icon

Manžel se mnou nespí

jana100
20. lis 2014

Je mi 36, merim 164 a vazim 88. Nikdy jsem nebyla extra stihla, ale vim ze ted vypadam blbe. Kdybych zhubla vim ze bych byla pro spoustu muzu atraktivni, oblicej neni k zahozeni 🙂
Jsem vdana, 2 deti a s manzelem jsme se totalne odcizili. Na moje "skemrani" o sex vzdy rikal ze je unaveny, nema chut....proste spolu vubec nespime. Pred par dny jsem zjistila ze casto masturbuje. Mrzi me to kdyz vi ze ja bych chtela. Ale radsi si to udela sam. Vcera jsem si s nim o tom chtela promluvit....a dosli jsme k zaveru ze jsem proste tlusta. Momentalne mam sebevedomi pod bodem mrazu a jako zenska si pripadam k nicemu. Nevim co dal...

Strana
z8
atinkaa
21. lis 2014

neviem vypocitaj mi ho, mam tu uvedenu vysku aj vahu 😉 😀 😀 ja sa nezalaknem ale aj bez bmi u mna plati to, co som napisala - Rada 15kil darujem lebo som Bola vzdy bez nich 😉 a co sa tyka sportu tak som byvaly atlet, mam cosi nabehane za tie roky 🙂

atinkaa
21. lis 2014

vidis presne ako vravim, zvedavost mi nedala tak som sa vypocitala a nesuhlasim tu mas ciselne:
Výsledok základného výpočtu BMI

BMI: 24.6

Čo tento výsledok znamená? Máte primerané BMI. Nie je vhodné pokúšať sa o redukčnú diétu. Ak trváte na miernom znížení váhy, obmedzte sladkosti a pridajte štipku pohybu. Škrtenie stravy a diétovanie by vám skôr ublížilo, ako pomohlo schudnúť.

a za mna nie chce to dat dole tych 15kil a bude to ok 😉vidis ake je to relativne? a vazne si nepises s nikym zakomplexovanym co by komusi zavidel 😉ja sa mam Rada - oko na seba mam prisne aaale stale laskave 😎

myskin
21. lis 2014

@lenka5731 no je pravda, že málokterý chlap by to asi řekl jinak, ne že by chtěl ublížit, jemu to většinou nedojde jak to ženská cítí. A to že o jejich vztahu nic nevíme je taky pravda. Nic to nemění na tom, že každý s nadváhou by měl myslet na své zdraví a snažit se zhubnout aniž by ho do toho někdo popostrkoval. Takže zakladatelko, trávit méně času na diskuzích a radši se soustřeď na sebe a ne na to co si o tom kdo myslí.
Od kamarádky jsem dostala knížku od Petra Havlíčka a Petry Lamschové Superjídelníček a doporučuju. Je tam jídelníče s recepty s nákupním seznamem vždy na daný týden a jídla to nejsou až tak složitá a hlavně všechny ingredience dobře sehnatelné. Je to pro ty, co si neumí sestavit rozumný jídelníček a nemají tolik fantazie aby to bylo pestré. Tak třeba to zakladatelce pomůže.

atinkaa
21. lis 2014

@lenka5731 a tvoje bmi? schvalne 😝 😉 😎
a to ani nevravim ze moje vrcholove mi vyslo ako bez za lekarom
Výsledok základného výpočtu BMI

BMI: 18.0

Čo tento výsledok znamená? Máte nízke BMI. Zistite, prečo máte podváhu. Ak je výraznejąia (pod 19 BMI) rokujte o veci s lekárom! Bezodkladne. Nízka hmotnosť vás ohrozuje častými infekciami, pľúcnymi chorobami...

ako som napisala je to len cislo, este tam treba vidiet kompletne cloveka 😉

lenka5731
21. lis 2014

@atinkaa BMI je samozřejmě ukazatel orientační, zejména u sportovců, ale přesto je to nějaký údaj, z kterého se dá vycházet. Mnoho silných lidí se na to rádo vymlouvá, ale nikdo nemá TAK mohutnou a těžkou kostru, těžké orgány a já nevím co ještě. Jestli ty s BMI 24,5 máš pocit, že bys měla dát 15 kilo dolů, tak ti to nikdo nebere. Mně ostatně taky nikdo nevěří, že vážím 70 kg, takže moc dobře vím, jak jsou čísla zavádějící. Ale jen do určité míry 😉

atinkaa
21. lis 2014

@lenka5731 tak vidis, nie myslim ze cisla su zavadzajuce vzdy....inak by sa nevravelo ze su 3druhy klamstva - velka loz, mala loz a statistika a bmi pokial mam dobre info zo skusok je odvodenina prave na zaklade statistiky 😉

ja chapem co chces povedat len myslim ze to oko ma byt aj laskave nielen prisne 😉

lenka5731
21. lis 2014

@atinkaa dala jsem si to do kalkulačky a je to 22,6.

