icon

Manžel se mnou nespí

jana100
20. lis 2014

Je mi 36, merim 164 a vazim 88. Nikdy jsem nebyla extra stihla, ale vim ze ted vypadam blbe. Kdybych zhubla vim ze bych byla pro spoustu muzu atraktivni, oblicej neni k zahozeni 🙂
Jsem vdana, 2 deti a s manzelem jsme se totalne odcizili. Na moje "skemrani" o sex vzdy rikal ze je unaveny, nema chut....proste spolu vubec nespime. Pred par dny jsem zjistila ze casto masturbuje. Mrzi me to kdyz vi ze ja bych chtela. Ale radsi si to udela sam. Vcera jsem si s nim o tom chtela promluvit....a dosli jsme k zaveru ze jsem proste tlusta. Momentalne mam sebevedomi pod bodem mrazu a jako zenska si pripadam k nicemu. Nevim co dal...

Strana
z8
superkousky
21. lis 2014

@moucha
Ne nadarmo se říká: „Všechno špatné je k něčemu dobré.“

Já když čtu podovná témata,tak si vždycky vzpomenu na Halinu Pawlovskou a její hlášku: "Nemilujte debila, co vám kouká na kila." 😉

atinkaa
21. lis 2014

@saminomimino
@tulikiss
tak ja som asi z rovnako ineho sveta ako tulikiss a uprimne som za to rada 😉

za mna @jana100 je to asi cele o niecom inom, pretoze sama pises, ze si nikdy nebola tenunka, to znamena ze on si ta nebral ako 45kilovu slecnu, ak to spravne citam ja
rovnako tak je zvlastne, ze sa o tom spolu nemozete bavit, ze ti to nepovie, ze ta nepodpori k zmene,...ak by to boli kilogramy napr. po porodoch tak ze sa nesnazi ti pomoct dostat do formy v ktorej by si sa ty sama mohla citit dobre 😉
a to si myslim, ze je na tom asi najsmutnejsie, ved doma nemas 18rocneho chlapca co by nevedel ze ludia starnu a ano menia sa,...ano ako pisu mnohe da sa cvicit, starat sa....ale i tak....ak si beriem kohosi, kto ma dlhsie vlasy ako ja a 40tke o ne pride tak je to dovod pomaly k rozvodu? Co potom v pripade nejakej vaznej choroby alebo nehody? Akou cau sorry ale toto som si ja nebrala, takze cus....neviem a aj ked beriem ze je aktualne in kult stihlosti, tak i tak mi to pride dost povrchne.
Pisu ti tu holky, ze je to dost co vazis, a uprimne sme asi plus minus rovesnicky a plus minus rovnako vysoke, ja vazim 63 a este stale by som vedela min.15kil niekomu odovzdat 😅 ale tak to som ja a ta vaha vadi najma a predovsetkym mne ...a to ze by som to mala dnes a denne na tanieri si nedokazem ani predstavit.
Len by som ta rada podporila v tom, ze ak to citis ze chces a potrebujes schnudnut, tak schudni, ak ti to nepride ako to co chces ty, tak to za kazdu cenu nerob ale za mna kazdopadne by som asi chcela vediet co sa doma deje a o com tie vase partnerske zmeny su....pretoze nech to citam akokolvek nepride mi to len o kilogramoch 😔

prochi
21. lis 2014

Ježišmajra a nemůže taky tak trochu být chyba na straně chlapa? Téměř všichni píšete, že má zhubnout a ať se sebou něco dělá. Co když se jenom chlapovi jednoduše nechce... nechce řešit, že by měl uspokojit i ji, takhle je to pro něj rychlejší a téměř bez práce. Jsem s mým chlapem osmnáctý rok, na začátku mi bylo čerstvých sedmnáct, měla jsem pevný tělo, velký pevný prsa... a on plnou hlavu blonďatých vlasů. Dneska mám převis na břichu po dětech, prsa po dvou těhotenstvích a dvouletých kojení dostala taky pěkně zabrat. Jemu je čtyřicet, to co mu na hlavě ještě zůstalo je úplně šedivý a víte co? Pořád ho vidím jakoby to byl ten blonďatej dvaadvacetiletej kluk. V životě procházíme různým obdobím, třeba když byly děti malý a celý noci nespaly, já vážila po dětech metrák... a vždycky mě poplácával a říkal, jak jsem krásná. A když jsem zhubla dvacet kilo, pořád jsem mu připadala stejná, protože i on mě vidí těma očima, když mi bylo sedmnáct...
😉 @jana100 začni si víc věřit, nedolejzej, nevnucuj se, pečuj o sebe, i s kilama navíc můžeš být sexy a šik. Vyraž mezi lidi, ať má pocit, že tě nemá jistou, měj radost ze života a pamatuj, že jak na sebe budeš koukat ty, tak tě uvidí tvé okolí.

