Manžel se urazil a šel k matce. Měla bych za ním jet?
Ahoj, jsem 6 měsíců po porodu, mám dvojčata, takže samá vím že jsem přibrala. Ale zase, si nemyslím že by to bylo nějak hrozně. Chci zhubnout. Ale ne teď. Manžel mi ale řekl že jsem tlustá a řekl to hnusně. Řekla jsem mu, že já jsem se svou postavu celkem spokojená a že on není zrovna nějaký terno. Urazil se a odešel k matce, volala jsem mu a omlouvila jsem se že jsem to asi přehnala. On se mi neomluvil, řekl že zůstane pár týdnů u matky, mě to naštvalo a tak jsem mu řekla že se chová jak rozmazleny fracek. Do toho teď přijel nás kamarád a měsíc u nás bude bydlet. Sám manžel to návrhnul. S kamarádem jsme přidali na instragram pár fotek, manžel asi úplně bezdůvodně žárlí a tak zavolal kamarádovi ať vypadne. Vůbec se v něm nevyznám, psala jsem mu proč se tak chová a
neodpověděl mi. Měla bych za ním jet? Jeho matka bydlí v jiném městě a já váhám, nechci jezdit zbytečně.
Panebože další sobec, takového bych teda nechtěla.
Já bych jela, ale ne se omlouvat, jen si to vyjasnit. Taky mi to přijde cíleně vyprovokované, nám dal zabrat i jeden, vy musíte mít doma jiný fofry, takže se beztak chce ulejt od povinností. Jenže takhle rodičovství nefunguje, odjet od dětí na několik týdnů je fakt špatný. Nehledě na to, že tam musíš lítat kolem dětí a ještě jeho kamaráda. Úlet prostě.
Ne, nemáš jezdit za ním. Zavolej mu, že si s ním chceš vážně promluvit a vyřešit vaši situaci. Slyšet půl roku po porodu dvojčat, že jsem tlustá, tak asi odvětím, že pořád lepší být tlustá, než se chovat ke své ženě jako hulvát. Takže tvoji reakci chápu.
Jeho chování bych chápala leda tak, že je to prostě sobec, kterého hraní si na rodinu přestalo bavit a našel si konečně záminku, proč od vás zdrhnout a nebýt za toho špatného, kdo opustil malé děti a ženu. A fakt si za to nemůžeš sama, takto se zodpovědní chlapi nechovají. Ale on si samozřejmě bude připadat jako oběť a bude se sám před sebou i ostatními obhajovat.
Klidně v tom může být i jiná ženská, vůbec bych se tomu nedivila.
Dej mu ještě šanci, snaž se vyřešit vaši situaci, navrhni poradnu, omluv se, ale ocamcaď pocamcaď, nenech si kálet na hlavu. S jeho maminkou jsi mluvila?
Nastěhování si kamaráda do rodiny s půlročními dvojčaty vůbec nerozumím. Zřejmě jsem jiný gang...
No ako to pokracuje?
Taky by mne zajímalo jak je to u Vás dál...
@llluckaaa poradnu jsem mu návrhla, ale manžel to rázně odmítl. Už jsem se mu omlouvila. Jeho matce jsem volala, ale pokaždé mi hlásí telefoni číslo neexistuje, tak má asi nové.
@amelia000 včera jsem mu volala, zvedl to a byl dost opilí nejdřív mi nadával a pak začal brečet jak mě miluje. Volala jsem mu dnes znovu, ale nezveda mi to.
No jak malej kluk. Maminka ho chrání a on si vyspava opici
Ahoj, když pominu to, že by chlap vážně neměl svý ženě po porodu říkat, jak je tlustá, tak nejvíc mě teda na tvém příběhu zaujal kamarád na dočasné bydlení. To jako fakt?? Jestli jo, tak ti asi nedokážu v tvé situaci poradit, žiju pravděpodobně v jiné dimenzi 😀
A ako vidis pokracovanie vasho vztahu ty? Nepodvadza ta tak nahodou? Lebo mne to tak pride ze ma niekde druhu. A co ten kamarat, nechala si ho u seba? Pomaha ti aspon on?
@amelia000 asi za ním pojedu, návrhnu mu znovu tu poradnu a budu se ještě snažit. Ale pokud se nebude snažit on, tak to asi nemá cenu a podám návrh na rozvod. Kamarád tady ještě je, pomáhá mi a je to sním fajn.
Ono si zober, ze to kludne moze vypalit ako v romane a nakoniec ty a kamarat sa date dokopy 😁💝
Ale hej, ak mas taky pocit ano posnaz sa, aby si jedneho dna nelutovala ze si nedala do toho vsetko. Ja som tiez ten typ...aj ked tu by mi blikala kontrolka uz velmi silno. A ked to nepojde tak ako pises navrh na rozvod, dufam, ze aspon dost zaraba aby ti platil alimenty a nezabudni si poziadat este aj o prispevok na seba. Super, ze kamarat ostal a pomaha ti 🙂
Já teda osobně být jeho matkou, tak ho vyliskám a odešlu nazpátek. A jako manželka bych mu vrazila druhou už ve dveřích. Řeklas to naprosto správně. Je to fracek. A nezodpovědný k tomu. To tě nechal s dvojčaty doma samotnou??? Kamaráda si tam rozhodně nech.
Jak to u Vás vypadá?
Taky mě to zajímá, jestli došlo posunu.

Před 4 lety jsem se přesně kvůli tomuhle rozvedla 😂