atinkaa
21. lis 2014

@lenka5731 no tak si kocka stihla a matematicky o dvojku stihlejsia ako ja, len by si mala na staz k Hanke Papezovej aby si vedela preco take vety pre ziadnu zenu nie su vhodne, ono to moze ''nakopnut'' aj inak,....nastartovat poruchy prijmu potravy a pod. najma ak ten clovek nema dobre aktualne sam so sebou sa dobre a to sebahodnotenie a sebaprijimanie je nizsie

este jeden priklad za seba ti a nielen tebe dam, kym tuto temu necham na pokoji, lebo som zde povedala vsetko co o tom viem a co do diskusie mozem vlozit...pisal sa rok 2007 a bolo to po zasnubach a cca rok do svadby ktoru sme uz ale planovali
- sla som k dr najdena pre mna ako nova moja prakticka lekarka s tym ze o mne do danej chvile nic nevedela....skratim, sla som tam s tym, ze mam asi 3mesiac zvysenu teplotu, ktora ma uz obtazovala a nevedela som s cim suvisi ale bolo to obdobie kedy som si prisla krasna a i vsetkym okolo tiez.....odchadzala som ani neviem ci prekvapena ze mi pani v kaftane xxl hovori dla vysledkov z krvi ze mam obezitu a ze mam zajst netusim kam do dietologickej poradne.....mat to sebahodnotenie ine, tak jej mozno uverim.....
myslim, ze kopu ludi by timto poslala do sipku....
byt zla a vracajuca spat udery tak jej to bleskurychle vratim,...ale nestala mi za to
kazdopadne moje teploty nevyriesila....len si cosi z krvy precitala bez nejakeho vysvetlenia
mam totiz zvyseny cholesterol, veky, nik nevie preco ale mam - dostala som do ruky listok s tym, ze coho vsetkeho sa mam v jedle vystrihat
mimochodom vtedy som bola cca 12tym rokom vegetarian 😉 usmevne, nepovedala som jej nic, len som u nej viackrat nebola,...ono to totiz niekedy pomaha, clovek schudne a i tak zisti ze ten partner ho odmieta i tak alebo ho uz paradoxne nechce on, pretoze podrzat a prevadzat nejakou narocnou zivotnou situaciou, ci dokonca byt a ustat v dobrom a zlom si ja predstavujem inak....nie tak ze mi ktosi vazne povie cica nezer a to ver ze zmysel pre humor mam tiez 😉

espada
21. lis 2014

@atinkaa Ale vše o čem mluvíš je v tomto pripadet irelevantní. Relevantní je, že on s ní nechce spát, protože ho nepřitahuje, protože má nadváhu. Jestli se zakladatelka chce cítit dobře, zdravě a zachránit svůj sexuální život, potažmo manželství, musí zhubnout.

A nikde zakladatelka nepsala, že by na ni byl hnusný. Naopak, došli na to po debatě, což si myslím, že je od něj fér.

Ostatní jsou jen naše dohady a hypotetické, pardon, kecy...

A já si pod pojmem v dobrém i zlém nepředstavuji situaci, kdy partner nakyne a nic s tím nedělá a já mu řeknu miluju tě i když jsi tlustá. Ale naopak, když o tom mluvím, i když to není příjemné.

espada
21. lis 2014

@atinkaa A to, že člověk je vegetarián neznamená zdraví a štíhlost. Moje kamarádka je vegetarián a má 90 kg. Protože jí jenom sacharidy a bílkoviny jí chybí. Takže se zamysli, jestli neměla pravdu...

lenka5731
21. lis 2014

@atinkaa tak předpokládám, že 36 letá žena a matka dvou dětí je dospělá a nezhroutí se a nepropadne bulimii proto, že jí anonymní nick na internetu odpoví na její dotaz

myskin
21. lis 2014

@espada jistě jsou závažnější situace kdy by mělo plati v dobrém a ve zlém, ale čekala bych od partnera trochu solidarity, ale o vztahu nic nevíme, možná to tam bylo a toto je pouze výsledek. V závěru píšeš že je to podle tebe situace kdy ona nakynula a nic s tím nedělá - to jsem se zase já nikde nedočetla, takže taky pouze doměnka.
A máš pravdu v tom, že jsou to všechno hypotetické kecy všech diskutujících dam a zakladatelka v podstatě na výběr moc nemá pokud jí na vztahu záleží. A hlavně taky na sobě.