prochi
21. lis 2014

@atinkaa souhlas 🙂

tarra27
21. lis 2014

@prochi rozumím Ti, vím jak to myslíš...a částečně máš pravdu....jenže on není povinnen uspokojovat ji...na tto není předpis, papír...a podle mě, 88kg na 164 výšku je trochu dost....samozřejmě jak tu někdo psal, není to ze dne na den, určitě by mě to hodně mrzelo a i bych si pobrečela....ale jde i o to, aby zakladatelka se cítila líp a každé ženě, pokud je při těle prospeje i psychicky, když shodí.....

každá žena i muž mají o sebe dbát kvůli sobě a i kvůli druhému...nemůže se vzhled brát jako 100% vztahu, zestárneme, zešedivíme, budu vrásky....ale celkově se musíme snažit...

Pokud ten druhý - a je jedno, zda je to muž nebo žena, nemá chut na sex, ty druhého nemůžeš nutit....nemůžes si s ním sednout a pojd si to vyříkat, tobě se nechce, nebo to nejde, nebo mě nemáš rád, nebo máš problém.....musí se na to jít podle mě jinak...zakladatelka podle mě - přestože s ní soucítím, vyhrotila situaci, kdy muž ji řekl, že je silná....sám od sebe to řešit nechtěl, nepřišel, nebo tak to na mě dělá dojem....

já nevím, ale sex i kdyby byl jednou za měsíc, musí přijít dobrovolně, proto, že máte oba chut....nedelala bych z toho povinnost....chlap když přijde a bude 150kg, nebude mě přitahovat, nebo i kdyby mel 80kg a me nepřitahoval, budu mít období, že nebudu mít chut, mžná kvuli nemu párkrát ano, alle nebude to nikdy takové, jako když budu chut mít....a o to jde...

aby druhý byl navnaděn....přitahování si nevypovydáš, nevynutíš, naopak, když o tom budeš pořád nebo hodne mluvit, druhému se podbízet i když vidíš, že nechce....doma začne být dusno, nevlídno a bude tto ještě horší....

proto si myslím, že by se mela zakladatelka venovat i sama sobe. cvičit i pro svůj dobrý pocit.....a nemusí s ním mít sex hned když bude on chtít.....aůle vypadne mezi lidi....přijde na jiné myšlenky,manžel nebude nucen....doma nebude dusno.....alespon ne takové.....a dřív je šance na to, že se to urovná....

😉

atinkaa
21. lis 2014

@prochi vdaka, prave som si precitala co si napisala ty a uprimne chcela by som mat tvoje oko, najma na seba 😅 jak kukaam tak kukaam, tu 17rocnu blondynku tam neviem v zkradle najst 😝
to len na odlahcenie, neviem mne na tom pride najsmutnejsie to, ze ta doba o krase by Bola fajn ak by skutocne o krase bola 😅 😕 ale ona je skor o tom ako vsetci vidia tych druhych ako tucnych, neznackovych a pritom ak ide o seba tak ten meter ma zrazu o par desiatok centimetrov menej, to poprve a podruhe, ano chudnut ale za aku cenu....ja niekedy ked vidim tie albumy s tymi vselijakymi sialenymi meraniami sa a roztodivnymi kombinaciami k jedlu....neviem, som byvaly atlet, takze cosi o sporte a zdravej strave viem, ale viem, ze k partnerskemu zivotu patri i to vediet si dat spolu kvalitne jedlo, rozpravat sa....nielen sa kazdy sam uhanat po fitkach a doma uzdibkavat kazdy svoj salat 😅
no nic som rada ze to mam inak a to i za cenu, ze ked si zletim zo svojho sveta napr. na vikend domov do Kosic ci do Prahy, tak na mna vsetci pozeraju ako keby som bol z Marsu, lebo k tomu vsetkemu odmietam nosit to, co maju na sebe vsetci, ale tak to som zase ja a som rada ze moji najblizsi su moji najblizsi i v tom, ze si daju v noci o polnoci pizzu k telke so mnou🙂)

