Manžel mě opustil kvůli šestnáctileté. Co dál?
Dobrý den, jsem už na pokraji zoufalství, loni v dubnu jsme se s chlapem dohodli že po 13 letech pujdem od sebe. Proběhl soud, vše bylo v pořádku. Pak jsme se k sobě začali vracet, spousta randicek, zábavy, jeden na druhého sme se zase těšili, byli jsme zase zamilovaní a vše fungovalo jak uz dlouho ne, nebydlel u nás, ale jezdil za námi, přespával tu, společně výlety s dětmi atd. Proste sme se oba hodně snažili. A vše perfektně par měsíců fungovalo. Pak ale chlap od nás s detmi v 31 letech odešel ze dne na den k 16 lety holce. Tvrdil, ze ona v tom má velký city, ale on ne, ze si jen hrozne rozumí a mají si o čem povídat.nebo nevím jak uz to mezi nima je. Už tomu sama nerozumím. Od te doby je to jak na houpačce, měsíc sme ho neviděli, pak tvrdil ze uz ji nemá a dva měsíce zas nepravidelně jezdil. Byl schopny se v Praze v 16h po práci sebrat a 2,5 hodiny jet za mnou a druhý den ve 4 ráno vstávat a jet zase zpátky jen aby byl se mnou. Pote jsem zjistila, ze to táhne s námi oběma. Bylo mi lito i te holky v jejím věku, takze jsem se před její rodinou zmínila….pak zas tvrdil, ze od te doby uz s ni není, po dalším mesici se ukázal, vyspali sme se spolu. Dva dny v pohodě, pak zase peklo. Po dalších 14 dnech tvrdil ze má jinou, ted jsem opět zjistila, ze je to ta sama. Později se ukázalo, ze je do no hrozne zamilovaný. Vím ze me jen využívá, ale porad ho mam moc rada, vím ze on to nemá ještě uzavřené, nejde jen o to ze by u me mel jen jistotu, vím ze tam ty city stále ma a brání se jim jak jen muže. Děti taky stále chtějí aby se vrátil. Přes týden je pryč, takze se s ni vidí jen o víkendu. Popravdě nevím, co ona na něm vidí, je jen,,obyčejný chlap” oproti ni. A evidentně ji vůbec nevadí co tu ted mezi námi oběma předváděl. Porad se ho z nějakého důvodu drží, vždyť i ji to přece muselo hrozne ranit. Myslíte, ze ho muže tak moc milovat? Už mě napadlo, ze je to i kvůli penězům. Nevím, jestli má stále cenu čekat, až to jeho pobláznění zmizi, nejradši bych, abychom byli zase rodina….na jednu stranu jsem s tím už smířena a nenávidím ho, že mi zase dovolil mu věřit a milovat ho, na další stranu děti u něj už pul roku nebyli, takze bych i rada ať si to s dětmi zkusí, ze to není žádný med. Na další stranu, ze se mi do výchovy bude 💩 16 letá pipina je pro mě nepředstavitelny a na další stranu bych nejradši, aby se vzpamatoval a vrátil zase k rodině. Momentálně je přes týden v Praze a o víkendu u rodičů. Proste se ve mě pere nenávist a láska a tohle všechno okolo.
@tralalaa93 no ten můj má jen tu jednu 16cku a hrozně si mysli, jak si s ni bude hrát s našimi dětmi na spokojenou rodinu. Pul roku tam nebyli, kromě odpoledne na Vánoce, chce si hrozne hrát na otce roku, ale aby mi přispěl dětem na léčbu ani náhodou. Se slečnou se vídá jen o víkendech, ted si kvůli ni i občas vezme v pátek dovolenou. Podle mě se z nej stal naivní zamilovanej blbec a přijde mi, ze slečna ho jen využívá, když ji po tom všem za tohle stoji jen víkendový vztah, ale těžko říct no. Každopádně já jsem ho zajímala jen ve chvílích, kdy slečnu jistou neměl. Ted ji jistou evidentně ma a uz ho nezajímají ani děti, nebo takhle hrozne by je chtěl k sobě na víkend, ale dcera nechce. Tak se projistotu nezajímá vůbec.
@petik223 četla jsem celou tvou diskuzi na emiminku tam si protiřečíš skoro ve všem. Chápu, že jsi naštvaná a ublížená, že od tebe odešel chlap, kdo by taky nebyl. Ale v klidu si to srovnej v hlavě a udělej si plán jak teď budeš s touto situací žít. Přestaň na něj čekat a rozumně se domluvte jak to bude a dětma. A hlavně neřeš tu holčinu nebýt to ona odešel by za jinou.
Vážně chceš aby se k vám vrátil?
@kamino děkuji, pro mě bohužel hodně daleko. Nicméně nevím jestli má úplně krizi. Zkrátka se zbláznil úplně zbláznil do 16lete holky a mysli si jak s ni bude mít prima budoucnost a jak mu bude dělat ve svých dnech mamu pro naše děti. Jestli to je jen naivní euforie, která časem z nej časem vyprchá, původně jsem si to myslela. Ted uz těžko soudit.