katynka1
21. lis 2014

Mam 160cm a 50kg a to jsem pred mesicem rodila. Mit o 30kg vic tak se stydim si o sex vůbec říkat. Co si budeme nalhavat chlap s tebou nebude spat pro tvou krasnou dusi a pro hezky obličej. Jestli sis uz sama přiznala, ze jsi tlusta, tak jsi na spravne ceste se sebou neco dělat. Pro něj to asi take nebylo lehke ti ti rict.Apropo tato situace ma jen 2reseni - bud se začni hybat, zacni jist jen zrni nebo ho poradne prasacky vykrm aby ti nemel co vyčítat, bude tak strasne sadelnatej, ze ty vedle nej budes jako modelka...Volilabych druhou variantu, protože laska prochazi zaludkem 🙂

atinkaa
21. lis 2014

kocky ok, nechajme to - ja to tema vnimam ako moznost pre diskusiu, diskusia je pre mna to, ze zavnimam veci aj ine a inak od ostatnych ktori prispievaju...nie ze idem ako tank cez vsetkych s jednym svojim, to ja nemusim

myslim ze som nikde nepisala ze nech si tucnie v klude a manzel ma to utrpne znasat

rovnako tak som nepisala ze vdaka niektorej z vas prepadne poruche prijmu potravy - to su z mojej strany vsetko len momenty, dieliky, ktore mozu pomoct vnimat celok taky ako je, sme ludia a sme komplikovane bytosti, nie je to take priamociare ako vazis tolko schudni....rovnako tak nie je nikde napisane ze ak to skutocne spravi, tak ze potom budu stastni.

Pani napisala malo, velmi malo na to aby sa dalo vediet vsetko ale da sa citat i medziriadkami ...Problem je u nich vlekly, teda je otazne, ci najprv. boli kilogramy a potom sa naraz stal ich vztah takyto alebo obratene ...vdaka tomu co sa doma deje ma tie kilogramy....
a samozrejme este existuju obranne mechanizmy, ktore ked s nim chcela cosi prebrat a on nechcel, vravia zautoc a vmetni jej to a mas zasa klud

jo a nie nemusi byt vegetarian stihly ani zdravy ....len ja na rozdiel od pani, ktora ma vidi polhodinku viem ako zijem a co jem a toto by som si ja nikdy nedovolila k nej ako k osobe ktora v bezrozmeronom comsi sedi a rozdava letaciky typu nejedz, rovnako tak ako by som si nedovolila iste komenty zde ktore tu mate a ano aj o tom moze byt diskusia....len si tak vravim, co by mi lenka napisala ak by moje BMI bolo na 40tke.... 🙄 a ponizovanie ci nazvite si to povedanie na rovinu, ci prisnost este nikoho nenakoplo spravnym smerom, to si vazne nemyslim a cosi o tom z mojho profesneho zivota viem 😉 ( a jo kopa ludi z poruch prijmu potravy Bola nakopnuta k poruche prave nevhodnymi komentarmi, ak ma niekto nizke sebavedomie a to pani pise ze ma, tak jej toto logicky neprida a motat nic pod nos jej nemusim, empatia a snaha porozumiet nie je o nalhavani niecoho co nie je ani o chlacholeni, to je o schopnosti vidiet Problem niekoho ineho inymi ocami, nie svojimi🙂

Vsetko dobre holky!

bbn
21. lis 2014

@lenka5731 předpoklady jsou hezké, ale..... Co je to být dospělý? Co dospělost charakterizuje? Jsme všichni dospělí jen proto, že máme nad 18, 24,30, 50,....let? Je to opět jen slovo, škatulkování.
Podle mě, žena, která se vykašle sama na sebe a nechá svou tělesnou schránku nakynout na takové číslo, rozhodně není vyzrálá, uvědomělá, dospělá,...a všechny ty podobné výrazy.
Ať to možná mnohým příjde směšné, tak váha a obraz tělesné schránky je jenom odrazem duše. Pokud je naše duše nemocná, tak se to projeví na těle.
Zakladatelka má nějaký vnitřní problém, který se projevil vizuálně takto. Je potřeba se sama nad sebou zamyslet. Ano, jak píší mnohé, myslet jen na sebe, ale ne tak, že jdu ke kadeřnici, do fitka, ale opravdu přemýšlet o sobě, svém životě, kam směřuju, co chci a co nechci.
Myslím, že záhy zjistí, kde je problém, co se stalo, proč se potřebovala takhle "obalit".
A pokud začne cvičit, tak cvičení v tomhle "přemýšlení o sobě" velmi pomáhá. Sama jsem to před 2 lety zažila, díky cvičení jsem najednou začala o životě a vztazích přemýšlet, a najednou jsem viděla úplně jiné souvislosti, které vedly k tomu, že jsem se "potřebovala obalit/zavřít do bubliny", aby na mě nikdo nemohl.