jani ak to precitavas, tak sa drz a najma skus ist na to inak, ja by som skor ako na vahe zacala rozhovorom 😉

saminomimino
21. lis 2014

@prochi tak pokud vím tazatelka píše že manžle jí řekl že sní nespí že je tlustá,takže asi je chyba na straně ženy,nebo nevím,soudíme pouze z toho co tu tazatelka uvedla

lenka5731
21. lis 2014

@jana100 164 cm a 88 kg?
Rada je jediná - zhubni dřív než budeš mít zdravotní problémy.
Vůbec se manželovi nedivím, že s tebou nechce spát, bohužel 😒 Tady asi žádné mazání medu kolem pusy nepomůže, kvalita vztahu a tvoje psychické kvality jsou jiná věc, ale tenhle poměr výška/váha je opravdu moc ..
Na MK je spousta cvičících a hubnoucích skupin, jsou tu holky, co dokázaly zhubnout několik desítek kil, takže to určitě jde, já sama jsem v létě taky zhubla asi 10 kg. Chce si to jen srovnat myšlenky a pustit se do toho 🙂 Podívej se i na kaloricketabulky.cz a stob.cz. Jinak já osobně doporučuji nebrat to jako z-hubnutí, ale jako zavedení zdravějšího životního stylu a ozdravení - očištění těla.

prochi
21. lis 2014

Holky jo, já vás chápu, ale nevíme, jak dlouho s ní nespí, jak spolu spali "před tím"... kdoví jak to měli mezi sebou dřív... prostě mě jen nadzvedlo, jak je všem úplně jasný, že si za to může vlastně sama, protože je tlustá. A o tom ani nepolemizuju, sama jsem jí napsala, ať se zaměří hlavně sama na sebe 😉 Ale líbí se mi, jak tu někdo napsal, zhubne a bude pro něj třeba zase stará...

tarra27
21. lis 2014

@saminomimino ona to bere tak, že se musí mít rádi i když se změní - přiberou, budu mít vrásky atd....což je pravda, ale na druhou stranu o sebe musíme všichni dbát...

proto třeba muj muž říká, že nemusím chodit cvičit, plavat, ke kadeřnici...ale já na něho nedám a stejně jdu...jednak kvuli sobě a jednak že se chci líbit jemu...ono pak je právě těžká cesta zpět...najednou máte svoje nebravené vlasy, s nadváhou, žádnýma kamnarádkama....a čekáte, až přijde domu a bude vás opěvovat....a to nemyslím na tebe, ale myslím na nás na všechny....včetně mě i když píšu vás....a chlap to postupně přestává delat, neb ví, že jste stále jen doma, navíc chybí nám jakási jiskra....a pak se omezí sex atd...a my začneme být nespokojhené, ptáme se proč....a je to kolotoč...

byla jsem v podobné situaci, ne že by mi nmanžel řekl, že jsem silná, ale cítila jsem, že nám chybí jiskra....že já už nejsem spokojená a štastná, že už nejsem taková, jakou mě poznal - samozřejme vás en druhý trochu zmení, ale trochu, nesmí to být uplně...

at si říká co si říká, musíme mít svoji hlavu....

a pro zakladatelku, cesta zpet je, bude to dobré zase, neboj....

