Manžel mi vůbec nepomáhá se synem
Hezké ráno, ráda bych se vám představila. Je mi 23 let, manželovi 28. Jsme spolu 4 roky z toho rok manželé. Mame spolu 6 měsíčního syna. Manžel dělá 3 směnný provoz. Víkendy má volné. Mame velký dům a malé hospodářství( dva koně, slepice, 2 psy, králíky). V 90% se o zvířata starám Já, a ještě jezdím na našich koních. Manžel je obstará pouze když je syn nemocný, nebo je venku fakt ošklivo a nechci ho brát ven, plus se samozřejmě starám o domácnost a syna. Manžel přijde žz práce, jde si udělat něco ven a pak prikde kolem 18 hodiny domu a uz se mu nechce nic delat. Kdyz po něm chci aby syna chvili pohlidal ze potrebuji treba uvarit, tak si snim vydrzi hrát pet minut a uz mi ho vraci. To samé když se jdu vysprchovat tak mi řekne ať to vezmu rychle, že u něj bude určitě brečet. V životě ho neuspával, přebaloval ho asi 2 krát. Neustále si stezuje jak je unavený a že ráno brzy vstává. Ale zě ja uz padám na hubu a spím v noci tak 4 -5 hodin to vubec neřeší. Zajímalo by mě jak to máte vy. Je to normální že se chlapy vůbec o dítě nestarají ?

Ahoj, je pravda, že někteří chlapi prostě mají z miminka strach, protože se s ním nedomluví, mají strach, že bude plakat a oni nebudou vědět proč a jak ho utišit... Ale pak se to změní🙂 Můj muž se "nebál" děti hlídat tak od roku a půl. To už se s nimi dalo trošičku komunikovat a vyhrát. To si je vzal klidně ven na celé odpoledne. Má s nimi báječný vztah a do domácnosti se zapojuje, ale my nemáme barák, jen byt. Chvilku jsme v baráku bydleli. Staral se o slepice a kolem domu a hlídal tu nejstarší, tehdy tříletou. Teď máme děti tři. Nejstarší je už 6, synovy 3,5 a nejmladší dcerce 1,5 roku. Když z dětmi někam vyráží, tak nejradši jen s těmi staršími, ale malou už taky občas vezme na milost🙂