icon

Manžel mě opouští. Jak se s tím vyrovnat?

benjamin
13. únor 2007

Ahoj holky,dnes mám nejhorší den ve svém životě. Nevím jak nastalou situaci řesit... Manžel mi dnes po 9letém vztahu,přičemž máme půl roku po svatbě a 4měsíční miminko řekl,že odchází k jiné... Nevím jak dál, jak toto řešit,jestli prosit,křičet nebo se v klidu rozejít. Prosím o radu,budu ráda za každý příspěvek

wladka
25. kvě 2007

alfula.. preco na teba utoci?? 😕 .. to nei je spravne.. 😠

a rano si to premysli.. mas cas cez vikend.. zvaz si vsetko pre a proti..

aaa
25. kvě 2007

alfula-máš ode mne odpověď na beremese 😉

wladka
25. kvě 2007

aaa...a co si tam napisala???? 😉

ako? lepsie??

alfula
25. kvě 2007

kili: do rana se zblaznim.
sue: jsi hodna,vim,ze to myslis dobre.

aaa: prectu si to,dekuji.Jsem fakt na dne.Mrzi me i tva situace,jsem to probrecela vsechno.Stoji vubec chlap za tohle vsecko?No kde to jsme vubec?

wladka
25. kvě 2007

alfi,ani se neptej..taka blba doba je 😠

vydrz, premysli si to..treba chod spat k detom..alebo ho posli do obyvaku..

aaa
25. kvě 2007

Holky, u mě je to blbý... Já nemám žádný novinky. Nevím,jak to u nás dopadne, ale pořád ještě to nechci vzdát.. Jsem možná hloupá, ale prostě mi za to stojí.

kili
25. kvě 2007

alfula, to treba zaviesť tichú domácnosť, nám to funguje 😀

sue
25. kvě 2007

Alfula, ďakujem... naozaj to myslím dobre...a po svojich skúsenostiach s chlapmi... hmm... neviem prečo tak bojujem za to, aby si neodišla... len mi je ľúto tvojich dievčat ☹

wladka
25. kvě 2007

aaa, jasne.. 😉 .. bojuj,ak ti kaze srdce.. mozno to vas vztah utuzi..a ked ti kazdy den zavola, to je dobre znamenie.. ale nehovorme hop, kym nepreskocime.

alfula
25. kvě 2007

kili: ja bych takle nemohla,ticha domactnost me trapi. 😉

sue:me taky on sam rikal,ze prece ho neopustim jen kvuli tomu,ze semnou nespi 😲 ze to pry neni dulezite.Ale vim,ze ze svoji ex mel uplne jiny sex nez semnou. ☹

aaa
25. kvě 2007

wladka-děkuju... zatím se nevzdávám...

No,holky, jdu do prázdné manželské postele..
Přeju všem dobrou noc a zítra se na vás budu těšit.

wladka
25. kvě 2007

alfa,akoze iny?? lepsi??

alfula
25. kvě 2007

aaa: mrzi me to,co potkalo tebe.Kdybych mohla,otocim kouzelnym prstenem a udelam vsude stesti. 🙂

Holky,kdybych nemala sve dcery,vzdala bych to

kili
25. kvě 2007

alfula, ja to tiež nenávidím, ale je to lepšie ako krik. No a najlepšie sa komunikuje cez SMS-ky 😀 , vtedy sa tiež nedá kričať. Len potom tie účty 🤐

wladka
25. kvě 2007

kili,sms ani nie.. potom is nervozna ak neodpise 😀

sue
25. kvě 2007

Aaa ☹ držkaj sa...
Alfula... to, že nemáte sex sa vyriešiť musí... manželstvo bez sexu pokiaľ to nevyhovuje obom stranám, dôvod na rozvod je... ale nie bez boja... 😔

alfula
25. kvě 2007

wladka: manzel mi rikal,ze se svoji ex zkouseli anal,sexovali spolu u nej ve firme na stole a takove pikantni vecicky.Kdyz jsem to vse chtela taky zkusit,nikdy nechtel.Zacal se vymlouvat ☹

kili
25. kvě 2007

wladka, to píšem dovtedy, až napokon napíše. V hádke sa k slovu nedostanem 😀

sue
25. kvě 2007

Alfula ☹ neboli to len kecy?

alfula
25. kvě 2007

kili:ja nebudu utracet za nej sms 😀 kaslem na nej 😎

wladka
25. kvě 2007

ooooch.. ze by si vzpomnel?? chuno!!! 😠 ..

ja bych se nasrala, a kupila vibrator.. a dala o pslat postou.. akoze mi posielaju prekvapko 😀 .. to by mozno nedopadlo dobre 😒

alfula
25. kvě 2007

sue:nebyli,znam ji a vim,ze byl pry do sexu jak divej,zkouseli vsechno.Semnou nechce ☹ proc semnou zije vubec? ☹

alfula
25. kvě 2007

vite co je gol?Ona dela ted v bordelu kurvu 😀 On e za to stydi,ted ji pomlouva jak byla spatna.Ale sex vzdy chvalil ☹

kili
25. kvě 2007

alfula, sú chlapi, čo by so ženami, čo nemajú radi robili hocičo, ale keď to majú robiť s matkou ich detí, tak sa im to protiví 😒

sue
25. kvě 2007

Alfula... vieš... prvé mesiace sexuálneho života s novým partnerom sú úplne iné, navyše deti poriadne nabúrajú sexuálny život + do toho si môžeš zarátať, že s ňou si "fyzicky veľkostne" sadol viac - ak je on menší a aj ona bola menšia, určite im to fungovalo viac ako tebe s ním...

alfula
25. kvě 2007

kili: fakt? 😲 a proc ?

alfula
25. kvě 2007

sue:myslis mensi vaginu? 😀

sue
25. kvě 2007

Alfula, to o čom píše Kili je preto, že chlapi sa veľakrát nezmieria s telom svojej ženy pri tehotenstve - nepatrí už len im, prsia nie sú len objekt sexuálneho záujmu, ale najmä na kojenie... proste ženu vnímajú ako matku...a dosť im robí problém objaviť v nej aj milenku...

sue
25. kvě 2007

Alfula, áno 🤐 menšiu vagínu...

alfula
25. kvě 2007

sue: najdu si radsi zenskou 🤐

ze by opravdu nikoho nemel?a jen si to rok dela sam?

Strana