icon

Manžel se mnou nespí

jana100
20. lis 2014

Je mi 36, merim 164 a vazim 88. Nikdy jsem nebyla extra stihla, ale vim ze ted vypadam blbe. Kdybych zhubla vim ze bych byla pro spoustu muzu atraktivni, oblicej neni k zahozeni 🙂
Jsem vdana, 2 deti a s manzelem jsme se totalne odcizili. Na moje "skemrani" o sex vzdy rikal ze je unaveny, nema chut....proste spolu vubec nespime. Pred par dny jsem zjistila ze casto masturbuje. Mrzi me to kdyz vi ze ja bych chtela. Ale radsi si to udela sam. Vcera jsem si s nim o tom chtela promluvit....a dosli jsme k zaveru ze jsem proste tlusta. Momentalne mam sebevedomi pod bodem mrazu a jako zenska si pripadam k nicemu. Nevim co dal...

Strana
z8
tarra27
24. lis 2014

@jana100 jsi zraněna, je to normální.....a pokud to na tebe vybafnul,je to vůl.....obluda nejsi,navíc s nim dděti.....

Nech ho ted byt, věnuje se sobě,dvakrát týdne výraz z domu pryč bez děti...... a uvidis časem....chlapi nekdy placnou kraviny a vůbec jim to nedojde což ale není omluva....

Nechtějí po něm sex, stahni se, ale nic nevycitej.....sama uvidis časem. Drž se!

orchidis
24. lis 2014

@kkarolinka "některým z nás se změní postava a jíné ne, tak to prostě je s tím nikdo nic nenadělá. Pokud někdo někoho opravdu miluje, tak mu nezáleží na slupce a překousne i tloušťku a jiné nedostatky"

Kolik Ti je let? 🙂 Muži, byť sebecitlivější, 🙂 jsou stále jen muži a jsou velmi vizuální a sexuální bytosti 🙂.

To, co jsi napsala jsou pro mne jen výmluvy nezralé ženy která si omlouvá svoji lenost a chlupatý nožiska 🙂.
Netvrdím, že to tak máš ty 🙂, ale působí to tak.

Naopak podepisuji to, co zde výše napsala @bbn a to z vlastní zkušenosti. Tělo je odrazem duše. Sama jsem nejvíc přibrala, když jsem byla nespokojená. Nebyla jsem ale líná něco změnit 🙂.

kkarolinka
24. lis 2014

@orchidis nevím v jaké společnosti se pohybuješ, ale asi mezi lidmi, kteří jsou povrchní a tvůj muž na tobě miluje pravděpodobně jen to, co o mužích zmiňuješ, to je mi líto a nezávidím Ti ho. Myslím si, že tělo není odrazem duše, každej z nás má jíné geneticky dané dispozice a může je do jisté míry ovlivnit, ale píšu jen do jisté míry, protože tak to prostě příroda zařídila. Takže podle Tebe člověk s dokonalým tělem má i dokonalou duši, protože píšeš že tělo je odraz duše, tak to je smutný a nevím, co si za 40 let počneš, až se na sebe podíváš do zrcadla.

marketa233
24. lis 2014

@kkarolinka Bude se kochat jako Eva Jiřičná.

orchidis
24. lis 2014

@kkarolinka Ale prosímtě, co ty o mě víš 🙂? To jsi teda hodně chytrá vědma 😉. Co na ty hlouposti říct, no 🙂. Nechám Ti Tvé iluze a sebeobranné postupy a názory a popřeju Ti pěkný den 🙂. To bude asi nejlepší 😎.

orchidis
24. lis 2014

Zkrátka pokud někdo tvrdí, že muži nejsou vizuální a sexuální bytosti, tak prostě zaspal už na základní škole 🙂. Nalhávat si můžeme co chceme, ale je to tak 🙂.

