Manžel běhá s kolegyní z práce, vadilo by vám to?
Maminky, nevim jak zacit. Zalozila jsem si jiny profil, protoze nechci aby me nekdo poznal. Budu rada kdyz si ten muj vylev prectete a odpovite jak to vidite vy z druhe starny.
Mam 18-ti mesicni dite a manzel podnika. Asi pred tremi mesici prijal k sobe do kancelare asistentku aby mu trosku vypomohla. Holcina vypada rozumne a libili se mi. Pri diskuzi s manzelem prisli na to, ze maji stejny konicek, a to behani. Slovo dalo slovo a domluvili se na spolecnem behu. A tady zacina muj problem nebo spise blok. Manzel mi to zatajil a ja jednou vecer projizdela facebook a tak nahodne jsem si ji nasla. Videla jsem, ze beha a ten posledni beh, asi tri dny zpatky se shodoval s casem i mistem behu meho manzela. Manzel mi rekl ze jde behat i kam, bohuzel se nezminil ze ne sam. Kdyz jsem si dala dve a dve dohromady, polilo me horko. Takovy ten blby pocit a myslenky plynuly vsemi smery. Vybehla jsem, nemohla jsem to drzet v sobe a uhodila na nej. Prvni se tvaril prekvapene, nechtelo se mu odpovidat, ale nezapiral. Pry mi to nechtel rict, ze presne vedel ze bych udelala scenu, tak o tom pomlcel. Vlastne mi to nejak nevysvetloval. Pro nej o nic neslo. Jen si byli zabehat. Zranilo me to. Duvera byla nahlodana. Domluvili jsme se ze mu to zakazovat tedy nebudu, ale chci vedet dopredu, ze spolu pujdou behat. Slib dodrzel a dalsi beh mi rekl. Ac nerada, pustila jsem ho. Nemyslim si ze jsem nejaka stihacka, ale kdo miluje tak asi i trosku zarli. Asi 14 dni byl klid a pak jsem zase zjistila ze byli spolu spolu natajnacku behat. Teda nerekl mi to, ale kdyz jsem uhodila, rekl ze byli. Ona si totiz kazdy beh dava na fb. Jinak bych to asi nezjistila.
Po tom prvnim incidentu se manzel urazil. Nemohla jsem z nej dostat proc. Urazena jsem prece mela byt ja. On si to domyslel tak, ze odkud jinud bych to mohla vedet, nez ze jsem se mu hrabala v telefonu. Vubec nepripoustel ze bych to mohla zjistit nejak jinak. A tak me jeste obvinil, ze jsem stihacka a hrabu se mu v telefonu. Nikdy jsem to nedelala a delat nehodlam. Tim me dostal. Zname se pres deset let a on mi neveril.
Holky, ted zase odjel behat, vim ze spolu sli. Trosku se to ve me pere. Verim ze nic jineho spolu nemaji, ale i tak mi to vadi. On to vi. Ale pry maji stejne tempo, samotneho ho behani moc nebavi a ostatni delaji dlouho do noci. Tak behaji spolu.
Jaky na to mate nazor, vadilo by vam to? Delam zbytecne dusno? Co by jste delali vy?
Dekuji za vsechny vase odpovedi. Pisu to trosku s emocemi, tak snad se s tim poperete. 🙂
Bez chyb .... Vadilo by mi to, jak uz tu psaly jine damy... Pratelstvi mezi muzem a zenou proste neexistuje bez pripadne touhy nebo po pripadnem sexu 🙂
@nikody - existuje, sama jsem takové zažila, prostě kámoš to je dobrý, ale prostě nic nic nula ani já ani on, bohužel takových případá je málo obykle opravdu o něco jde, nebo min. tam je zájem...
@marcicek84 jsou to opravdu vyjimky..a tady bych byla opatrna - mlada asistentka atd
@nikody Pitomost na entou. Je to o lidech...
A osobních zásadách.
