necetla jsem komentare, ale za me rikam, ze ja bych to chapala a nemela s tim az takovy problem - chodim se s vym sefem na golf a nezjistuji, jestli to jeho zena vi nebo ne - znam i jeji zenu a oni znaji meho manzela. Chape to i muj manzel a nema s tim nejmensi problem. Osobne si myslim, ze veta "to jsem mu jeste povolila" mi prijde zvlastni pro vyvazeny vztah - v tom preci nema kdo komu co povolovat... Ja mam dobre kamarady mezi muzi a naopak muj muz na vyborne kamaradky mezi zenami - minuly tyden jsem ho premlouvala at jde s jednou moji kamaradkou do kina na film, ktery ja ani jeji manzel videt nechceme... Samozrejme, ze dokazu zarlit, ale uprimne, kdyz me bude chtit podvadet, vzdycky se da najit prilezitost...

shine2015
30. pro 2015

Pratelstvi mezi muzem a zenou jsou vyjimky. Vetsinou od toho jedna nebo druha strana ceka vic...bohuzel. A pokud nekdo tvrdi,ze by se stalo uz neco v kancelari,tak na to bych nesazela...prilezitost dela zlodeje....a proc to pokouset. Pokud partner navic lze....neni to moc dobre. A dalsi vec,napada me, jak muzou mit sladene tempo....vzdyt on jako muz pak musi cekat,pochybuji ze ona jako zzena zvlada stejne...
Ja jsem proti....myslim ze to vztahu moc neprospeje....napada me,zda zakladatelka taky chodi do fitka nebo bazenu ap a zda by vadilo partnerovi kdyby chodila pravidelne ona s kamaradem...tim nemyslim delat mu to na truc to vubec ne...ale zda mu je uplne jedno co dela kde s kym zakladatelka.....

elu
30. pro 2015

ja bych mu řekla, že se nehodí, aby se svou zaměstnankyní udržoval i takto přátelský vztah, jsou spolu v práci a pak jdou spolu běhat a kde ses ty a dítě?, ne, jako není to profesionální, má si ji držet od těla, at běhá jak perfektně chce

kocvarovas
30. pro 2015

Mně by to taky vadilo a jak nesnáším běh, snad bych se i nabídla, že s ním budu chodit běhat já, když nechce chodit sám. Dítko můžete dát do spešl kočárku a běhat i sním..

shine2015
30. pro 2015

@kocvarovas diky tvemu prispevku me neco napadlo - ja bych teda behat nechodila,ale pokud bude behat s kolegyni kamaradkou,vyfasuje s sebou dite....a ja budu mit dve hodky klid 😉😃

barulina
30. pro 2015

Moje kolegyne beha s kolegou a vim jiste ue spolu nic nemaj a ani mit nechcou

shine2015
30. pro 2015

@barulina nezlob se ale 100% to nevis

barulina
30. pro 2015

@shine2015 vim. Jeji muz je zaroven nas kolega, celkove g nasi profesi mame vetsinu kamaradu kolegu,to bych nemohla s klzkama ani na pivko jen protoze maj pindu ;D a co takova nocni ve dvou spolu v aute. To bych musela sukat snad s kazdym

shine2015
30. pro 2015

@barulina to ze jste vsichni kamaradi vubec nic nevypovida o tom,kdyz tvoje kolegyne a kolega spolu chodi behat ze spolu nic nemaji....dost casto se stava ze spolu rodiny kamaradi a pak dva z nich ujedou....a nikdo tady nehodnoti vase vztahy v praci...jen jsem uvedla,ze to tvoje "jiste" nemuzes 100% tvrdit...😉

shine2015
30. pro 2015

@barulina navic oni by se tak sverovali 😉

barulina
30. pro 2015

@shine2015 a tvrdim ;)

barulina
30. pro 2015

@shine2015 nevidim na behu s kolegou kamatadem nic zleho

shine2015
30. pro 2015

@barulina 😃 ale to ze ty to tvrdis jeste vubec neznamena ze to tak opravdu je 😃

marton
30. pro 2015

@shine2015 bohužel máš pravdu.Mám ve svém okolí dvě rodiny co se tak přátelily,až si on začal s druhou a po 25ti letech je z toho rozvod ☹ .

shine2015
30. pro 2015

@barulina ale jo nemusis na tom videt nic zleho....to ti nikdo nebere 😉

barulina
30. pro 2015

@shine2015 jj ja si myslim.

shine2015
30. pro 2015

@marton ono to tak byva ...vsichni se kamaradi,maji se radi a ani neplanuji neveru apod...pak se navstevuji,manzele se pohadaji,kamar se zastane kamaradky nebo jeden pro druheho ma pochopeni....stane se to jednou dvakrat vickrat....a pak se doma nepohodnou,na koho si v krizi vzpomenou,kdo jim rozumel??? Nejprve se hleda u dvojky vina...uklidnuji se a jednoho dne se to proste zvrtne....a pritom puvodne to nikdo neplanoval a ani nechtel...a pokud se rozvedou,casto to je chyba,pokud meli x let doma fungujici manzelstvi....protoze prijdou casem na to ze kamarad ma chyby...spadnou jim ruzove bryle...