tulikiss
24. lis 2014

@orchidis neni tezke zjistit kolik kkarolinka je ma to v profilu napsano, je ji 30. a nemyslim si, ze to co pise je mysleni nevyzrale zeny, naopak si myslim, ze chlap ,ktery posuzuje zenu jenom podle zevnejsku je nevyzraly blbec. podle tebe teda, kdyz po odkojeni dvou deti ,zene zustanou prsa k pupku, tak je to odrazem jeji duse. to jako fakt, nerikam nekdo si za svou postavu opravdu muze sam a doslova se k ni nevyzral, ale proste jsou i pripady kdy clovek pribere ani nevi jak a pak je pro nej zatracene tezke s tim neco udelat. vim jake to je kdyz musis 3/4 roku vazit a zapisovat jakykoliv jidlo a drit hodiny pri cviceni a vysledek stejne neni moc videt. Ty si jak pises nebyla lina zvednout zadek, ale to neznamena, ze kdyz tobe to slo, ze to jde takhle kazdemu. Kazdy jsme jiny a kdyby tomu tak nebylo, tak jsme vsechny jako vyhubly modelky a lidstvo by uz asi davno vymrelo.
Prijde mi ze posledni dobou se rozmaha nazor, ze vsechno pro chlapa jenom at ma iluzi dokonale zeny, protoze jinak si najde milenku a bude mit na to pravo. ale lidi by se asi uz mely probudit, normalni zenska neni ta co ma 30kg a doma uklizi v jehlach a minisukni. Nerikam ze ma zenska chodit v teplakach, smrdet a na nohy pouzivat krovinorez, ale posledni dobou se to nejak prehani. Proc by zenska nemohla byt krev a mliko, zvlast kdyz zakladatelka teto diskuze sama psala, ze vzdy takova byla, tak prece chlap nemuze cekat ze se z takove zenske najednou stane vychrtlina.
A abych zase nebyla napadena ze jsem nejaka zemindrakovana tlustoska co je lina zvednout zadek ze zidle, tak po roce snazeni oblekam 38-36.
Ale protoze sama vim jak velke usili za tim je, nikdy bych si nedovolila nekoho soudit.

jana100
autor
24. lis 2014

Souhlasim ze muzi daji na vizualni dojem. A kdyz je ta dotycna i mila chytra....
jenze jak rikam, nikdy jsem nebyla hubenour ani kdyz jsme se poznali. Jasne ze se mi postava lety zmenila ale proste si nemyslim ze nejak extra. Velikost mam 42/44 coz si myslim ma vetsina ten v mem veku - 36 let.

texetka
24. lis 2014

No, já souhlasím s @orchidis . Ono je jasné, že ve vztahu se nekouká jen na vzhled, ale upřímně - vám by se líbilo, kdyby váš muž o sebe nepečoval, přibral i několik desítek kilo a řekl, že jste povrchní, když se vám to nelíbí ? Já bych ho teda poslala do háje.
Jasně, že se tělo mění, my jsme spolu s manželem od 16 let, je nám 31 let.. něco povislo, něco se trochu přiobalilo tukem, ale furt o sebe pečujeme a snažíme se sebe navzájem přitahovat 🙂 .
Být zadavatelkou, tak pokud by mi to vadilo, tak začnu se sebou něco dělat - změním jídelníček, cvičím... začnu o sebe víc dbát. Někdy je problém v hormonech, takže i lékař je na místě .

orchidis
24. lis 2014

Holky, nebudu už reagovat 🙂. Napsala jsem svůj názor s svou osobní zkušenost. Se sexem u nás nikdy problém nebyl (teda vlastně jo - a to ten, že manžel chce častěji než já 😀), ale zaujalo mě zde to řešení nadváhy. Sama jsem po dětech řešila 10kg navíc.

Myslím, že razit hesla, že pravému muži nevadí ani špeky, ani neupravenost, ani chlupiska a mastný vlasy, je hloupé, nezralé a sebeklamné. Prostě já razím zdraví a nějakou upravenost přiměřeně věku...🙂.