😉

lenka5731
21. lis 2014

@prochi máš pravdu a možné je vše, ale 164 cm a 88 kg? to je BMI 32,7, obezita prvního stupně. Kromě zdravotních rizik to opravdu musí být "pokoukáníčko". Je to ošklivé, ale je to tak. 😒

espada
21. lis 2014

@prochi Ale manžel jí řekl, že je problém v té tloušťce. Ano, stárneme, není to jako dřív, ale je rozdíl, jestli má výhrady k přirozenému procesu stárnutí, k váze způsobené úrazem/nemocí/těhotenstvím a nebo k váze způsobené nestaráním se o sebe. Kdyby si stěžoval v tom prvním případě, je to chyba na jeho straně, ale to je ten druhý případ. A tak myslím, že by zakladatelka zhubnout měla. Kvůli sobě, ale také kvůli manželství, což je vlastně taky kvůli sobě.

saminomimino
21. lis 2014

@tarra27 já to chápu,a myslím si to taky,ale taky si myslím že u dlouhých manželství je potřeba si to zdravé jádro udržovat a pořád něco obměňovat aby se stále dvoum lidem žilo dobře a byly pro sebe to co na začátku,ne stagnovat a kašlat na sebe pač jsem porodila děti tak mám právo zůstat obluda,to ne,nelíbilo by se to manželovi a mně naopak taky ne,my jsme spolu 7 let a to je pořád málo,přesto musíme občas něco vylepšit aby se vztah oživil,bohužel smutná pravda je že kdyby mi doma s manžela vznikla kulička línéhu tuku a podobně taky by se vášeň a láska vytratili a bez toho by manžleství ztěží fungovalo

prochi
21. lis 2014

Holky, já s vámi ale naprosto souhlasím. A mám to sama podobně. Pořád o sebe dbám, s váhou teda bojuju celý život, ale snažím se 😀 Po dětech jsem zhubla 25 kilo... Ale to není jen o postavě. Je to o tom, jak se vidím já, co ze mě vyzařuje... Škoda, že sama @jana100 už nenapsala, ono kdo ví, jak to taky bylo, nám napíše, že došli k tomu, že je tlustá... třeba k tomu došla sama a on jí to nevymlouval. Jen jsem chtěla říct, že chyba může být i na druhý straně...

tarra27
21. lis 2014

já bych na neho nadávala, kdyby to řekl rok dva po porodu....ale takhle bych spíš slyšela nepříjemnou pravdu....ono to nemusí být tak zle....třeba stačí 10 kg a bude z ní holka, kdy chlap řekne nehubni....už nehubni, zustan at máš prsa a boky....

ona to ví, určitě se necítí nejlíp, jen ji to mrzí od manžela....ale bude to dobré.... 😉 zamaká na sobe a bude se cítit líp, doma bude líp a vše ostatní přijde...

tarra27
21. lis 2014

@prochi souhlas...jsou chlapi kret....kteří vyčítají každé kilo....nebo vrásku atd....a to je pak malér a na odstřel ttoho chlapa...je to nefer... 😉

espada
21. lis 2014

@prochi Jasně. Taky to může být jen výmluva, zástupný problém, cokoli ... Můžeme ale vycházet jen z toho, co napsala zakladatelka.

myskin
21. lis 2014

Že by zakladatelka měla zhubnout je jasné i jí. Ale motivovat partnera k tomu aby se sebou něco udělal jde i jinak než natvrdo říct že je tlustý a proto s ním nespím jelikož mě nepřitahuje. Já bych to svýmu muži nikdy neudělala. Oba jsme se taky hodně změnili než když jsme se poznali, sice se člověk snaží, ale nikdo nemládne. Co bude říkat chlap po x letech? Ženská ať je sebeopečovávanější tak jí zkrátka dvacet už nikdy nebude a chlap své ženě taky bude říkat jsi sice hubená, ale ty vrásky a nějak ti prořídly vlasy 😖 😖 . Takže závěr pro zakladatelku - zhubnout kvůli sobě a svému zdraví, myslet víc na sebe a snažit se být sebevědomá spokojená ženská. Nic si nedělej z těch řečí manžela, oni chlapi nebývají moc empatický.
Já s mužem máme taky x kilo navíc a navzájem se neurážíme, ale řešíme to dohodou aby každý z nás měl na sebe víc času, řešíme spolu cvičení, koupili jsme si eliptický trenažer,...zkrátka toho druhého jde nakopnout aby něco změnil i jinak než pouze kritikou.

lenka5731
21. lis 2014

@myskin možná jsem něco přehlédla, ale nevšimla jsem si, že by manžel zakladatelku tématu nějak kritizoval a nebo na ni byl ošklivý. Ani jsem nečetla, že by jí to nějak "vpálil".