bbn
21. lis 2014

A co se týče partnera, který nechce se zakladatelkou spát, kvůli její váze, tak je to poměrně jednoduché. Znáte evoluci? Jak se chovali naši předkové od opic po dnes? Ať se nám to líbí nebo ne, stále jsme "zvířata", tisíce let se to snažíme popřít a naše chování zaškatulkovat a pojmenovat vznosnými názvy, ale marně, stále jsme zvířata.

Takže jak přemýšlí muž a jak žena? Muži jsou prostě vizuální, zaměření zrakem na cíl, samice si vybírali opět zrakem a čichem. A my dnešní ženy toho můžeme buď kladně využít nebo to zneužít.
Pokud má chlap v posteli problém, protože ho žena vizuálně nepřitahuje, protože je tlustá, tak můžete mít x krásných keců okolo, jak je on takový nebo makový, ale prostě to je fakt a je s ním potřeba něco dělat.
Takže zakladatelka pokud chce, aby s ní muž spal dobrovolně, rád a s chutí, tak holt bude muset zhubnout.
To je bod jedna.
A za druhé, nejen, že má pravděpodobně nadváhu, což je pro muže/samce vizuálně nepřijatelné, ale taky mu díky tomu jinak "voní". Tělo, které má na sobě nadbytečné množství tuku či svalů, než jak mělo v době "námluv", uvolňuje do potu (tedy do celé plochy kůže, nejen podpaží, třísla, ...) látky, které ovlivňují celkovou "vůni" těla. A muži pak prostě "voní" jinak. A to může být takové to "už mě nepřitahuje". A to pak toho chlapa těžko přinutíte, jak tady psaly některé, prostě se mu nepostaví.
Není to jen o vizuální stránce nadváhy.

tarra27
21. lis 2014

@bbn tak nějak něco na tom, co jsi napsala prostě je......

kackaj
21. lis 2014

Ahoj, já jsem teda nečetla celou diskuzi, ale mě by zajímalo, jaké je v tomto východisko...škemrat o sex nebaví nikoho, když zlepšení nepřijde a jiný by si dal říct, co potom? Mít paralelní vztah jen na sex a doma udržovat manželství? Nebo přestat být sexuálně aktivní, když manžel nechce? Tak trošku řeším podobnou otázku...spíme spolu po druhém porodu strašně málo. Nejdřív vůbec, teď tak jednou, max. dvakrát do měsíce. Ptala jsem se, po porodu jsem byla hodně emotivní, a v podstatě z toho taky tak nějak vyplula ta obezita...předesílám ale, že mám sice o asi 5-8kg víc, než když jsme se poznali, nicméně ani to jsem nebyla štíhlá labuť a holt prostě po porodu to dolů zatím moc nejde, ačkoli se snažím. Ale za prvé manžel je introvert, co se sexu a vztahu týče, není moc schopný o tom mluvit, takže on to neřeší. Za druhé, podle mě je i líný, v podstatě teď většinou nadhodím sex já a on neodmítne, ale není ten, kdo by přišel jako první a fakt mu to asi nechybí. Za třetí náš sex nikdy nebyl na nějaké vysoké úrovni, ale byl častý. Teď úroveň celkem stejná a ještě mizerná frekvence. Jenže já jako ženská nechci přestat sexuálně žít když mi není ani 35let, s manželem to zatím jde spíš do ztracena (ale jinak si rozumíme v 99% životně důležitých věcí skvěle) a tak si občas kladu otázku...najít či nenajít si někoho jiného na sex? Jakože ze svého pohledu to vidím v pořáku, z pohledu toho, že by si manžel našel taky někoho mi to přijde nepřípustné🙂 Ale samozřejmě, to jsou jen představy, návrhy nějaké už byly, ale zatím jsem do ničeho nešla...nestál by mi ten druhý za to...resp. nepřitahoval mě natolik, abych si dala říct i já. Absolutně samozřejmě zamítám řešení jít od sebe, jak jsem psala, vztah je jinak výborný a on je skvělý táta i manžel. Já teda si myslím, že jak děti odrostou a nebudou vyžadovat tolik péče, budu já míň unavená, jak zhubnu, budu víc atraktivní a budu mít i vyšší sebevědomí, a když ještě nastoupím do práce, tak si budeme vzácnější snad. Teď jsme vedle sebe každý den, celý den...pracuje z domu na pc, zaměstnaný je u zahraniční firmy. Takže tak...já jen, jestli byste do něčeho jiného šly, nebo počkaly, až nastanou změny a přejde náročné období???