Ale klidně si to namlouvejte dál 🙂, jen pozor, abyste brzy nezakládaly skupinky "Manžel má milenku, co mám proboha dělat?"

tulikiss
24. lis 2014

@orchidis kdyz uz mas potrebu reagovat na tohle tema tak nechapu proc si nedas aspon tu praci a neprectes si alespon prispevky zakladatelky, jasne psala ze se o sebe stara, a to ze ma nekdo par kilo navic prece neznamena, ze o sebe nepecuje. nebo jako pokud se nenarvu do 32 velikosti tak to znamena, ze o sebe nepecuju a podle ostatnich mam zarostly nohy, vlasy jako na smazeni rizku a jsme zanedbana...jako fakt nechapu, tak to by firmy mely asi vyrabet obleceni jenom ve vel 32 a vsechny ostatni velikosti ignorovat, protoze ty jsou zbytecne tam uz o sebe zena nepecuje..

orchidis
24. lis 2014

@tulikiss Reagovala jsem na názor kkarolínky. Dej si tu práci a přečti si, co jsem psala 🙂.

kkarolinka
24. lis 2014

@orchidis nikdo tady nerazí hesla, že má mít ženská mastné vlasy a chlupy, jak píšeš výše. Tonající se stébla chytá a ty se chytáš chlupů, jak je vidět.

kkarolinka
24. lis 2014

tonoucí 🙂

orchidis
24. lis 2014

@kkarolinka Karolínko 🙂, měj se pěkně a přeju Ti, abys byla v životě spokojená a aby se Ti dařilo 🙂.

myskin
24. lis 2014

@orchidis je fajn že je někdo ještě tak sladce naivní jak ty 😀 . Tvoje varování aby holky nezkládaly skupinky "Manžel má milenku...." mě vážně pobavilo. Ty si jako myslíš, že nevěra se týká pouze žen s nadváhou a těch které se o sebe nestarají podle tvých měřítek? A že nemáte s mužem problém se sexem a chce často? Jo, znám takové co chtějí doma často.....ale nejenom doma 😀 a jejich ženy jsou spokojené jak mají úžasný sexuální život. Ale souhlasím s tím co jsi psala, že muži jsou vizuální a sexuální bytosti, takže by jsi to určitě rozchodila 😀 .

zuzka_b2
24. lis 2014

@jana100 Ta velikost 42/44 se mi nejak nezda, vzdyt 88kg na 164cm je nejakych 30kg nadváhy. Necetla jsem celou diskuzi, ale urcite zabojuj, to, ze jsi nebyla nikdy vyzle, nic neznamena, takových lidi jsou spousty, co nebyli nikdy stihli a pak je zdravej zivotni styl chytnul a uplne se zmenili. Navíc to hadam po tobe nikdo nechce, staci ti zhruba predporodni vaha. trocha liceni a vetsi sebevedomi. Nejde se starat jen o deti, když budes zanedbávat sebe, seberes jim to nejcennejsi - spokojenou mamu a fungujici rodinu.

takarazestinusakur
25. lis 2014

@zuzka_b2 když máš vůli, tak se do spousty věcí narveš a řada věcí, je i natahovacích 😀 ...Já jsem se byla schopná při výšce 158cm a váze 75kg (4roky zpátky jsem byla opravdu tlustá a dělala jsem silové sporty) schopná narvat do 40...když se chce, všechno jde, jen musíš dávat bacha na oblečení s knoflíky, abys někomu nevyrazila oko, když knoflík uletí...Dost srandiček...🙂
záleží na tom, kolik z těch 88 kg jsou tuky a kolik svaly. kilo svalu je na rozměry menší, než kilo tuku. Při určování velikosti záleží na centimetrech. Tzn. záleží, kde přesně se jí ten tuk ukládá...

@jana100 Nevím, zda když zhubneš, zda to bude jako dřív...nevím, zda se vám za manželství nenahromadilo více problémů, které jen pouhé zhubnutí nevyřeší...Ale neměla by si to nechat tak, jak to je teď. Jsi pořád mladá a máš minimálně půlku života před sebou, takže ve svém vlastním zájmu bych ta nadbytečná kila dala pryč...Ne kvůli okolí, ne kvůli manželovi, ale kvůli sobě... Neříkám, že je to brnkačka, z těch 75kg jsem zhubla na 60kg (trvalo mi to rok a stačilo, že jsem začala chodit pěšky hodinku, dvě svižnou chůzí) a jedla jsem co dvě hodiny (malé porce, zlikvidovala jsem typické snídaně, obědy, večeře), ale měla jsem v tom pravidelný přísun jídla co dvě hodiny a nevadilo, když jsem si zbaštila i kus čokolády...Hlavně se neutěšuj tím, že když se narveš do 42/44, že je všechno v pořádku...není, víš to sama, tak se nesmíš obelhávat...Měla jsem to tak taky, že jsem si říkala, že to se mnou není tak hrozné...Až když jsem se koukla na fotky 60kg a 75kg tak jsem získala reálný pohled na to, jak hrozné to opravdu bylo...Teď jsem těhotná a k 75kg se pomalu zase blížím (slíbila jsem si, že už takovou váhu nechci vidět), takže je pro mě tloustnutí velmi náročné na psychiku, ale vím jedno, po porodu to chci dát dolů, už nikdy nechci vypadat, tak jako kdysi, protože nejsem ten typ, který kila umí nosit. Držím ti pěsti!

