Manžel měl úlet, dotyčná teď čeká jeho dítě

engel2111
28. pro 2014

Ahojte lidicky. Jako prvni bych se chtela omluvit za chyby,ale ziju uz nekolik let v cizine 😀 budu se tedy snazit popsat muj problem co me tak silene trapi.
😨 Normalne jsou
vanoce svatky klidu a pohodli, jojo ,kez by. Pred dvema lety jsem sem se seznamila s mojim budoucim manzelem ( od 21.11.2014 jsme manzele a v srpnu letosniho roku jsme se rozesli, ale nedokazeme bez sebe zit ) Nas velky hacek je take v tom,ze kazdy mame svuj- v budoucnu po mem semestru bychom se chteli nastehovat do spolecneho bytecku. Abych se vlastne dostala k tomu co me tak silene trapi😓 Druhy den vanocni jsem si vzala manzela mobila,ze poslu nasim smsku, no to jsem nemela delat, Normalne nejsem takovy spijon,ale zarazilo me, ze ma ulozenou sms- uz par dni jsem citila, ze neco neni v poradku. vzdy ,kdyz jsem se ho zeptala bylo,vse ok se slovy milacku milujute nadevse!😍 No nic opatrne jsem sms vyzvedla a neverila vlastnim ocim!!!!!! To ,ze jsme v lete meli kazdy flirt, aby jsme zapomeli toho druheho, coz nebylo od nas moc chytre, ale stalo se. Pred svatbou svatbou jsme si rekly,ze tambyl ulet( jen muj muz mi tvrdil, ze s nikym nespal, ze nemohl) Vse jen lez, a ke vsemu nechraneny sex,ja nechapu uz nicemu,opravdu. Ona je tehotna . Poslala mu 17.12. sms muj muz mi to ani nerekl sam. Jeho reakce byla chtel jsem ti to rict, ale az po svatcich ........Vim ,jak moc svatky milujes a ja nemuzu videt jak trpis.
Byla jsem jako,kdyz mi nekdo vytrhne srdce( se porad tak citim ) . Otevrela jsem si flasku vina a upijela tu silenou bolest. Mela jsem pocit, ze cim vice se mi alkohol dostava do krve tim horsi taccela situace je. Prosil me ,abych nepila...... Ja si porad pokladala otazky....proc se nechranil, proc se mnou o tom nemluvil, proc??????
Vzdyt se tak milujeme
Rekl mi,ze neni hrdy nato co se stalo, ale ze si nepreje zadny kontakt k teto zene ani k tomu diteti- bude jenom platit a tim je to pro neho uzavrene.
Neustale mi opakuje,ze je to chyba kterou nemuze vratit zpet....... to ja vse chapu.
Je mi silene ,nemuzu se nacnic konzentrovat,snazim se,ale tak to boli a ta predsvava ,ze se vrati dcera( je z prvniho manzelstvi manzel ma syna ) domu od babicky a bude se me ptat ,proc porad placu mi trha srdce. Dekuji vsemcza predcteni a mozna i za nejakou radu.....
Jedno vim jiste rozvect se nechci nato ho az moc miluju

78marcela
28. pro 2014

@engel2111 no tu situaci ti nezávidím. Přijde mi to trochu divoké. V srpnu se rozejít, v listopadu se vzít, v prosinci zjistit, že je milenka těhotná.. Docela síla. Asi bych si zjistila, jak dlouho je těhotná? Od srpna? Pokud ano, položila bych si otázku, co to je za člověka, který si mě vezme aniž by mě řekl, že milenka je těhotná. Protože od srpna do listopadu jsou víc jak tři měsíce a myslím že to musel vědět. Pokud otěhotněla později, taky by mi to bylo divné. Pokud jste se vzali v listopadu, svatba se nezařídí ze dne na den, takže spal s ní a zároveň plánoval svatbu s tebou? Při obou možnostech mi vychází ten chlap jako podrazak. A já bych určitě s takovým byt nechtěla. Pokud ale píšeš, že rozvést se nechceš, protože ho milujes, tak se s tím holt budeš muset smířit, že ti tohle může udělat kdykoliv potom a že prostě bude to dítě asi navštěvovat, stýkat se s tou druhou, platit na něj.. Držím pěsti, nebude to snadné. Já osobně bych ho nechtěla, nemohla bych byt s chlapem, kterého si nevážím a za tohle bych si ho opravdu vážit nemohla. Ale každého věc a každého volba. Přeji ti, ať se s tou situací vypořádás co nejlépe, držím pěsti.

nonacek
28. pro 2014

@engel2111 rozvíct jse nechceš on evidentní také ne tak mu to odpusť ! oba nesete nějakou vinu ... tak se snažte to nějak přejít promluvte si v klidu o tom a to vínko si vypijte spolu... 😉😉😉

ava
28. pro 2014

a co ohledy na to dítě, které čeká s milenkou? Pokud k ní něco cítí, ona je volná, nechala bych ho jít za ní a za jeho dítětem. Odpustit mu můžeš, ale jedno dítě bude už napořád bez táty...a váš vztah je podle toho, co popisuješ, více než zvláštní - moc důvěry v něm nevidím...

engel2111
autor
28. pro 2014

Jenze holky jak rikam, byl to ulet. Spal s ni jen jednou a ona mu to napsala teprve pred svatky.

barulina
28. pro 2014

a pokavad se s muzem miluji,nevim proc by mel jit za zeóu s kterou jen uletel. Dite by se trapilo tim ze nema stastne rodice,oni by se trapili navzajem. Naopak dle me je nej,yajistit dite nejak financne a nemit zadny jiny kontak,vrak ona maminka najdf tatinka s kterym budou stastni

pavlinar
29. pro 2014

A ty mu veris? Kdyz Ti rekl, ze s nikym nespal, ze nemohl.. a ted je dite na ceste.. Jak vis, ze Ti nelze i v jinych podstatnych vecech?