Ne, opravdu jsme se svým nej kamarádem nad tím nikdy nedumali. Je to prostě kamarád. Oba si natolik svých partnerů ceníme, že nemáme potřebu zanášet.
Mimo to - naše kamarádství si ceníme víc než jen sex.
Este pred troma tyzdnami by som Ti napisala, ze o nic nejde. Ale teraz s vedomim, ze ma moj manzel dlho podvadzal so svojou spolocnickou vo firme (ani mlada nieje, o 11 rokov starsia), napisem, aby si si davala pozor. Mne sa to proste nepozdava, ze Ti to taji, ze s nou ide behat.
jakože běh s ženou samotnou - nevadí. Ale ty tajnosti kolem....nejspíš nemá čisté svědomí, jinak by neměl problém to říct ne... Jako já nejsem stíhačka, ale po tomto bych asi začla být. Asi bych je šla sledovat...Ale tak já jsem asi magor🙂 navíc první muž mě podváděl a zapíral tak si to sebou nesu
Můj názor je,že když kolem toho manžel dělal takové haló, tak to není úplně čisté...
Nevadi ti, ze spolu behaji, vlastne je to skvely napad, jen sehnat hlidani a rada s nimi zajdes taky zabehat. 😉 Zkus to na partnera nejak uhrat, abys alespon jednou mohla vybehnout s nimi. Hned budes mit vetsi jasno a pokud tam neco vznika, mas sanci to vyklidnit. Pokud o nic nejde, nema duvod te nevzit s nimi. Pokud se bude hodne cukat, navstivila bych ho ve firme i s prckem. Cil je poznat asistentku, trosku ji potrapit svedomi.
@brunetka11 hm, když myslíš
@shine2015 tohle mi u manželek 'kolegů-kamarádů' přišlo vždy vtipné... To že přijde ala za ním do práce a půjde s ním na oběd neodežene potencionální 'milenku', ba naopak...?! Je to spíš směšné, kormpokud všichni v práci ví, že ženatý je... Někdo to má jako hobby balit ženáče... Jen tak...
Spíš než "dolezat" za manželem do prace (když stejme všichni vedi, že je zenaty), bych si zaridila oběd s nějakým kamarádem, a aby se to manžel jen tak mezi řečí dozvěděl: "Vis, jak jsem ti říkala o Petrovi z pískoviště, jak se s jeho dítětem kamarádi to naše? Dneska jsme vzali deti na oběd. Deti byly spokojene a ja si aspoň pokecala s někým dospelym". Na připomínky manžela: "bud v klidu, to je kamarád. To, že spolu chodíme na obědy neznamená, že me chce o*ukat. Ty se svojí asistentkou přece taky nespíš, ne?"..
@shine2015 Taky dobrý 🙂
Navštívit ho hezky upravená v práci, i s malým - to bych asi taky udělala 🙂. Minimálně to zvýší sebevědomí zakladatelky - a to je určitě třeba. Pokud se ale jedná o to, jestli to danou slečnu přiměje nějak jít do sebe - v případě, že na jejího manžela hraje něco víc, tak to si nejsem tak jistá. Zakladatelka přeci psala, že se už spolu viděly. O tom, že mají prcka určitě ví také.........................
@nikody - podle mě to stavit se s rodinou do práce za manželem je fajn, protože 90% žen které mají zájem, najednou vidí, že jeho žena není fúrie ani ošklivá a prostě ztratí zájem, navíc uvidí ty děti na vlastní oči, o které by se musela postarat např. u střídavé péče...ono vědět i vidět naživo je nebe a dudy, hlavně, jak ženská přijde s katalogem na letní dovolenou, že ji to dala známá a jak plánuje letní dovolenou s dětmi, no ono to zvedne u potenciální zájemkyně emoce a málokterá to vydrží, ještě nejlíp, když jdou všichni spokojeně na oběd...a to s tím vtěrnutím na běh, to bych viděla, jako další tah, ale pokud paní neběhá, tak je to celkem nerealizovatelné...