orchidis
25. lis 2014

@myskin Holky, ten fakt, že vás tak strašně pobuřuje jeden prostý fakt podložený znalostí biologie a evoluce 🙂, o vás vypovídá více, než si myslíte 🙂.

Šupky zpátky na základku, bez toho to evidentně nepůjde 😀.

nov777
25. lis 2014

@orchidis Ctu to tady a me poburuji tvoje prispevky proto, ze poukazujes na nezralost druhych a sama prezentujes nazory jak z beverly hills. Zivot se vazne nesklada z toho, ze nosis velikost 38. Koukni kolem sebe a rekni mi, jestli vsichni velikosti 38 jsou strasne stastni a spokojeni a vsichni velikosti 44 se utapi v zoufalstvi. V okoli nemam nikoho, kdo by zastaval nazory jako ty, naposled jsem tohle pozorovala opravdu nekdy na zakladce. Od stredni uz si kazdy uvedomuje, ze kolem dokonale postavy se jejich zivot tocit nebude. Znam spoustu holek, ktere maji dokonalou postavu, je jim pres 30, jsou samy a bez deti a trapi je to. Hledaji totiz partnera pro zivot a vychovu deti ne vypracovanyho svalouse. Uznej, ze je to trochu komplexnejsi.

dokument
25. lis 2014

@zuzka_b2 velikost 44 pri 166 a 69 kg mam ja 😅 ale kazdy vyrobce to znaci jinak, ja treba v konfekci nenakupuju, takze mam skutecne velikost 44 a ostatni hadry jsou mozna znacene 44 a je to 52 nebo nevim, ale pri takove vaze by to muselo byt opravdu vetsi cislo. Nahore mam 42, kojim. A pred tehotenstvim jsem mela 36/38 nahore a dole 38/40

lenka5731
25. lis 2014

S tou velikostí záleží hodně na výšce... když je žena malá, zůstane víc materiálu, aby se oblečení mohlo natáhnout do šířky. 🙂

Je dost podstatný rozdíl, jestli si vel. 42 chce obléknout žena, která má 164 nebo 180 cm. U těch malých to při vhodně zvoleném materiálu možná i jde 🙂 Když je vůle a síla, najde se často i cesta. 😅

elgreco
25. lis 2014

@orchidis čtu to tady a nedá mi to se nepřidat, podle toho jak to tu vypadá, jsi začala ty první rýpat a mám pocit, že se v tom vyloženě vyžíváš, asi máš sama nějaký problém.

orchidis
25. lis 2014

@nov777 Asi jsi moje příspěvky vůbec nečetla, nebo fakt nevím 😀. Bože můj, to je beznaděj tady, fakt. Jsou mi tu vkládány do úst věci, které jsem vůbec neřekla. Evidentně si tu některé potřebují léčit komplexky 🙂.

Prostě jen opakuji to, co zde napsala @bbn. Mám to sama osobně za sebou, měla jsem po dětech 75 kilo a pěkný pokoukáníčko to teda moc nebylo (na 175 cm). Nedokážu si představit mít víc, to už by mi asi jeblo. Navíc ve velikosti 40 se mi už ani oblečení moc nelíbilo. Osobní názor, no.

Ano, myslím si, že tělo je odrazem duše. Žena, která je se sebou spokojená, která ví, co chce, má se ráda a chce být zdravá, se takhle nevykrmí. U mě fakt stačilo cvičit, přestat mazat a nejíst sladký a HLAVNĚ mít se ráda a změnit věci, které mi do té doby neseděly. Bylo to těžké, ale šlo to.
Jen ženy, které nikdy nic nezmění a jsou líné se budou obhajovat kydama o šťastných tlustých maminách. Přečtěte si radši, co o nich zjistila třeba Mudr. Cajthamlová...

