icon

Manžel chodí ke kolegyni z práce domů na kávu

krejculinek
20. říj 2016

ahojte, omlouvám se, ale potřebuji to nějak vyventilovat, s manželem jsme se pohádali, on tvrdí, že o nic nejde a mě to přes to mrzí a je mi líto, Nenamítám absolutně nic proti tomu, aby šel po práci s kolegy samozřejmě i s kolegyněmi na kávu nebo pivo, ale nepřijde mi prostě normální, nebo vhodné k jedné kolegyni chodit na tu kávu k ní do bytu. On mi tvrdí, že je to uplně v pořádku, že jsou kamarádi, že o nic nejde, že by mě nikdy nepodvedl a bla bla bla. Já mu věřím, ale stejně mi to prostě mrzí a je líto, protože červíček v té hlavě stejně vrtá a celá ta situace mi je nepříjemná, On mi to neřekl, protože věděl, že by mě to mrzelo, dozvěděla jsem se to náhodou, když jsem se ho zeptala proč mi o tom neřekl, samozřejmě že odpověděl, proto aby mi to nemrzelo, což je pro mě druhá strana věci co mě mrzí, že s vědomím toho, že ví, že mi to bude líto to dělá jen to vyřeší tím, že mi o tom neřekne. Takže tím pádem v sobě tu důvěru k partnerovi člověk zase vyhrabává hůře. Navíc asi je tahle kolegyně začarovaná, protože na fotkách ze Silvestra si ji manžel do půl těla svlečen házel kolem pasu v podprsence a mě bylo zase řečeno, že to je v pořádku, že jsem hysterická žárlivka, co vše moc prožívá, že to byl Silvestr a že tam takhle řádil uplně každý, Táhne se to už dlouho a já nad tím pořád přemýšlím a nemohu to vyhnat z hlavy, všem před moc děkuji za názory 🙂

Strana
z3
japona
7. lis 2016

@krejculinek Jak to dopadlo?

babanci
8. lis 2016

Tak musím Ti říct, že dělám v mužském kolektivu a to mě dost nalomilo důvěru v ně. Můj chlap jít na kávičku ke kolegyni, tak zažije takový cirkus, že na to do smrti nezapomene. Asi jsem hysterická žárlivka, ale na takové nevinné návštěvy teda moc nevěřím. Můj kolega např. vždy kritizoval svojí sousedku, jak vykuřuje z okna, jak se nosí jako dámička, nemohl jí ani cítit. Hádej s kým žije po rozvodu s manželkou?

Strana
z3