tarra27
21. lis 2014

@kackaj a chodíš nekdy sama mezi lidi jakoby třeba večer cvičit?? aby jsi nebyla jen doma?

tarra27
21. lis 2014

@kackaj často bývá i to, že chlap se nesnaží, neb ví, že žena je doma, má přehled co vše delá, nikam vlastne nejde....a proste tak nejak je stereotyp.....nemyslím v sexu, ale doma....do toho unava, hodně v práci,....to je jedno k druhému...
já si neumím představit si o sex říci....tak nejak vím, jak manžu nalákat a kdyby se nechytal, tak bych nelákala..... 😉 já nevím, připadala bych si divně...mě to nejde...

kackaj
21. lis 2014

@tarra27 jj, ven občas zajdu, ne cvičit, ale spíš s holkama na kafe, nebo na nějaký větší tah. Nebo zaběhat si atd. Doma chodím převážně upravená, sama se sebou bych nevydržela, kdybych nebyla. Neříkám, že jsem modelka, ale sama se svou vizáží celkem spokojená jsem...až na ty kila. O sex si jako taky neříkám až tak...a dlouho to pro mě bylo úplně tabu...nikdy jsem nezačínala já. Ale to já jako nemusím říkat "prooosím spi se mnou", to prostě jen naznačím sex nebo sváděčku první já a ne on, jak to bývávalo. Ale u nás to fakt bude ten krutej stereotyp asi. Já jen, že mi prostě chybí to, aby mě chtěl on...nejde o to, že bych nemohla mít sex kdykoli chci já...

tarra27
21. lis 2014

@kackaj já ti rozumím....heled a tak začni pravidelne cvičit 2x v týdnu, budeš mim domov....a rošku zmen chod domácnsti, plán co deláite o víkendu atd. 😉 nebo nakjednou reaguj jinak....nekdy stačí, že udeláš neco jinak...muj manžel třeba ví, čím mě vytočí a když zareaguji jinak - občas to delám, je dost překvapen...a pak chodí, co se deje 🙂)

kackaj
21. lis 2014

@tarra27 no asi je tu i to, že mě se zrovna nějak nedostávají síly na nějaké změny. My jsme bývali dost akční ještě do porodu druhé dcerky, ale teď jsem jaksi vyšťavená a to počasí nám taky moc nedodává, takže nějaké extra věci se mi vymýšlet na víkendy nechcou...taky jsme právě dostavěli a nastěhovali se do nového. Ty jiné reakce občas zkouším, jakože spíš se nenechám vším vytočit, ale někdy jsem zas vytočená strašně, hlavně když vidím tu jeho lhostejnost...nic neřešit, jet si pořád to svoje a nestarat se, co s nama bude dál. On to tak hlavně asi nevidí, protože je prostě zaměstnaný a protože není ženská, k tomu ještě na mateřské.....už se prostě těším na ten rozlet, až zas půjdu do práce (nikdy jsem nevěřila, že to tak bude, ale je to tak🙂). Ale dneska večer jdeme spolu na tah s kamarády, mělo by to být celkem úspěšný i se asi odreagujem dost, tak to nám zas taky trošku zpestří všední dny. My potřebujem strávit víc času spolu sami a víc chodit i do společnosti...ta domácí péče nás oba sráží k zemi🙂 I když samozřejmě nám to svým způsobem i vyhovuje, jinak bychom se v tom tak nerochnili...pro ten sex to ale dobré není no🙂

tarra27
21. lis 2014

@kackaj hoka ty nepotřeuješ radit 😉 užijte si to večer 🙂

kackaj
21. lis 2014

@tarra27 nooo, mě by zajímalo to, že jestli se to nezlepší co by s tím ostatní dělaly? Přestaly by sexovat, nebo si na to někoho pořídily? Já jsem občas platonicky zamilovaná do nějakého pěkného tatínka, se kterým se potkávám ve školce ráno, nebo do bývalé lásky atd. Ale jak říkám, manžela bych neměnila, jen mě dost přepadá ta myšlenka té "nevěry" i když já bych to tak neviděla, když doma mě nikdo "nechce"🙂

tarra27
21. lis 2014

@kackaj tomu se říká domácí stereotyp....a pokud to tak je, delej vše pro to, aby tohle nebylo u manžela.... 😉 neb přijde nejaká chytrá paní....a pak chlap ani nekdy nechce...ale zvrtne se to a celý život lituje....