Běhání by mi nevadilo, to, že s tím dělá takové ofuky, už ano, ať už je za tím cokoliv. Ovšem na druhou stranu, když s ní bude chtít dělat něco nemravného, místo a čas si najdou velice snadno, tím spíš, když spolu pracují. 24 hodin denně s ním jednoduše být nemůžeš, jednak to nejde a pak bys z toho ani nic neměla, protože by Tě nepodvedl ne proto, že nechce, ale proto, že nemůže...a to je podle mě přece jen rozdíl.
Scénami a zákazy vlastně nic neovlivníš, resp. rozhodně ne pozitivním směrem.
Do práce bych za ním taky nešla, přijde mi to pod úroveň (v téhle situaci, samozřejmě, kdy je evidentní, proč tam jsi, normálně na tom nic není). Navíc bych se ani nespoléhala na to, že pouhá Tvoje fyzická přítomnost by něčím ve slečně hnula, protože buď za a) chodí s Tvým manželem běhat opravdu kamarádsky nebo ze slušnosti k šéfovi a nic Ti od ní nehrozí tak jako tak, nebo za b) s ním chce něco mít, protože ji prostě přitahuje, a pak s největší pravděpodobností i bude, protože předpokládám, že i nyní ví, že jeho manželka není kartonová postavička, a za c) se do něj zabouchla a v tom případě je to stejné jako u B, ovšem navíc ji ta představa společného štěstí s vašimi dětmi i láká. B a C platí samozřejmě v případě, že ona ho přitahuje...
Upřímně? Řekla bych mu, že Tě mrzí, že Ti to neřekl, ale že se v tom nehodláš pitvat, protože ve finále to stejně neovlivníš. A já jsem teda všem svým chlapům vždycky na začátku vztahu řekla, že pokud mě budou chtít podvést, tak ať to alespoň dělají tak dobře, že se o tom nedozvím...to bych mu možná doplnila, aby mu došlo, že nejsi tak naivní, abysis myslela, že z toho nikdy nic nemůže být, ale že jsi nad věcí. A jak navrhuje @japona , trochu bych si vyrazila z kopýtka, klidně i na dámskou jízdu, a vůbec trochu "nebyla permanentně k dispozici". Ne proto, že by to mělo něco ovlivnit (protože jestli spolu něco budou chtít mít, tak to prostě udělají, i když proti nim bude celý svět a ještě jim to bude připadat dobrodružně romantické), ale protože je to prostě fajn a rozhodně to ničemu neublíží... 😉 @kefalinka
Mě by to vadilo, protože to není jednou, ale trávili by spolu hodně času. Ale to je můj názor.
stejně nikdo nic neovlivnime,pokud se ma stat stane se a stejně tak se muže stat tobě.přijdeš do práce najdeš mileho kolegu a už se povezeš.1 partner na cely život je stejně blbost kterou jsme si jako lidstvo vytvořily násilně sami.
@ratatooy - tak ono to jako úplně blbost není, i určité druhy v přírodě jsou monogamní...no a obvykle v přírodě ta péče o mládě není tak dlouhodobá jako u člověka, takže se to nedá srovnávat. Člověk dítě vychovává podstatně déle a vzhledem době a finančním nárokům, které zvíře nezná, je preferována monogamie, ano dá se rozvést, ale po rovozu soudy a kdo komu kolik platit a někdy neplatí jak má atd., dále přenosné pohlavní nemoci vč. HIV, jsou i nemoci, před kterými kondom vážně neochrání, takže ono se to asi vytvořilo z nutnosti.
Jak to pokračuje, běhá s ní dal? Podnikla jsi něco?
@vlocka1984 no tak snad to tak zustane a bude klid ... 😉
Jeste jsem zapomnela pripsat maly poznatek. Slecna bezkyne si nasla pritele. Tak jsem trosku klidnejsi. Snad mi rozumite. 😀

Vadill by mi to, jak uz tu psaly jime damy... Pratelstvi mezi muzem a zenou proste neexistuje bez pripadne touhy nebo po pripadnem sexu 🙂