icon

Manžel mi fyzicky ublížil

helloyou
28. led 2018

Zdravim a prosim o radu. Dnes mi manzel fyzicky ublizil( nebylo to po prve) tak, ze mam skutecne velku ranu, modrinu na ruce. Trestni oznameni zatim nepodavam, ale chci mit dukaz. Takze moje otazka je jestli si myslite, ci se muzem obratit i na sveho lekare, aby spravil zaznam do karty?? Moc dekuji a piste klidne i do sprav.

Strana
z3
dixi86
6. srp 2018

Nechat po sobě takto šlapat od manžela???? proč? proč? proč????očividně tam někde máte skutečné zázemí, někdo nemá ani to a stejně se necháte zadupat do země a to máte děti. Nenechejte je v tom déle vyrůstat ať nemají stejný život jako vy, ne-li horší.

helloyou
autor
7. srp 2018

@normalnimatka Najdu se pozitiva..

zelenaesmolda
7. srp 2018

@helloyou napr?me teda napada akorat financni stranka

helloyou
autor
7. srp 2018

@zelenaesmolda Chapu, co myslis..momentalne jsem ve stadiu promyslani, co a jako a beru ohled I na pozitiva..premyslim jak dosahnout to, aby prestal s tymi poznamkama a slovni zasobou..chtelo by to mozna nejaky napad..zajima mne, jak to bylo s vama?
Moc moc diky za reakce

helloyou
autor
7. srp 2018

@zelenaesmolda Finance su dulezite,to jo..ale pro mne nejsou na poprednem miste..Pozitiva napr.ze travi cas s deckama a deti su radi..

helloyou
autor
7. srp 2018

@dixi86 Dekuji za reakce..Precetla ste si vsechny prispevky?Mozna to bude vypadat zvlastne, no nevim skudy kam...uvazovali jsme i nad poradnou..ja to navrhla,on nechtel..pry pujde,kdyz se budu aspon tyden spravat normalne a ze ja dokazu presvedcit i psychologa..potom zas chtel on, ale ja byla tvrdohlava..Byla by som rada,ak by mal tady nekdo zkusenost, ze se da najit zmena a spolecna cesta..

dixi86
7. srp 2018

@helloyou právě, že četla. Nevidím jediné plus kromě toho, že chodí do zaměstnání. Uvažovala JSTE VY nad poradnou. Kdyby OBA, souhlasil by. Vše je jen o NĚM. A moc dobře VÍ, že MU projde COKOLIV proto s VÁMI tak ZAMETÁ.Já vím, že je složité si přiznat, že ten chlap a pak celkově život stojí za starou bačkoru, i když máte ty nejuzasnejsi deti pod sluncem. Ale bohužel ty děti to odnaseji nejvic at si to priznat chcete nebo nechcete. Mozna se jim venuje nebo mozna je to spis tak, ze hledate alespon nejakou pozitivni vec a jedina je treba pet minut hrani s detmi? Nevím, to víte vy. Každopádně za to jak se k vám chová nemůžu říct nic jiného než že je to odpad který si honí ego maximálně nad tím psychicky udeptat svoji MILOVANOU manželku a MATKU dětí.

helloyou
autor
7. srp 2018

@dixi86 Zareaguji na jednu vetu co ste napsala..Ze vse je jen o NEM..Presne takhle mi to casto pripada..Nevim jestli je to tou skutecnosti, ze jediny prijem v rodine je jeho. Ja sice jsu s detmi doma na MD,no rodicak jsme uz vybrali cely..
Dal si tu jeho nervozitu pripisuji i nasmu momentalne zadnemu sex

dixi86
7. srp 2018

@helloyou Ale musíte se zamyslet nad tím, PROČ není ten sex?a předtím to bylo jiné? úplně jiné? pochybuji :/

helloyou
autor
7. srp 2018

@dixi86 sex.zivotu..ale ja to nejak nedokazu nakolik se citim fakt dost dotknuta a s nulovou sebahodnotou z jeho ponimania..snad chapete..
Aspon tady se trosku vyspovidam, to psani trochu pomaha

helloyou
autor
7. srp 2018

@dixi86jeho odpovedi je jedine ma osoba..teda ze ja jsu nechtiva....vi ale,ze nektere veci su pro mne dulezite i vysvetlit, vydiskutovat..odpustit..

normalnimatka
7. srp 2018

@helloyou achjo... tak běž aspoň k nějakýmu tomu terapeutoj, když se nejspíš k odchodu zase nerozhoupeš. chudáci děti...:/

zelenaesmolda
7. srp 2018

@helloyou problem je v tom,ze on s tim neprestane,nikdy neprestanou.a vzdycky bude vsechno prekrucovat tak,ze ty nakonec budes ten "blazen" a on ta obet jak uz jsem ti psala predtim.Narcis (pokud teda je) bere kazdou dalsi sanci a odpusteni jako nasi slabost a prilezitost jak s nama zamavat jeste vic.A co se toho ze nemate sex tyce tak to je jenom dalsi zpusob psychicke manipulace a tyrani.Proto ti kazdy psycholog a psychiatr rekne,ze na narcise ani terapie neexistuje a doporucuje se uplne prerusit veskery kontakt.
Napis mi zpravu jestli chces vedet jak to u me dopadlo,nechci to tady psat verejne 🙂

Strana
z3