A třeba si z toho cvrkněte, já jdu něco dělat 🙂.

nov777
25. lis 2014

@orchidis Jo, vubec jsi nic takoveho nepsala a o odstavec nize to zopakujes. Nekdo si tu evidentne komplexy leci. 😉

takarazestinusakur
25. lis 2014

@orchidis máš pravdu, ale podáváš to zbytečně urážlivým stylem...v tom je celý problém... (souhlasím s tou částí, že by žena o sebe měla dbát, nesouhlasím s tím, že ostatní maminy mají komplexy...apod...)

marton
25. lis 2014

@jana100 ahoj,nečetla jsem příspěvky diskuze,takže možná nepřispěji ničím novým,ale tvůj dotaz mě "oslovil".Nejsi první od koho jsem slyšela,že má manžel problém s nadváhou své partnerky.Může se to zdát od něj povrchní,často i čtu,že pokud to tak je,ať se na něj ženská vybodne atd.Víš jestli tě poznal štíhlejší a celkově třeba "jinou",je to těžké.Jestli nemáš zdravotní problémy a sama chceš,což asi ano dle tvého dotazu,tak zkus něco změnit.Budeš třeba i ty pak spokojenější.Jestli můžu svoji zkušenost..chodím na vacushape a jím herbalife/nepropaguji,nejsem dealer,jen pouhý spotřebitel/ a má to výsledky 😉 .Moc ti držím pěstě 🙂 .

lenka5731
25. lis 2014

@marton Já si myslím, že nadváha po dětech většinou chlapům vadí. Vidím to v okolí. A pokud to nedávají najevo, tak to neznamená, že si to nemyslí. Myslím, že hodně z nich sami cítí, že to není úplně fér, že žena byla těhotná, kojení, neustálé hlídání dítěte atd, ale ta zaměřenost na vzhled v nich prostě je. Tím neříkám, že chtějí modelku, ale prostě ženu přiměřených tvarů, bez nadváhy, nerozteklou. Žena by po porodu určitě měla být nějakou dobu "hájená", ale myslím, že po roce - dvou by to chtělo začít pracovat na tom, aby vše bylo jako před dětmi 🙂

heduska82
25. lis 2014

Docela by mě zajímal názor vás diskutujících tady. Mám nějakých 125kg při 183cm výšky. Před 2 roky jsem se kousla a začala situaci řešit. Během 3 měsíců, po úpravě stravy ing.Havlíčkem a pouhou pravidelnou chůzí, jsem shodila 10kg a to pouze tuku. Ano, bylo mi fajn, změna byla hodně znát. Jenže pak následovala změna ve smyslu příchodu 3 měsíčního mimina do rodiny, mě se překopalo úplně všechno, dlouho mi trvalo, než jsem věc vstřebala a zvykla si na ni. Když jsem si na začátku roku říkala, že se na to zase vrhnu zpátky, přišel k nám jeho 2 měsíční sourozenec. Lítáme s ním po doktorech, alergický je na kdeco, vůbec netuším, jak to bude vypadat, až si bude uvědomovat, že nemůže jíst to, co brácha, navíc může jen málo věcí....a teď mi tady jako poraďte, jak to mám dělat s jídlem. S kluky jsem doma celé dny sama, mám vařit extra pro sebe, další minim. 2 jídla pro nejmenšího a ještě by rád manžel něco k jídlu....fakt netuším, kam ten čas na jídlo nacpat. V současné době jsem tam kde jsem byla na začátku,k na jídlo jako takové čas skoro nemám.... Strašně ráda bych se k tomu zase vrátila, ale to bych musela trávit v kuchyni noci.... ☹ 😒

nov777
25. lis 2014

Souhladim s tim, ze je to o tom, jaka ta zena byla, kdyz se seznamili. Pokud sbalil 50kilovou kocku a ted ma vedle sebe maminu s 90kily, tak chapu, ze neni spokojeny. Cloveka pritahuje urcity typ a proto si partnera vybira a je logicke, ze velka zmena muze zpusobit problemy.

Strana
z8