atinkaa
21. lis 2014

Holky viacere sice reagujete na @prochi ale obdobne som zde napisala i ja a tak mi neda nezastat sa toho nazoru a neskusit to priblizit este inak ...ja som tiez pisala o starnuti a nemyslela som to nijak inak len ako zalezitost vyvojovu, je to proces, da sa spomalovat, da sa nejak korigovat ale ta jeho podstata je zde a to preco si obvykle niekoho berieme predsa nie je len o tom, ze je desne sexi, neviem mozno sa mylim dla toho co pisete niektore v style, ze to musi byt obludne a nechutne, tak teda neviem.....ale nemyslim si to, viz tema boubelky a kopa krasnych zien v nej🙂
rovnako tak som napr. ja nepisala o tom, ze clovek sa v manzelstve moze spustit a pribrat len tak zo dna na den na 200kil a mat vrasky az na patach a nechat vlasy idealne neumyte len tak nech si ziju svojim zivotom 😅 skor som myslela ze toto vsetko je proces, niekde sa to zacalo a deje sa to postupne - obvykle ak nejde o vaznu nemoc clovek nema za tyzden 85kil detto ostatne.....teda ak je to chlap normalny citlivy, ktory vie, ze doma nema 18tku, tak vie na to predsa normalne citlivo reagovat, tak aby partnerke neublizil....tak aby ona mohla pri nom vyzerat inak....osobne si myslim, ze je kopa stihlych zien a vobec nie su krasne a naopak je kopa takych ktore nie su a su nadherne....ono je to totiz obvykle o akcii a reakcii aj v partnerskom a osobnom zivote, obvykle to nejak suvisi s tym ako vztah ako taky vyzera a ako sa ten manzel o manzelku stara.

Velmi rada by som uviedla priklad odtial a verim, ze sa dotycna dama neurazi ze ju tu davam, ale ja mam tu jej premenu uplne v dusi navzdycky...to ako velmi velmi vie ten druhy svojou nevsimavostou zmenit partnera fakt na nepoznanie - https://www.modrykonik.cz/blog/hanischka/messag...
@hanischka snad nevadi ale za mna to snad najlepsie vysvetluje to, preco myslim, ze by bolo vhodne zacat od rozhovoru, su ludia pri ktorych sa totiz asi da priberat a vraskaviet v cykloch 🙄 pripadne sa pri nich ochorie viz kluby zien co sa liecia s rakovinou....jednoducho kopa ludi su v partnerstve de facto rakovinotvorni tym ako sa spravaju k svojim blizkym 🙄

a este jedna prosba za seba budem vdacna ked komenty typu je to obludne, nechutne si nechate same pre seba....myslim ze su nevhodne s ohladom na to, kolko ludi vazi i viac ako 85kil a co sa tyka nejakych zdravotnych Statistik su to statistiky - stredove cisla - nic viac nehovoria, niekto moze mat tolko a vyzerat fakt fajn, iny fakt uz nie, nie stale sa to da porovnat len ciselne, su to ludia 😉

lenka5731
21. lis 2014

@atinkaa jak jsem psala, v případě zakladatelky se jedná o BMI skoro 33, takže obezitu 1. stupně. Jen o kilech samotných to není, je to o poměru výška/váha a nepředpokládám, že zakladatelka tématu je vrcholová kulturistka a většinu nadbytečné hmoty tvoří svaly.

Ano, jsem neempatická, ale proč si lhát do kapsy, že je to ok? Není. Pokud paní před dětmi byla jakžtakž "normální" a po dětech se dopracovala k obezitě 1. stupně, je asi vhodné s tím něco začít dělat, už jen kvůli zdravotnímu hledisku. Upřímně moc nechápu, jakou jinou radu tady paní na svůj dotaz čekala? 😕 Ono hubnutí často začíná pořádným naštváním sama na sebe, taky jsem to tak měla, a to jsem hubla pouze z BMI 26 (pokud si to pamatuju dobře?). Třeba můj příspěvek zakladatelku tématu naštve a tím jí vlastně pomůže 😉 🙂