kackaj
21. lis 2014

@tarra27 no to máš pravdu, možný je všechno...ale to by byl zas jeho problém. Já za cizí rozhodnutí nemůžu. Zatím si ohrožená nepřijdu taky, protože jak říkám, je FURT doma...to si i člověk říká, kdy už zas někam vyjede?😀 No nic, jdu se chystat na ten tah...třeba dneska něco bude😉

kkarolinka
22. lis 2014

@jana100 je to smutný, žena děti rodí, daruje nový život, kus sebe, některým z nás se změní postava a jíné ne, tak to prostě je s tím nikdo nic nenadělá. Pokud někdo někoho opravdu miluje, tak mu nezáleží na slupce a překousne i tloušťku a jiné nedostatky, které věkem přibývají a nikdo z nás se jim nevyhne, všichni stárneme každou minutu. Mám hodně dobrou kamarádku, má dvě děti a má stejný problém jako ty, hodně zatloustla po dětech a chlap prostě s ní nespí. Jednou se v noci probudila, manžel nikde, našla ho a přistihla...Když jsme spolu o tom mluvili, tak mi neustále tvrdí, že to je normální a že to dělají všichni chlapy, ale myslím, že si jen sama sobě lže a nevím, jak dlouho to může trvat, než bouchne :(

jana100
autor
23. lis 2014

Vsem moc dekuju za reakce.
Vzdy jsem byla holka krev a mliko, ted tedy bohuzel vic. Ale obluda vazne nejsem. Mozna mam tezsi kosti nebo nevim, ale zkratka si nemyslim, ze bych byla vylozene odpudiva. Vim ze se muzum i libim tak nevim proc zrovna doma....Chodim hezky oblekana, vzdy upravena (a jen pro upresneni, nosim velikost 42/44). To ze bych mela zhubnout....ano. Ale chci zhubnout kvuli sobe a ne kvuli tomu aby zase manzel chodil za mnou. Jsem rada ze nema milenku....ale rikam si...budu nemocna, ztloustnu nebo zhubnu az moc...a co pak? Ze si to manzel dela sam...ano je to mormalni ale momentalne me to hodne ranilo. To ze jsem pro nej tlusta totiz vybafnul bez varovani. Od te doby skoro nejim....nejde to. Mam proste klopku. Cekala jsem ze treba za den dva me alespon da pusu nebo me obejme....ale neni mezi nami zadny kontakt. Ja se mu nemuzu podivat do oci. Kdyz se jde sprchovat hned si predstavuju....
mozna z toho delam vetsi vedu nez je....ale me to jen boli.

tulikiss
24. lis 2014

@jana100 to je spatne prestat jist, vim ze je ti asi spatne od zaludku, ale snaz se jist pravidelne a zdrave... a hlavne si nedelej nic z tady tech zenskych co te odsuzujou a jak tu zaznely s tvou vahou by jim bylo trapne chtit sex...vis on kdyz to clovek nezazil tak nemuze soudit...ja vzdy byla hubena, az moc, a pak prisel zlom, rok hormonalni lecby, spatna stitna zlaza a ja najednou mela o 20 vic a do toho otehotnela, takze dalsich 12..nez jsem se dala zdravotne a psychicky dokupy, abych mohla zacit neco s tim delat, uz sem byla tehotna zase... ale po druhem porodu jsem si rekla, ze to tak nechci a uz mi do me vysnene vahy chybi 2 kila, ale to diky tomu ze jsme chtela ja sama. nikdy mi manzel nic nerekl, naopak mi porad opakoval, ze pro nej jsme krasna, ze samozrejme, ze vi ze jsme pribrala, ale enchal to na me. Chovani tveho manzela je znacne sobecke a uplne chapu proc te to tak ranilo, mate spolu byt v dobrem i ve zlem a ocividne on na to nejak zapomel. Drzim palce at to dopadne podle tvych predstav.

Strana
z8