@enli Já to taky četla, a taky zažila... proč by si protiřečila? Prostě si chlap užívá a těch volných chvil na děti je málo a jsou nárazový...teď má jiné priority😏 Třeba můj bývalý si bral děti jednou za 14 dní i když mohl častěji ale neměl zájem. Chvíli měl rád jednu a druhou si brát na víkendy nechtěl, pak zase obráceně a přesto se k němu jejich matka vrátila ale zase narazila když se musela po nějakém čase vystěhovat kvůli nový paní 👌to se prostě děje když je někdo ku**a
@petik223 Ale teď vážně... seš máma, měla bys vědět co je pro tvoje děti nejlepší, co si zaslouží a to není táta, co dá přednost víkendu s nějakou pin*ou! Kdyby měl rád alespoň ty děti, nedá před nimi přednost nějaký..no...
Děti si dělaj i hovada, rodičovský pudy nejsou zaručený.
Neponižuj se, mě pomohla náplast😁 začni si s někým psát.. třeba..🤷🏼♀️snadněji se zapomíná, doopravdy
@petik223 Napíšu ti to znovu. Upínáš se k mezidobí, kdy se extrémně snažil, protože to táhl s vámi oběma a nechtěl si to rozházet pro případ, že by ho mladá odkopla. Jednou jste se už rozešli, tak se nenech unést pár měsíci pseudolásky a opakuj si důvody, proč jste se rozešli poprvé. Je možné, že by se sice vrátil, ale za pár týdnů, měsíců nebo let by si našel jinou.
16 lete holce zaplatí večeri nebo něco koupí a ta se miní po.... Ta vůbec neřeší, že jde do vztahu se závazky a určitě to nebude láska na celý život. Bohužel má asi rád ji, je poblázněný a u tebe má zadní vrátka. Kde by přespával,když chce vidět děti, že... Odprosti se od něj. Už jednou jste se rozvedli, tak to zřejmě nefungovalo. Vím, že je to těžké, když máte děti, ale máš na víc ❤️
@stanka_k přesněéééé, ztrácí čas!!!!!
Achjo zakladatelko, s tebou je to marny. Resis, ze vztah s jeho holkou nema budoucnost a bla bla bla, ale do toho ti sakra nic neni. Je to jeho zivot, jeho volba. Z tebe uplne strika jak staci, aby jen naznacil a hned k nemu zase prihopkas.
Vzpamatuj se a zacni hledat svoji sebeuctu. Ja vim, ze je to tezky, ze to strasne boli. Ale ty furt resis jine misto sebe. A nikdy se nic nezmeni, dokud se nezmenis ty sama.
@petik223 jsi taky někoho najdi 😂 když jsi tak hloupá a pořád si s chlapem co ti v jednom kuse zahýbá.... A pozdravuj kapavku, syfilis či AIDS
@petik223 bylo mi 30,cerstve po rozchodu s mym prvnim manzelem.. Nekoho jsem potkala a strasne se zamilovala. Jenomze. Začaly vyplouvat veci. Napriklad kdyz jsme se potkali poprve, jel za svoji přítelkyní, ale to mi rekl v takovych dost zvlastnich naznacich, dochazelo mi to postupne. Chvili to tedy asi tahl na dve strany, ze. Snad jen na dve, nevim, protoze celkove se dost choval jako ze za mnou prijede, pokud mu to zrovna vyjde a bude mit cas a chut a asi nepotka cestou nejakou jinou, nebo nevim. Rozhodne jsem nemela pocit, ze bych pro nej byla na prvnim miste. Ale kdyz jsme byli spolu, litali motylci az do vesmiru. Ohromna laska. No, ale co z toho? Ja takhle nejiste zit neplanovala. Trvalo mi osm mesicu, nez jsem se odhodlala to definitivne ukoncit, a dalsi rok pote jsem byla jak telo bez duse. Bolelo to. Ja sem taky jako dobra zenska, mohl mit domov, rodinu. Mel teda jen zivotni krizi? No jasne ze ne - byl proste takova povaha, ktera se neplanovala nekde vazat! Dneska, 7 let pote, si rikam, ze si nezaslouzil ani kapku meho citu, no ale byla to holt cast meho zivota. Nicmene fakt si to nezaslouzil a bylo to spravne, ze jsem se takhle rozhodla a nechala to takhle odbolet. Co chces v zivote ty?

@enli třeba to má stejný jako jsem to měla já, chvíli je rád měl a chtěl je vídat, starší (poslušnější) chtěl do péče ale to rychle pominulo když si nabrnknul novou, to zase ztratil zájem, každej den jinak...on když si chlap nabrkne víc než dokáže zvládat, tak se plány mění ze dne na den, z hodiny na hodinu, z minuty na minutu