myskin
21. lis 2014

@lenka5731 no říct ženě že s ní nespím a honím si ho protože je tlustá 😖 . Asi mám o partnerství jiné představy. A jak už jsem psala, podle mě je fér toho druhého podpořit třeba jenom tím, že se budou snažit společně - změna jídelníčku, cvičení,...A to že tu někdo psal že je lepší to říct upřímně natvrdo, tak to si vážně nemyslím. Kdyby se chlapovi nepostavil nebo byl rychle hotov, tak už vidím jak tu všechny upřímně řeknete - ty jsi ale neschopa, ty snad stárneš, no nic jdu si koupit robertka 😀 . Tomuhle se říká manželství v dobrém i ve zlém 😉 .
Neříkám lhát nebo mazat med kolem huby, ale snažit se pomoc a ne si ho pouze vyhonit a srazit manželce sebevědomí ke kotníkům.

lenka5731
21. lis 2014

@myskin pokud jí to řekl, tak jí to řekl narovinu.. Myslím, že dost lidí jedná takhle na přímo a jinak to třeba ani říct neumí a vůbec to není myšleno špatně s cílem ublížit, ponížit atd 🙂 A nikde jsem se nedočetla, jestli ji manžel nějak "vedl" ke změně jídelníčku, sportu a podobně. O manželovi a kvalitě vztahu nevíme nic.

tarra27
21. lis 2014

@lenka5731 nevíme podrobnosti a taky v uvodu zaznělo, že došli jsme k závěru.....snad se teda nepletu....takže na mě to nedelá dojem, že by na ní vypálil ode dveří - jsi tlustá a proto nechci sex....

atinkaa
21. lis 2014

@lenka5731 vidis a v tom je ten rozdiel su biblicky povedane blahoslaveni ti, co nevideli a uverili.....pre mna je to len cislo, fakt si myslim ze kopa takych ludi bezi po svete a mozu byt viac fit ako niekto kto pravidelne cvici a je netusim co, co je aktualne dla mediciny zdrave a moze byt kazdu chvilu u lekara

medicina nie je zla veda ale obcas tym ako sa odjakziva snazi porovnavat s matikou a fyzikou derie niekam kam nepatri, sme komplikovanejsi, nie je to len o cisle, ktore mimochodom len ktosi urcil....a vraj uz ani neplatia....cosi take som zachytila minule v nejakom damskom casaku, letmo ....nechcem ta zneistit len je to medicinska klasika - vajce denne - ziadne vajcia skodia, vodu minimalne 2litre - a uz su tu terminy ako ludia zavisli na vode, kopa prispevkov skutocne lekarskych nie niekde v aha, ze to nie je uplne ono v nasom pasme pit o stotristo a nepocuvat vlastne telo, ci mam smad a pod. toto je totiz vsetko rovnako tak medicina, teda ak uz nejake cisla chces brat tak kludne, ja len ze by som ich nepostulovala na Piedestal a nerobila z nich neomylnych rozlisovacov toho co je zdrave a co nie je 😉

kazdopadne stale plati a na tom sa snad zhodli vsetky damy tu, ak je sama nespokojna, tak je potrebne nejake zmeny urobit🙂

Pekny den holky!

lenka5731
21. lis 2014

@tarra27 souhlas.

lenka5731
21. lis 2014

@atinkaa nějak jsem nepochopila, cos mi chtěla říct... stačí stručně, děkuji.
Chtěla jsi říct, že 164 cm a 88 kg je zdravé a hezké? Že je v pořádku být obézní?

atinkaa
21. lis 2014

@lenka5731 iba ze je to relativne a ze to ano moze byt i pekne 😉 rovnako tak 45kil nemusi byt o krase

atinkaa
21. lis 2014

Že je v pořádku být obézní?
tuto vetu som nejak nedocitala...tak este kratko k nej
nie je ok byt obezny....len je otazna definicia obezity....myslim ze ju nemoze definovat jedno cislo.....ono je to multifaktorialne a obvykle uz by mali byt signaly tela, ktore vravi dost 😉

lenka5731
21. lis 2014

@atinkaa to asi záleží na vkusu každého 🙂 dovedu si představit, že pěkných je hodně lidí s nadváhou, ale u obézních si to nedovedu představit ani náhodou, to je jen lhaní si do kapsy. Jaké máš BMI? 😎

Strana
z8