icon

Manžel chce rozvod

bohunka87
11. dub 2017

Holky musím se vám vypovídat a budu ráda jak mi napíšete vás názor. S manželem jsme spolu 11 let z toho teď 18.4.to bude osm let co jsme manželé. 1.4.prisel z práce a oznámil mi že chce rozvod. Že mě má rád ale že není zamilovaný. V našem vztahu sme se nehadali měl vše co chtěl a to prý byl problém. Že jsem moc hodná. Byla to pro mě rána kterou sem nečekala. Nepoznala sem na něm nic choval se ke mě pořád stejně. Děti spolu nemáme. Prostě chce být momentálně sám. Já ho pořád miluji a nevím co si mám sama se sebou počít. Zkoncila sem na antidepresivech,proste sem úplně na dně. Druhou šanci odmítá. Prostě je to palicak. Co by jste dělali na mém místě?

Strana
z6
hanyas
29. čer 2017

@tetalucina jasne, ze pokracujeme. A nevzdame to, uz kvuli tobe! Hele, vubec nemysli na to, ze za to vsechno muze tvoje touha po miminku. Tvuj chlap je jednoduse slaboch a radsi zdrha. Kdyz jsem to vcera rikala manzelovi, co te potkalo, sam rekl, ze to neni chlap, ale obycejnej haj*l. Tohle se proste nedela. Kdyby ses potrebovala vypovidat, klidne pis. Snad ti aspon pismenkama budu moct trochu pomoct... drz se holka moje 😘

tetalucina
30. čer 2017

@hanyas diky moc, rekl mi doslova, ze dite chtel, ale nevedel kolik to bude stat penez a kolik bude muset podstoupit ponizujicich vysetreni😢to me dostalo, on krome spermiogramu a odberu krve nepodstoupil☹takze asi lepsi, ze jsmr mimi nemelivzhledem k jeho sobectvi....vy se drzte a dej mi vedet jak pokracujete ju.a dekuju moc😘

hanyas
30. čer 2017

@tetalucina ty penize bych snad pochopila. Je pravda, ze na to padne fura penez. Ale ponizujici vysetreni...to radsi nekomentovat. Chapu, ze spermiogram neni nejoblibenejsi, ale je to to jediny neprijemny, co chlap podstupuje. Zenska pritom zkousi mnohem vic... jsi silna holka. Ty to bez nej zvladnes. Treba mu to jednou dojde, az to "okouzleni" tou novou pomine, ale to ty uz budes uplne nekde jinde. A bude ti fajn 😘

bohunka87
autor
30. čer 2017

@tetalucina ahojky, moc mě mrzí, že prochazis tím co já. My jsme se taky snažily o mimco.Podstoupily jsme dvě IUI jednou to bylo mimodelozni a podruhé sem potratila. Teď sme měli v plánu jít zase. Ale prostě potkal jinou a tak to dopadlo. 19.7 máme rozvodové stání. Přišlo mi to včera,tak mě to zase semlelo a to sem si myslela, že jsem z nejhoršího venku. Mám přítele s kterým se vídám o víkendech,protoze bydlí 60km daleko. Manžel nemůže rozdýchat jak sem se dala do pořádku,jak vypadám a že sem si někoho našla. A on není moc šťastný. Jestli můžu poradit z vlastní zkušenosti co nejdříve si najdi bydlení. Sice samota je zlá, ale rychleji se s tím vyrovnat, než ho mít pořád na očích. Jak budeš z nejhoršího venku, tak si najdi kamaráda, který se ti bude věnovat a hlavně si tě vážit. Držím palečky ať tě to co nejrychleji preboli😊

msimankova
30. čer 2017

@bohunka87 ráda čtu, že se ti daří dobře! 🙂 A tedy k tomu miminku - tak si tak myslím, že s jiným chlapem to půjde samo...

romkov
1. srp 2023

@bohunka87 Cetla jsem celou diskuzi, jak Vas pribeh pokracuje?🙏

Strana
z6