Ono prave i tim ze se znaji a nemaji ostych atd maji se radi a maji k sobe blizko....byva to velice caste bohuzel...a taky kdyz bude tvoje potazmo vase kamaradka cekat u vas doma na tebe s tvym manzelem,ani te nenapadne,ze tobe blizci lide by toto udelali....a to same kdyz u vas bude cekat na tveho muze jeho kamarad....prijel driv nez on tak si dal kavu a ceka...a tveho muze taky nenapadne ze jeho skoro nej kamos Lojza by mel choutky na Tebe....zni to drsne ale tak to bohuzel byva....

shine2015
30. pro 2015

Jinak vsude kolem me tam kde se takhle navstevuji to skoncilo driv nebo pozdeji neverou....a i rozvod castokrat probehl....proto my zadne takove kamarady (par) se kterymi bychom byli hodne blizci nemame....ano zajdem na vinko kafe apod,ale odsud podsud...ja mam jednu nej a ,par dobrych kamaradek,ale jinak vse beru jako zname....a zadne pravidelne vecirky, spolecne dovolene apod....podle me to nedela dobrotu.

evulinkab
30. pro 2015

@kefalinka Ahojky, nečetla jsem přispevky ostatnich maminek, co ti tady odpovidaly, ale za me: Mne by to vadilo.Vadilo by mi behání s novou asistentkou, vadilo by mi i to, že ti to zatajil..Nepises, jak je ta asistentka stará, jak moc je hezká🙂Asi bych se na to divala jinak, pokud by to byla nejaká neatraktivní obtloustlá dáma v letech než pokud je to mladá šikovná holčina.V tom pripade by mi to vadilo a to dost.A to nejsem žárlivka, jen ta situace-nová asistetnka, společne behání, tajnosti.....to bych asi nezkousla

shine2015
30. pro 2015

@evulinkab presne...a to ze lhal je blbe. A v dnesni dobe kde jsou holcici fitka a treneri na kazdem kroku....a proc by mel delat doprovod otci od rodiny nejaka mlada baba...

michaela_2
30. pro 2015

@barulina Jenomže situace, kdy se celá parta v práci domluví, že vyrazí někam zapařit, je něco úplně jiného. Ano, můj manžel má taky sekretářku a jinak jsou zaměstnanci samí kluci, technici.
Jasně, že jí z kolektivu nijak nevylučují. Ale upřímně - tahle holčina, v té firmě teprve nedávno začala, jak píše zadavatelka a běhání rozhodně není nic, co by bylo spojené s pracovními záležitostmi 🙂.
Mě to prostě připadá úplně zbytečný. I kdyby k nevěře nakonec stejně nedošlo, nevěřím tomu, že jim to společné běhání vydrží. Jak píše jedna holčina tady, jeden z nich po tom druhém zkusí vyjet a pak jen záleží, jak se k tomu ta druhá strana postaví.

Nedávno, kdy jsem výjimečně byla v obchodech bez dětí, mě jeden cizí kluk, chtěl pozvat kafe nebo na večeři. Mám kafe ráda! 😀 piju ho často a taky ráda jím 😎 .
Ale ne, nešla jsem. Stejně tak, jako bych nešla, kdyby mě zval kolega v práci.
Společnému tempu na běhání moc nevěřím, páč venku potkávám chlapy téměř výlučně samotné, nebo v páru taky s chlapem, a to samé u ženských. Prostě s ní běhat chce, tečka.

michaela_2
30. pro 2015

@kefalinka Zajímalo by mě, jak se to vás vyvrbí, do budoucna 🙂. Víš, ono ti možná připadá ponižující, říkat mu teď, jak ti to vadí a nechávat se od něj následně napadat, že žárlíš. Ale zaprvé, ženská intuice většinou funguje a pokud nejsi chronická žárlivka a toto je ojedinělý případ, něco na ní asi bude 🙂.
A zadruhé, raději ze sebe teď udělat menší stíhačku, ale třeba předejít tomu, že za pár měsíců budeš zakládat diskuzi s názvem : Manžel mě opustil kvůli asistence.
Napsala jsem to asi tvrdě, ale moc ti držím palce!

shine2015
30. pro 2015

@michaela_2 presne...stihacka nestihacka,,nema cenu delat ze mi to je jedno kdyz mi to vadi...kdyby chodil behat s kamosem tak je to uplne jina situace

Strana
z8