Manžel běhá s kolegyní z práce, vadilo by vám to?
Maminky, nevim jak zacit. Zalozila jsem si jiny profil, protoze nechci aby me nekdo poznal. Budu rada kdyz si ten muj vylev prectete a odpovite jak to vidite vy z druhe starny.
Mam 18-ti mesicni dite a manzel podnika. Asi pred tremi mesici prijal k sobe do kancelare asistentku aby mu trosku vypomohla. Holcina vypada rozumne a libili se mi. Pri diskuzi s manzelem prisli na to, ze maji stejny konicek, a to behani. Slovo dalo slovo a domluvili se na spolecnem behu. A tady zacina muj problem nebo spise blok. Manzel mi to zatajil a ja jednou vecer projizdela facebook a tak nahodne jsem si ji nasla. Videla jsem, ze beha a ten posledni beh, asi tri dny zpatky se shodoval s casem i mistem behu meho manzela. Manzel mi rekl ze jde behat i kam, bohuzel se nezminil ze ne sam. Kdyz jsem si dala dve a dve dohromady, polilo me horko. Takovy ten blby pocit a myslenky plynuly vsemi smery. Vybehla jsem, nemohla jsem to drzet v sobe a uhodila na nej. Prvni se tvaril prekvapene, nechtelo se mu odpovidat, ale nezapiral. Pry mi to nechtel rict, ze presne vedel ze bych udelala scenu, tak o tom pomlcel. Vlastne mi to nejak nevysvetloval. Pro nej o nic neslo. Jen si byli zabehat. Zranilo me to. Duvera byla nahlodana. Domluvili jsme se ze mu to zakazovat tedy nebudu, ale chci vedet dopredu, ze spolu pujdou behat. Slib dodrzel a dalsi beh mi rekl. Ac nerada, pustila jsem ho. Nemyslim si ze jsem nejaka stihacka, ale kdo miluje tak asi i trosku zarli. Asi 14 dni byl klid a pak jsem zase zjistila ze byli spolu spolu natajnacku behat. Teda nerekl mi to, ale kdyz jsem uhodila, rekl ze byli. Ona si totiz kazdy beh dava na fb. Jinak bych to asi nezjistila.
Po tom prvnim incidentu se manzel urazil. Nemohla jsem z nej dostat proc. Urazena jsem prece mela byt ja. On si to domyslel tak, ze odkud jinud bych to mohla vedet, nez ze jsem se mu hrabala v telefonu. Vubec nepripoustel ze bych to mohla zjistit nejak jinak. A tak me jeste obvinil, ze jsem stihacka a hrabu se mu v telefonu. Nikdy jsem to nedelala a delat nehodlam. Tim me dostal. Zname se pres deset let a on mi neveril.
Holky, ted zase odjel behat, vim ze spolu sli. Trosku se to ve me pere. Verim ze nic jineho spolu nemaji, ale i tak mi to vadi. On to vi. Ale pry maji stejne tempo, samotneho ho behani moc nebavi a ostatni delaji dlouho do noci. Tak behaji spolu.
Jaky na to mate nazor, vadilo by vam to? Delam zbytecne dusno? Co by jste delali vy?
Dekuji za vsechny vase odpovedi. Pisu to trosku s emocemi, tak snad se s tim poperete. 🙂
Ahoj, taky bych s tím měla problém....zatím si myslím, že spolu nic špatného nedělají, ale člověk nikdy neví, co se z toho vyvine. Takže bych to nenechávala zbytečně náhodě a zkusila bych to zařídit nějak jinak....určitě to nechce dělat hysterické scény a něco mu zakazovat, to by se akorát obrátilo proti tobě a byla by jsi za hysterku apod. a dělal by to dál. Určitě bych se snažila si to zařídit tak, abys mohla začít běhat ty s ním a dítě by Vám v tu chvíli někdo pohlídal. Proti tomu nemůže říct přeci vůbec nic, nebude běhat sám, když mu to nevyhovuje a ty budeš v klidu. Jí bych z toho takto šikovně vyšachovala a on by se nemohl už na nic vymlouvat. Pokud manžel bude trvat na tom, že bude běhat jen s ní, tak je to divné a tam bych si už dala pozor.
můj EX měl taky kamarádku, z prvu se vymlouval na to že náš maléj syn (tehda 3 roky) nemá rovně starého kamaráda a tehda jeho údajná kamarádka měla stéjně starého syna....začal tajně chodit se synem a s ní a jejím synem do parku (za zábavou at se děti vyblbnou),pak už psala tajně ex sms a volala i ve 23h večer a jednoho krásného dne,jí dokonce čekal s autem před školkou aby ji doprovodil s jejím synáčkem domů,tehda jeho kamarádka to měla asi 5 min domu...t akže asi tak....kamarád taky rád 😉 já bych na to neměla koule 🙂
Milá kefalinko,jsi šikulka jen bud ostražitá.....čidla měj vystrčená 🙂 ...držím pěstí.....
no to čo je za systém? prečo to tají akože pred tebou ?z akého dôvodu ? toto by som neakceptovala. keby chodil behať s kolegom,alebo starodávnymi nejakými kamoškami z detstva,alebo čo,ok,pochopím,ale toto neni normálné ani košér. toto sa nerobí. a prečo zrovna so svojou mladou asistentkou ? toto tu niečím smrdí.

@kefalinka jen aby nechodil s kolegyni i plavat......